Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by deiutz

Fetele care au nascut prin cezariana...am si io o intrebare. Stiu ca s-a discutat destul de mult despre bagajul de spital, dar pe mine m-ar interesa in prima zi (ziua operatiei) ce ati avut la voi? Ca ma si vad pe masa de operatie cu ditamai valiza in brate, pazind-o:)))

Multumesc,
Deiutz 37+

Ti-am raspuns mai devreme dar am uitat de un luxru esential: tampoane de vata infasurate in tifon. Eu am avut toata perioada vreo 30 si nu mi-au ajuns. In prima zi macar vreo trei patru sa ai la tine. Si e bine sa le faci de acasa.
Si binenteles ca poti sa iti iei la tine telefonul mobil!

Pupici! Multa sanatate si bebe sanatos!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutam si noi mamicile si bebeii!

Yannia, abia astept s-o vad si pe fetita ta !ma bucur ca esti bine! acum om vedea ce alege fii-miu, dar, daca ne vrei trebuie s-o lasi aici, acasa, ca eu nu-mi las baiatul sa plece asa departe!
Mada, merci de raspuns, nu stiu ce sa-i mai fac, bine macar ca mananca restul de papa!macar voi sunteti mai mari, dar Filip la 7 luni inca trebuie sa manance mai mult lapte!.. si saru-mana de pontul cu Chipolino, o sa dau si eu o tura. Eu i-am comandat lui Filip de la Quelle, o salopeta super frumoasa si un costumas de interior . Acum sunt curioasa sa vad daca arata la fel si in realitate. Am comandat si catalogul special Eu si bebelusul meu unde au numai hainute si accesorii pt bebe si copii mici, inclusiv mobilier si jucarele.
Angi, sanatate multa! da-i cu Oscillo si cu ceaiuri cu miere si lamaie, multa vit C! stiam ca la febra poti lua paracetamol si in caz de nu scade si un algocalmin, chiar daca alaptezi, mie asa mi-a zis Fasie!
Mami_Luca , bine-ai venit ! iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!
Myral, multumim! Filip a inceput sa stea bine in fundulet cam acum 2 saptamani, deci pe la 6,5 luni. Dar intre perne sau sustinut sta de pe la 5 luni si ceva; asa a vrut el, era f batos si dr ne-a zis ca e ok. Acum a invatat cum sa se apuce cu ambele maini de marginea patutului sau a caruciorului si da sa se ridice! mi-e teama ca trebuie sa trecem la haturi in carucior si la etajul 2 la patut!
Mokika, bebe Theo e un scump! poza www.flickr.com/photos/12207142@N08/2216465784/" target="_blank">asta e mortala!! si raman la parerea ca seamana cu Filip al meu!

Daca va hotarati maine de o intalneala, intre 16.00-19.00 poate vin si eu ! depinde daca vine mama sa stea cu bebe sau daca pot sa-l aduc pe Filip o ora .

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Mokika, eu si asa aveam de gand sa vin cu ai mei sus la tomis maiine dupa amiaza,deci ne vedem acolo, daca intervine ceva iti dau de stire,pup mamica ocupata, ideea este ca tu ai unul mic in carucior care nu te alearga iar eu doi dracusori, nu prea vad cum o sa ma lase sa stau si eu la codcodacit.Deci pe maiine,nu?
Angi, si eu stiam ca nu e problema daca alaptazi la febre medii, doar sa pui o masca sa nu ii respiri in fata lui victor.
Mada, vii si tu maiine?Ca sa stii ca nu refuzi oferta ta cu hartiile si ghiduriile de paris si asa il cunosc si eu personal pe darius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_luca spune:

quote:
Originally posted by deiutz

Fetele care au nascut prin cezariana...am si io o intrebare. Stiu ca s-a discutat destul de mult despre bagajul de spital, dar pe mine m-ar interesa in prima zi (ziua operatiei) ce ati avut la voi? Ca ma si vad pe masa de operatie cu ditamai valiza in brate, pazind-o:)))

Multumesc,
Deiutz 37+

Buna tuturor! Eu am nascut tot prin cezariana,dar ceva mai demultisor in 2005.Poate acum e mai bine dotat spitalul, atunci nu aveau mai nimic.Intr-adevar nu te lasa sa intri cu bagajul dupa tine,dar totusi trebuie sa ai o gentuta ,eu am avut pe langa ce ti-a spus CREEM ,sonda urinara,punga colectoare de urina,branula(vreau sa-ti zic ca nici atata lucru nu aveau!) si bineinteles sa fie cineva din membrii familiei la intrarea in preoperator pt ca mie atunci mi-au dat o reteta cu anticoagulante si inca ceva pt lactatie pe care mi le-a cumparat sotul.Sunt de acord cu tampoanele facute din cat mai multa vata si tifon,pt se schimba des si nu prea ajung. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Abibrinza ce sa spun despre incredere? Totala nu am in ea... in nimeni de altfel... Incredere moderata am... dar nu stiu limitele. Asa cum spunea Mada am incredere in Dumnezeu si in mine... dar in az de urgenta sau ceva grav... cred ca trebuie sa te bizui si pe dr.
Roxana mi s-a spus si mie de vaccin. Si ma de hgind sa-l fac.
Jojo cred ca trebuie sa vorbesc cu dr. direct. Dar nu prea stiu cum sa pun problema si mai ales vad o jena ingrozitoare.
Adriana cred ca avem si un pic de depresie... sau cel putin eu sigur am... in ultima vreme. am moralul destul de cazut si de aici apar temeri.
Maia ceea ce mi-=ai povestit tu suna tare rau... sincer n-o recunosc pe dr. Ea e atenta si draguta. (cu mine pina acum...)
Mav sanatate multa lui sEbi. Angi, Creem sanatate multa si voua. Sa va treaca repede.
Yannia nu stiu ce sa mai spun legat de legatura dr pacient. Cred ca nu stiu prea bine s-o definesc. Unde n-am prea fost in rolul de pacient. Cind citesc de rau - de limbaj agresiv... imi pare ca e super dragutza... Insa cel mai mult ma intereseaza profesionalismul ... grija de a veni la spital.
Monica mi-ar placea si mie sa ne vedem. Dar cred ca sint intr-o stare depresiva, m-am inconjurat numai de probleme parca... si ma tem, ca va stric cheful.
MamiLuca bine ai venit.

Va pup pe toate... si pe cele nementionate... dar neuronul meu e slabit tare ...

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

CREEM se pare ca multe proaspete mamici fac infectie urinara.In timpul sarcinii rinichii filtreaza 'din greu' si majoritatea nu scapa de o infectie urinara.Eu mi-am facut o urocultura si am fost la medicul ginecolog care mi-a prescris o cefalosporina(care cica nu e atat de toxica pt bebicii mici)parca Ciprofloxacin daca nu ma insel.Dar tratamentul ti-l da in functie de antibiograma din urocultura.Trebuia sa merg la controlul de 1 luna si jum. dupa cezariana, deci..bb al meu avea 1 luna jumate,eram putin mai mici decat voi.Si eu initial imi luasem un ceai de la plafar pt infecti urinare,dar nu a dat rezultate.Am uitat sa spun ca alaptam si chiar i-am rezolvat si bb-lui o conjunctivita cu care iesisem din spital.Deci am impuscat 2 iepuri dintr-o data.

Mergi la inceput

Multumesc pt primire!Sanatate tuturor burticilor si bebecilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Deiutz pe mine m-a bagat in blocul post operator doar cu 2 litri de apa plata/ceai si multa vataaaaaa mereu luau vata din punga am consumat vreo 2 pachete numai in ziua operatiei.si mai trebuie si cum a spus cream tampoane de vata infasurate in tifon.apoi inainte de operatie mi-a cerut pampers pentru bebe.

Fetelor trebuie sa plec acum la doctor la control sa-mi scoata atele si il las pe puiutul meu cu mama si cu soramea da prca nu as pleca asa nu vreau sa-l las singurel....
Astazi sotul meu a venit la mine si zice "acum trebuie sa-ti schimbi garderoba nu??cand mergem la cumparaturi" as merge io si azi dar nu imi las puiul singur asa k mai astept dar mi-a promis k imi pot lua ce vreau.

http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna ziua!
ce dor imi e de voi! dar din pacate nu am net la buni si aks vin cam rar. am intrat acum repede sa va salut, nu pot citi din urma pentru ca nu stau mult. l-am lasat pe bubu cu matusha si tre sa o tai repede sa nu inceapa sa planga de foame.
pupici la mamici si bebelusi

Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Mokika-Nu-ti pot descrie incantarea cu care m-am uitat la poze.Ai copii frumosi si reusiti sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei.Am vazut-o si pe Crina cu cata dragoste isi tine fratiorul in brate si mi-a fugit gandul la fiica mea care va fi si ea peste putin timp cu fratiorul ei in brate.Theo e un dulcic,grasunel si frumusel.
jojo-stimuleaza cumva lactatia caci de slabit vei slabi mai tarziu.Lapticul tau va fi rezistent mult timp.
Ina-Ce pot spune in cazul asta?Mie-mi povestea prietena mea de verisoara ei fara sa stiu cine-i medicul ei.Am scris ca sa fiti totusi atente cele care sunteti pacientele dansei.Ne-a revoltat pentru ca a avut de suferit biata mamica.A fost increzatoare in medicul care a supravegheat-o toata sarcina si pana la urma s-a finalizat fara prezenta ei.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput