Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am gasit sa fac botez la Perla (in Mamaia) sus la fosta Crama -salon de 100 pers la etajul 12 sau 13 nu mai stiu exact.
Conditii bune: au acceptat tot ce le-am zis ca vreau ba chiar imi dau si o camera in hotel unde sa stau cu bebele (sa doarma).
Voi face in post botezul si imi prepara si mancare pentru cei care tin postul.

Mama lui Matei (2 luni si 12 zile)
http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

mami_lucape mine ma intreaba toata lumea dc imi leg trompele, mai ales k fac cezariana...dar eu nu sunt asa convinsa k nu voi vrea si bb 3...daca intr-o zi voi mai vrea un bb eu sau tati...ce ma fac?Nu prea imi plac hotararile astea radicale...asa k nu cred k am sa apelez la metoda asta chiar daca de-acum incolo va fi un chin sa ne protejam.Nu am facut- aproape deloc in 7 ani de cand suntem casatoriti iar organismul meu nici nu tolereaza anticonceptionalele...ma gandesc cu groza cum vom proceda, caci cel putin 2-3 ani nu ne permitem sa mai riscam nimic in materie de bb....Dupa om mai vedea...

andre: am mai auzit de localul asta si am inteles k e fain. la cat ajunge un meniu si cam ce contine...?
E prematur sa ma gandesc la botez..dar acumulez informatii, caci desi mi-a placut la nebunie localul unde am facut botezul lui darius, nu mai pot duce aceeasi invitati inca o data tot acolo, in decurs de 1 an....
Stiu k si angi e in cautare de local...si cred k este si ea interesata de mici amanunte...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

madaluta....si eu am facut eco cu o zi inaintea ta...si eu intru in 24 de saptamani si baietelul meu are 750 de grame si 30 de cm ....e mai marisor ,dar e si baietel ...oricum cred ca si pe darius il fac mare ca pe sora-sa care s-a nascut cu 4.500...o sa imi fie cam greu cu operatia ca o sa o fortez un pic mai mult....eu mai am asa unele temeri cu cezariana asta...dar sper sa fie bine...oricum am vazut pozele cu tine si eu sunt mult mai mare ...am si burta mare...ma misc greoi de tot ...si mai am inca o groaza pana nasc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yannia spune:

Stati ca viiiiin

25+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_luca spune:

MADALUTA e bine ca iei in calcul si posibilitatea de a avea si un al 3 lea bb.Si mie imi plac copii f mult.Acum cativa ani daca ma intreba cineva cati copii voi avea, eram convinsa ca cel putin 3.Acum sunt convinsa ca nu mai vreau sa trec si a 3a oara prin toate astea. Si am si eu aceeasi probl., nu tolerez anticonceptionalele.Deci va trebui sa iau o hotarare, si ma gandesc la ceva definitiv. De dr RAICA ce puteti sa-mi spuneti.Este cineva dintre voi? Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Fetelor, am venit si noicu vesti proaspete de la doctor, acum un sfert de ora...Bebe s-a facut de 3,400 kg, este foarte jos, colul s-a mai scurtat si s-a si deschis, a zis doc ca mai stam cam o saptamana....Mi-a spus sa nu imi mai fac alta programare, ca nu mai are rost, deoarece o sa ne auzim direct la telefon, cand incepe nasterea...Acuma, cum o vrea Dumnezeu..bagajul de spital e gata, am terminat azi si cu ce trebuia luat din farmacie, si deci, ne punem pe asteptat....Doamne ajuta sa fie usor si sa treaca repede...pupicei...ma duc sa mai citesc p-aici, sa vad noutatile

Adriana S.
AMR maxim 1 saptamana
-39 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

fetele, vreau si eu poze de la intalnire!!

mav, cu alaptatul sunt cam in pom cu ideile, mi-a recomandat cineva un posibil remediu si pentru angorjare, si pentru nodulul de sub sfarc, si anume sa-mi iau un sutien de alaptat bun!!
ceea ce am si facut, am vorbit cu matusa mea la Paris si m-am facut cu un sutien de alaptat de 58 de euro si unul de vreo 53 lasa, noi sa fim sanatosi!!
in rest, unguent, ba stat cu ei pe afara, ba mai bagati la sutien asa, de pudoare, nu de alta, dar daca atarna incep sa picure si nu sunt singura acasa...
de azi-noapte i-am dat lui bebe doar din ala bun, acuma l-am trecut si pe celelalat la prestat, si la pompa si la copil, o scoatem noi la capat cumva...
oricum, tin mult sa rezolv problema asta cu bine...

Ina, o sa te intelegi cu dr., crede-ma ca cam toti medicii lasa discutia asta pe final, mie mi-a dat nr. de acasa sa o sun in caz de ceva pe la 37 saptamani, pana atunci ramasese ca vedem cum evolueaza si cum o sa iasa (la mine mai exista risc de cezariana, din alte motive, dar uite ca asa a fost sa fie)

a propos, fetele cu cezariana, voua v-a fost ok sa va impacati cu ideea ca nu-l nasteti natural? pentru mine cezariana a si fost o decizie luata brusc, cred ca si un pic lasitate in acordul meu, dar in starea de nedormita de doo nopti in care eram, cu contractii haotice si puternice intre care mai atipeam, de ma trezeam nauca, cred ca eram intr-o stare usor modificata de constiinta!
cred ca abia acum incep cu adevarat procesul de acceptare, incerc sa-mi inchipui taietura ca pe un zambet al burticii, poate asa se mai retrage acumularea de lichid de deasupra, ca gheata nu mai pot tine. deja cred ca am o infectie urinara, ma ustura cand merg la buda de nu stiu de mine, am inceput cu Urinal, ca n-are ce sa strice. rezultatele la analize abia luni, sa vedem daca e infectie sau inca e reactie f. intarziata de la sonda.

Angi, sper ca tu esti mai bine cu raceala, da-i cu remedii permise, ca o sa treaca. si ma bucur mult ca ai dovedit in lupta cu formula si ca il alaptezi pe Pupi asa cum ti-ai dorit!!

si, sa nu uit, mai avem filmulete cu Serban puse pe net de bunicu' din Coreea, http://www.youtube.com/watch?v=laOwTcr25AM , de data asta treaz, dar la fel de maimutarit, sa-l vedeti ce pupici face la camera...

po-ze, po-ze, po-ze!!

Monica si Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Intrebare pentru mamicile care stau prin INEL II, COICIU, zona BRICK sau max Casa de cultura sau p-aproape...
Unde gasesc un pediatru bun prin zona asta????
Eu stau langa Voiosul Marinar, zona Primo... medicul meu de familie mi-a spus sa imi gasesc pediatru la mine in cartier, si sa fie intr-adevar PEDIATRU nu doar medic de familie....
Ma puteti ajuta cu vreo informatie? Ca trebuie sa ma misc repede, ca doctorul ne-a zis ca mai stam o saptamana...si trebuie sa am pe cine sa ma bazez cand ajung cu bebele acasa, nu?
Va pup si va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Adriana S.
AMR maxim 1 saptamani
-39 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Doc, e frumooooosssss tare Serban-Andrei!!!!!! Mi-au placut tare mult filmuletele! Primiti vizite (ca mooor sa-l vad pe viu)? ...Poate mai vorbim si despre sani... in scris mi-e mai greu sa ma exprim, subiectul e delicat... poate imi mai aduc aminte sa-ti arat niste "smecherii" la fata locului...
Pt sanii care curg, nu trebuie sa-ti faci griji, exista absorbante, cele mai bune (din experienta mea) sunt cele de la Chicco!
Poze n-am facut, iti povestesc eu pe scurt ca am baut un energizant si oricum n-am somn: toate fetele aratau f bine, iar copiii au crescut! Darius al Madalutei e un vesel, a fost foarte bine dispus, a ras cu mine si ne-am jucat cum nu ma asteptam, plus ca mi-a venit sa plang cand l-am vazut cum merge in picioruse! Ultima data cand l-am vazut (acu 2 luni) facea un pas si zdup in fund. Mada e frumoasa foc, burtica cu fetitz s-a rotunjit! Andreea a slabit tare..., Victor a inceput sa vorbeasca (cerea apa), sor-sa grijulie! ii baga mancare in gura... Monika a venit cu dra ei, e mare (inalta) cat ea, nu mi-a venit sa cred! Burtica Inei s-a tuguiat, ca doar are baiat, nu!?
...Iar eu, m-am ingrasat cu vreo 3-4 kg, asa ca-ti imaginezi...
Am vorbit despre sarcina, nastere, dr, bbi, Paris si filme...
In rest, locul era foarte aglomerat... harmalaie mare... nu era de venit cu bbi mici... n-ai pierdut nimic.

Adriana, nu stiu cum sa te ajut, dar o sa ma gandesc si-ti scriu daca-mi vine vreo idee. Sper ca nu te mai agiti si sa mergi in continuare pe mana domnului dr! O sa fie foarte bine!

mami_luca, eu nu mi-as face asa ceva sub nicio forma si nici antic. nu as mai lua vreodata (nici mie nu-mi priesc)! Decat sa-mi leg trompele, mai bine cu prezervativ pana la batranete, zau...

Angi, sper ca esti mai bine! Viktoras ce mai face?

Yannia, te-am asteptat pana la 9 si n-ai venit...

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Poze cu noi:

http://www.flickr.com/photos/11775702@N07/

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput