Gravidute si mamici de Constanta (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

'Neata!

Multumim pentru aprecieri, toate avem niste bebei frumosi foc! de pe revista nu alta! Si sa vedeti ce va veni si din urma!

Deci ne vedem cu toatele in seara asta sus la Tomis. Eu vin fara Theo dar o iau pe Crina. Iesim si noi ca fetele in oras! Cred ca vom ajunge intre 17.00-17.30. Astept cu nerabdare. Sper sa nu-mi faca Theo iar figura sa planga dupa mine si sa trebuiasca sa-mi iau talpasita.

Maia, poate veniti si noi. Crina a vazut pozele si ma tot intreaba daca vine si Andreea.

Isi - fata. Asa, stati cumintei acolo, stiu ca e greu si v-ati plictisit in casa dar o sa treaca si sa vezi ce o sa batem parcurile la primavara cu bebeii.

Deci Mav, Bisous, Madaluta si cine mai vine?

fetele

Monica - mami de Crina (11 ani) si Theodor (5luni)

www.flickr.com/photos/12207142@N08/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata!

Sintem mai bine dimineata... moralul e mai bine, iar faptul ca l-am vazut pe bebe ieri ne-a facut tare fericiti. Am fost la dr. si mi-au cam iesit nelinistile din cap, s-a purtat la fel de frumos, ne-a dat aceleasi indicatii legate de urgente (s-o sunam la cea mai mica schimbare sau ingrijorare).
Cred ca paranoia mea ... nu va face bine nici voua. Yannia ai dreptate... in loc sa adun si sa memorez ;ucrurile frumoase, eu ma demoralizez singura. asa ca ... mi-am propus sa nu va mai intristez... mai ales cu "temeri nefonadate".
Isi multumesc mult ptr. incurajari. Se nastea pe cimp, dr erau alte riscuri... ca sa nu spun... de ce tocmai mie, sa nu fie ok? Sa nu aiba conditii bebelu meu cind vine pe lume? Alt dr parca nu m-as incumeta sa caut, ptr ca am trecut deja de jumatatea sarcinii, ptr ca am ramas insarcinata cu dr mea, ca ... fie ce- fi... nu naste nici un medic in locul meu... iar un dr sigur va fi in spital. Iar cu policuletul corespunzator nu cred ca ma va lasa singura. Nu?
Jojo despre rusine ce sa spun... parca nu eram asa. Acum am devenit mai emotiva, rusinoasa si plina de temeri. Am sa vb cu ea... de principiu i-am spus ca as incerca natural... dar detaliile ... nu inca. e si cam devreme, nu? Abibrinza tu crezi ca era timpul sa o intreb de nastere? Stiu ca majoritatea discutia de nastere o poarta mai tirziu. Chiar si ea mi-a spus ca abordam tema ceva mai incolo.
Maia acum o sa spun ca e vorba si de noroc. Poate verisoara prietenei a avut ceva ghinion.... sau cine stie. Incerc sa nu mai aiu in calcul toate aceste lucruri negative...

Sa va spun de bebelusul nostru.... este cu capul in jos si sarcina este cam joasa. Colul in schimb e ok. In continuare merg cu utrogestan, fara efort, baie in cada, stres..
Si culmea... e micutz... ca greutate. iar eu sintcam mare. Am ajuns la 14 Kg acumulate ... Deja...
Dar daca ma simt ok si bebe la fel...

Va pup pe toate fara exceptie. Si ... incerc sa nu va mai trasmit ginduri negative. O sa incerc fiu mai pozitiva si mai vesela.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bisous spune:

Ina,hai toate panzele sus, vino si tu ca sa mai iti invioram moralul,uite daca vrei te fac baby sitter ca tot iti plac asa rau copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

neata!
raportam o noate buna in comparatie cu cea trecuta. darius n-a mai vomat si a dormit toata noaptea, pana la 8.30.L-am culcat intre noi si a fost tare fericit...Nu va spun insa k nici eu nici cip nu ne-am putut odihni de nico culoare k are un stil de a dormi...de innebunesti. oricum sunt bucuroasa k el s-a odihnit si nu i-a mai fost rau..Sa vad cand va incepe sa si manace k inainte si ma voi mai calma si eu.

yannnia: daca te uric acum in avion nu ajungi pana la 18 in c-ta??

isi:stai cumintica si tine-l pe bebe la caldurica atat timp cat o decide el k va fi cazul...Oricum si dc ai naste maine totul va fi ok la varsta asta...Am prietena care a nascut la 35 de sapt o fetita de 2.300 si acum il depaseste pe darius la greutate desi este mai micuta cu 3 luni... Azi a lasat-o la mine pt k a avut ceva de rezolvat si ma uitam ce mare si frumoasa e , dar mai ales ce dolofana...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Isidora, nu stiu de ce s-au rupt membranele.Doctorul si acum ma trimite la nalize permanent ca sa supravegheze daca nu apare ceva, caci atunci analizele erau bune.Stai in pat daca zice doctorul ca eu stiu ce inseamna.
Sotul meu e din Vatra Dornei si e si el tare mandru de origini.Cam sufera ca a ajuns inginer pe malul Dunarii.

Yannia, statistica spune ca ai un risc crescut de nastere prematura, avand in familie alte cazuri.Medical nu s-a dovedit chestia asta, dar stai cuminte si totul o sa fie bine.Victor s-a nascut cu 2,300kg si a recuperat tare bine in primele 4 luni.

Ina, pe la 30 de sapt eu zic sa discuti cu doctora.Mai bine un pic mai devreme.Lasa depresia deoparte, caci dupa nastere ce o sa te faci?Bebe e bine, deci totul e bine.

Intalnire placuta,

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Inace greutate are bb-le tau? de ce zici k e micut?
Noi avem aprox 541 g la 23,2 sapt. de fapt eu stiam k avem 24 de sapt, dar echo ne-a arata k bebica e mai mica. Atunci d-na dr mi-a facut calculul in f-ctie de lungine CM-ului meu care era de 32-33 de zile in loc de 28..si de aici si diferenta de 4-5 zile fata de ce stiam initial...

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_luca spune:

BUNA TUTUROR! CREEM nu trebuie sa ai emotii cu biserica SF.MINA.Eu mi-am botezat baiatul la Manastirea din Techirghiol si daca nu as fi facut-o acolo, l-as fi botezat la la SF. MINA.Am auzit ca e un preot cu har acolo.Sa ai parte de vreme frumoasa. JOJO eu foloseam ceai pt stimularea lactatiei de la Humana,si chiar dadea randament.Daca vrei sa slabesti mai repede cel mai bine te poate ajuta tot alaptatul.E verificat de majoritatea mamicilor care au alaptat.Si eu am fost in aceeasi situatie, nu prea aveam laptic si chiar si asa am alaptat 10 luni.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bisous incerc sa ajung. Crezi tu ca nu veneam daca stiu ca e rost de intilnire si am timp? Din pacate la 15-16 sint in Navodari si nu stiu in cit timp ma intorc. Eu incerc sa vin, sa ajung... dar nu promit.

Abibrinza data viitoare merg la dr cam la 29 sapt. Cred ca atunci voi deschide subiectul legat de nastere. asta daca nu apare nimic neasteptat. La pozitia pe care-o are... ar trebui sa nasc natural usor... cred eu...

Mada sanatate multa ochisorilor albastrii. Ma bucur ca e mai bine. Cit despre bb spre rusinea mea n-am retinut cit a spus ca are parac in jur de 500 gr (tocmai ieri am uitat stick-ul acasa), constatarea e cam slabutz a facut-o dr. Spunea ca nu e nimic ingrijorator. Iar comentariu a fost dupa ce ma urcase pe mine pe cintar si constatase ca luasem inca 3 kg intr-o luna (asta in conditiile incare mi-a recomandat sa incetinesc ritmul... )... Asa ca am discutat iar de recomandari in alimentatie... Cred ca in urma masuratorilor la eco... reies niste tabele in care apar valorile aprox al sarcinii si probabil ca in raport cu val. calculata dupa ultimul CM.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_luca spune:

CREEM am vazut ca ti-au raspuns deja mamicile care au avut aceeasi problema si care au alaptat in timpul unui trat cu antibiotic.Nici mie nu mi-a facut fitze,si la cat era de mancacios nu cred ca mai conta ce gust are lapticul.Eu cred ca-si schimba gustul in aceeasi masura in care si-o schimba si daca mananci usturoi. Am si eu o intrebare pt mamicile care nasc a 2a oara.Este cineva care s-a gandit la legarea trompelor dupa a2a nastere?? Nu sunt destul de bine informata despre subiect ,voi vorbi bineinteles si cu medicul,dar as vrea sa stiu si parerea voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetelor tare mult mi-ar place sa va vad pe viu pe voi si puiutii vostri dar nu stiu cum ma voi simti pana dupa amiaza.Andra vine la h:18 de la sc.iar eu am o stare de voma si durere de cap de cand m-am trezit.Tare mi-e sa nu fie ceva raceala ca am si nasul infundat.O sa ma mai doftoricesc si mai vad.Va pupicesc pe toate.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 33+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput