Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Madalina ma bucur ca s-a confirmat ca e fetita, va fi o scumpa sigur. Nu conteaza daca e mai mica, sarcina e la mijloc, de abia de acum va creste mai mult in greutate.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

azi am descoperit un nou magazin pentru copii,exact in spate la TomisMall, pe prima straduta cum vii dinspre parcare. Se numeste Chipolino si are numai produse de la aceasta firma( carucioaare, jucarii, accesorii) dar sunt super..Eu n-am mai auzit pana acum de ei, dar preturile bune si calitatea ma vor face sa devin clienta lor. Am si pus ochii pe cateva carucioare..da nu m-am puttu hotari pe care sa-l iau...Cred k o voi intrece pe a_deju la capitolul asta...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Angi, Bisous: "prostioare", putin spus. M-a speriat dr cand mi-a zis ca din fericire a fost cea mai usoara faza din ce se putea intampla. Gata, m-am cumintit. Ca sa fac o gluma, acum am vazut si eu cum e sa ai tensiunea normala (11 cu 7) si pulsul 119... eram super speriata si d'aia.
Angi, trage tare cu homeopate si ceaiuri. Sanatate multa! Hai, maine sa ne dai vesti bune!
Isidora, ce ai patit scumpa? Ai grija de tine si de bebe mic!
Ina, nu stiu ce sa zic referitor la d-na dr. Daca si tu zici ca e cam "rece" cu tine poate ar fi mai bine sa te reorientezi. Dupa cum zicea si Jojo-Miha, trebuie sa simti ca dr e alaturi de tine, sa poti comunica.
Andicu, ce tot vorbesti de bebe Filip ca era rosu, turtit sau nu stiu cum? Era scump din prima zi! Si... ia vezi, ca si eu am fata.
Abibrinza, la cate saptamani ai nascut?
Creem, noi am fost cununati acolo si stiu ca preotul Picu, cel cu barba, era tare grabit, facea cununiile pe banda rulanta si avea niste glume in "program"... Acolo, taxele sunt mai mari decat la alte biserici, nu stiu de ce. Dar oricum, asta nu-i grija ta, ci a nasilor. Va doresc sa fie totul bine si distractie placuta!

25+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Ina-sper sa-ti fie bine.
roxi-si eu te sfatuiesc sa faci TT-ul.Eu nu l-am facut deoarece m-am hotarat din cauza varstei sa fac amniocenteza.
Yannia-bine ca sunteti ok amandoua.Mestera zici?.Ai grija de tine si bbebica ta caci sunteti amandoua comoara sotului.
madaluta-ma bucur mult ca este fetita ca stiu ca-ti doreai mult.Despre d-na dr. Lutescu numai cuvinte de bine.Este o dulce de fiecare data cand o intalnesc tot mai mult o simpatizez.
Angi-fereste-te sa respiri spre bb ,si ia antitermice,oscilococcinum.Poate este doar un episod trecator.
Multi

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Buna dimineeeeaaata!

Nu mai puteam de dorul vostru si am lasat la o parte totul si am intrat sa vad ce mai faceti. Moaaammmmaaa da ce ati mai scris ..... si avem si fete noi .... bun venit tuturor in gasculita noastra.

Noi suntem bine, bebe a avut un inceput de rosu in gat saptamana trecuta dar s-a rezolvat in cateva ore cu niste doze soc de homeopate. Sunt fffff multumita de dr. Soescu. Este un haios, deja sta in fundulet, nu mai vrea nici macar in scoica ... iar de cateva zile vrea sa stea in picioare si se batzaie de numa numa .... parca nu mai are rabdare! Este mort dupa mine, nu pot sa fac nicio miscare fara el .... daca dispar din raza lui vizuala si nu imi aude macar vocea.... show maaaare! Am plecat acum vreo doua zile pana la Carrefour cu Crina si cu tati dar nu am apucat sa ajungem ca ne-a sunat mama ca plange in continuu si nu stie ce sa-i mai faca sa-l potoleasca. Si ce m-am speriat cand am ajuns acasa ... deja daduse in spasme de atata plans ... si cum m-a vazut, s-a luminat la fata ... a inceput sa rada si nu am mai putut sa-l las din brate ca se agata ca o vrabiuta de mine. Si chiar imi era frica sa nu fie asa ... mamos .... cu Crina nu am avut spectacole din astea. Ei nu ii pasa prea mult cine este pe langa ea atata timp cat nu era singura.
Pe mine ma cam doare capul, nu stiu de ce.... poate o fi de la ochi?

Maia-pup fetele frumoase. Mai da ce domnisoare sunteti! Ai o fata frumoasa foc! Ca mami, nu?

Angi, Docdecap, Eris - sa va traiasca puiutii, sa creasca mare si voinici, mamicile sa aiba muuuult laptic si sa se refaca rapid. Baieteii sunt toti unul si unul! Frumooooosi de pica! Si mi se pare mie sau toti seamana cu mamicile lor?

Isidora, Bisous, Madaluta, Ina, Adryana, Mav, Maia si toate celelalte, ce ziceti - o punem maine de o intalneala? Ca mie mi-e un dor sa ma mai aerisesc..... ca o sa o iau razna in curand ..... Ramane stabilit? Maine pe la ora 17.00-18.00 sus la Tomis la nefumatori? Sau propuneti voi alta locatie.... ca poate o sa fie aglomerat....

Astept confirmari .... voi fi cu ochii pe forum toata ziua si maine la fel.

pentru toata lumea!

Monica - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_luca spune:

Buna tuturor! Suntem noi pe aici, sunt la a 2 a sarcina UM 10.10.2007 DPN 16.07.2008.Pacienta dr. Raica Dan .multa sanatate tuturor burticilor,sarcina usoara si bebici sanatosi si mancaciosi! Va pup

[url=http://lilypie.com][/url][url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Si avem si www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank">poze noi

Monica - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_luca spune:

Mai este cineva dintre voi la Dr. Raica Dan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena81 spune:

buna dimineata fetelor!
MOKIKA ce bine spui de plimbarea aia si ce frumos suna....eu nu am iesit din casa toata sarcina din cauza cerclajului si acum nu mai am rabdare...sunt pe ultima suta de metri si am spus ca dupa ce nasc o sa fiu in stare sa o iau pe jos pana-n china si inapoi
38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Monica e superb bebe al tau,lasa ca vine ea caldura si ne intalnim sa ne incuscrim.
Fetelor doua probleme am: una imi cade parul ca zici ca mai am putin si chelesc si doi LAPTELE se pare ca e pe duca,nici nu mananc dupa ora 6 ca nu am deact 90kg.Am luat morcov si mere sa-i fac suc lui Teo si am zis ca de saptamana viitoare ii voi da cereale,ca suntem fete mari facem 4 luni.
Mav numai bolnavior a fost Seby al tau,lasa ca vine ea caldura.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput