Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Mav, De-ar fi atat de simplu, ce bine ar fi!
Docdecap, ce intelegi printr-un sutien bun? Ce conditii trebuie sa indeplineasca?

25+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Eu sunt la munca si azi, asa ca am bagat un ochi si aici, da' voi nici nu v-ati trezit...
Arabela, ce baiat mare (schior), cu ochi de maslinute, aveti!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Mav, multumesc mult de laude pentru Serban-Andrei, e un dulce si un ingeras, azi-noapte a vrut sa suga la 5 ore, si i-a lasat si pe mami si tati sa doarma...Cum era vorba cu cioara si puiu' ei??
in curand deschidem sezonul de vizite, ma gandeam poate facem o adunare de fete la mine, o mini-petrecere pentru Serban. cel mai probabil peste o saptamana, sa aiba si el o varsta mai respectabila
Iar azi-dimineata i-am dat sa suga din sanul-problema si ne-am descurcat d eminune, uitasem cum e sa nu te doara...

Yannia, eu de obicei port cupa D la sutien, acuma am trecut la F pe marimile frantuzesti, sutien bun pentru mine inseamna asa ceva:
http://www.anita.com/fr/fr/0,1,104,1480,42154products-detail.htm
http://www.anita.com/fr/fr/0,1,104,1480,39183products-detail.htm
Trebuie sa le sustina greutatea fara sa-i preseze sau sa-i ridice prea sus, risc de angorjare. Si crede-ma, au greutate de sustinut!!

Arabela, am vazut si eu poze cu Victor, frumusel tare, si e dulce foc si la schi, dar si in poza cu calutul.. isi spun ei ceva secrete acolo..

Si cum a mai slabit Bisous? mai avea de unde???
Madaluta, vedem poza cu burtica rotunjoara??
Ina, cum e cu burtica tuguiata? esti mai linistita?Te-au mai scos fetele din groapa de potential??
Imi pare rau ca nu v-am vazut in direct, da' n-au intrat zilele-n sac si o sa vina si vremea frumoasa de mers in parc...

si ca sa ma dau eu mare, am 65,5 kg, am inceput sarcina la 62, cele ramase in plus le suspectez a fi 1 la sani si restul pe fundulet...burtica s-a retras frumos, nu atarna nik, doar ca am ramas cu un buric maaaare.

azi sunt happy (se cunoaste?) ca am hranit puiul bine din ambii sani si nu ma mai ustura/doare/chinuie/deprima nimica!!!
si avem si semnatura noua...

Monica mami de Serban, inginer si poet (15.01.2008)

vieatsa ie complecsa
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Monica(Doc) , felicitari pt bebe frumos !!! ma bucur ca esti bine si se rezolva problema cu sanul! stiu f bine prin ce ai trecut!am avut si eu cu problema asta, si din pacate, n-am stiut ce sa fac la timp si s-a agravat. Ma bucur ca la tine s-a rezolvat si aveti si un pui cuminte! sa stii ca si pe mine m-a facut sa ma gandesc la un moment dat ca parca imi parea rau ca am facut cezariana, ma gandeam ca nu simt la fel ca atunci cand il nasti natural, dar cand l-am auzit plangand si mi l-au pus pe umar, am uitat tot! important era ca e el sanatos!
Senzatia aia de usturime la pi.. o aveam si eu si parca ma apasa ceva acolo , la perineu ( asa se zice nu) , dar mi-a trecut dupa vreo 10-12 zile! cred ca Urinalul n-are ce sa-ti faca rau!

Eu iar n-am ajuns! o sa credeti ca sunt o neserioasa, dar familia asta a mea mereu imi da planurile peste cap! de data asta am fost la Carrefour cu bebe cu tot si cu maica-mea( ca a vrut si ea si cand ajunge in locuri de shopping o mai scoti de-acolo cu macaraua!) si am ajuns la 6 acasa! deja era tarziu si nu stiam daca va mai gasesc! asa mult as vrea sa va cunosc personal!

Daca faci un baby-shower, Doc, pot sa vin si eu?? tare mi-ar place sa-ti vad puiul si sa ne cunoastem toate!

Adryana, un dr de familie cu specializare pediatrie e dr mea. O cheama Anca Sima si are cabinetul pe Lapusneanu mai sus de Trocadero. Eu sunt nu multumita de ea, ci o iubesc de-a dreptul! e si f bine vazuta, si Fasie a laudat-o, printre altii care m-au intrebat ce pediatru avem. Are in jur de 40 de ani , fan - homeopatie si citita la ultimele noutati cu bebeii. Daca vrei, iti dau pe pm nr de telefon.

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Andicu daca poti as vrea si eu nr. doctorei ca noi mergem la Dumbrava dar e f departe de noi. Si mai ales ca e si med de fam., ce vaccin ati facut la ea? Cred ca pot sa-mi mut bebelusa la ea, nu?ca med nostru de fam nu e pediatru.Adriana stam aproape, eu stau pe Eliberarii si imi plimb bebelusa prin cartier aproape de primo.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

quote:
Originally posted by andicu

Monica(Doc) , felicitari pt bebe frumos !!! ma bucur ca esti bine si se rezolva problema cu sanul! stiu f bine prin ce ai trecut!am avut si eu cu problema asta, si din pacate, n-am stiut ce sa fac la timp si s-a agravat. Ma bucur ca la tine s-a rezolvat si aveti si un pui cuminte! sa stii ca si pe mine m-a facut sa ma gandesc la un moment dat ca parca imi parea rau ca am facut cezariana, ma gandeam ca nu simt la fel ca atunci cand il nasti natural, dar cand l-am auzit plangand si mi l-au pus pe umar, am uitat tot! important era ca e el sanatos!
Senzatia aia de usturime la pi.. o aveam si eu si parca ma apasa ceva acolo , la perineu ( asa se zice nu) , dar mi-a trecut dupa vreo 10-12 zile! cred ca Urinalul n-are ce sa-ti faca rau!

Eu iar n-am ajuns! o sa credeti ca sunt o neserioasa, dar familia asta a mea mereu imi da planurile peste cap! de data asta am fost la Carrefour cu bebe cu tot si cu maica-mea( ca a vrut si ea si cand ajunge in locuri de shopping o mai scoti de-acolo cu macaraua!) si am ajuns la 6 acasa! deja era tarziu si nu stiam daca va mai gasesc! asa mult as vrea sa va cunosc personal!

Daca faci un baby-shower, Doc, pot sa vin si eu?? tare mi-ar place sa-ti vad puiul si sa ne cunoastem toate!

Adryana, un dr de familie cu specializare pediatrie e dr mea. O cheama Anca Sima si are cabinetul pe Lapusneanu mai sus de Trocadero. Eu sunt nu multumita de ea, ci o iubesc de-a dreptul! e si f bine vazuta, si Fasie a laudat-o, printre altii care m-au intrebat ce pediatru avem. Are in jur de 40 de ani , fan - homeopatie si citita la ultimele noutati cu bebeii. Daca vrei, iti dau pe pm nr de telefon.

Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

As vrea, daca esti draguta, sa-mi dai nr de telefon al d-nei doctor, si daca poti sa ma sfatuiesti si cum sa fac...sa ma duc sa vorbesc cu ea inainte sa nasc, sau o sun dup-aia, sau cum?
Multumesc frumos

Adriana S.
AMR maxim 1 saptamani
-39 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

quote:
Originally posted by myral

Andicu daca poti as vrea si eu nr. doctorei ca noi mergem la Dumbrava dar e f departe de noi. Si mai ales ca e si med de fam., ce vaccin ati facut la ea? Cred ca pot sa-mi mut bebelusa la ea, nu?ca med nostru de fam nu e pediatru.

Adriana stam aproape, eu stau pe Eliberarii si imi plimb bebelusa prin cartier aproape de primo.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Pai in cazul asta, sigur ne vom intalni cu carucioarele laplimbare, nu-i asa?
Apropo, daca stai in zona, bebele tai la ce medic pediatru este inscris?

Adriana S.
AMR maxim 1 saptamani
-39 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Admirat bebei frumosi foc( Victor si Serban)...sa fie sanatosi si sa creasca mari si ascultatori.

AdryanaEu stau in Inel II pe Eliberarii langa Electrica si am medicul de familie care e si pediatru tot aici aproape( in blocul din spatele celui nou construit la intersesctia Eliberarii cu Dezrobirii).Noi suntem pacientii ei doar pt k avem nevoie de un medic de fam si de un pediatru, dar pentru cazuri mai delicate, mergem la d-na Dumbrava.
Nu sunt incantata de ea din mai multe motive
- nu a venit acasa deloc dupa ce am nascut.trebuia sa mergem noi la ea...
- la primele simptome de rosu ingat i-a dat antibiotic...lucru aproape interzis la bb-ii mici, dar pe care eu nu-l stiam la vremea respectiva..
- nu raspunde la telefon niciodata in w-end
-nu este foarte zambareata si comunicativa

Doc: Dc faci intalnirea fetelor in cinstea lui serban te-as sfatui sa o faci fara copii, caci nu prea e recomandat sa intre in contact cu ei dc nu are macar primul vaccin facut. Eu asa am fost sfatuita si nu stiu dc e un sfat chiar bun sau nu...dar mai intereaza-te... Felicitari pt kg date jos cu rapidite, dar imi pare rau sa aud k ai probleme cu sanii. legat de sutien eu iarasi am fost sfatuita sa nu port atunci cand sunt in casa pt k incetineste lactatia...dar iar nu stiu dc e sfat bun sau nu...
poze cu burtica n-am, dar promit sa fac.la darius cred k imi pozam saptamanal burtasi acum n-am nici macar una...

mav: multumim mult pt cuvintele de lauda aduse..

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Myral si Adryana, tel. este 631464, dr Sima Anca, pe bd Lapusneanu, mai sus de intesctia cu Trocadero ( pe partea cu Casa de Cultura), la parterul blocului care este mai in spate ( e si o farmacie langa); are placuta la intrarea in scara, ca mai sunt inca 2 mdici de familie acolo. Are program special pt copii si gravide marti si joi dimineata, de la 8-12.00 sau 13.00. La nou-nascuti vine acasa, dar daca deja va are in grija vine si mai tarziu la nevoie.

Noi stam in Coiciu, aproape de Casa de Cultura, dar ai mei stau pe Tomis si ea a inlocuit-o pe dr de la circa de care apartineam cand eram copii eu si sotul meu ( ca suntem din acelasi cartier).

Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

buna ziua si de la noi.

mai avem colici, ce sa facem, da in rest ok. cu raceala stau bine, ce-a fost mai rau a trecut.

pana la urma cu botezul ramanem la Rustic, e ok pretul, mi se paruse prea mult dar am vazut ca astea sunt tarifele.

Am vrut tare mult sa vin si eu ieri la intalmire si nu mi-au trecut parerile de rau decat dupa ce am citit ce a spus Mav ca era aglomeratie asa ca am facut bine ca nu am venit. dar data viit vom fi mai mari si venim si noi.

Arabela, ce copil frumos ai!

moni, la babyshower ne primesti cu tot cu bebe? ca n-am cu cine sa il las...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput