Gravidute si mamici de Constanta (15)
Raspunsuri - Pagina 12
creem spune:
quote:
Originally posted by mami_luca
CREEM se pare ca multe proaspete mamici fac infectie urinara.In timpul sarcinii rinichii filtreaza 'din greu' si majoritatea nu scapa de o infectie urinara.Eu mi-am facut o urocultura si am fost la medicul ginecolog care mi-a prescris o cefalosporina(care cica nu e atat de toxica pt bebicii mici)parca Ciprofloxacin daca nu ma insel.Dar tratamentul ti-l da in functie de antibiograma din urocultura.Trebuia sa merg la controlul de 1 luna si jum. dupa cezariana, deci..bb al meu avea 1 luna jumate,eram putin mai mici decat voi.Si eu initial imi luasem un ceai de la plafar pt infecti urinare,dar nu a dat rezultate.Am uitat sa spun ca alaptam si chiar i-am rezolvat si bb-lui o conjunctivita cu care iesisem din spital.Deci am impuscat 2 iepuri dintr-o data.
Luca Adrian (1.08.2005) 15sapt DPN 16.07 2008
Multumesc de raspuns! Nu stiu daca o sa ajung maine cu o proba de urina...
Mie mi-e teama sa nu refuze bebelina sanul daca iau antibiotic sa nu aibe vreun gust ciudat. LA tine a supt normal bebe in timp ce ai luat antibiotic?
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
abibrinza spune:
Jojo, pentru alaptat foloseste ceai de chimen sau din cel pentru lactatie.Ajuta destul de mult.Conteaza foarte mult cantitatea de lichide pe care o bei.Cel putin la mine cum beam ceaiul sau apa sanii se umpleau.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
abibrinza spune:
Creem, suge si daca iei tu antibiotic.Eu a trebuit sa iau, doctorul mi-a zis ca s-ar putea sa faca ceva nazuri, dar nu a fost cazul.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
mav spune:
gata, asta e ultimul mesaj si plec la nani!
bisous, esti o mama eroina, daca intr-o ora reusesti sa-i trezesti pe amandoi, sa le dai sa manance, sa-i imbraci si sa si ajungi la tomis...
creem si eu l-am alaptat pe sebi desi faceam tratament cu antibiotice (in a3-a sapt de viata, am fost internati in spital, eu facusem o infectie urata). am mai facut antib. injectii si am mai luat si pastile inca... vreo 2 sapt dupa ce am iesit din spital (deci in total 3 sapt din prima luna de viata a lui seb!) si dr-ii m-au lasat sa-l alaptez pe pui, chiar m-au incurajat sa nu intrerup alaptatul si... cred ca a fost ok.
angi, mie dr de fam. de la vremea aia, imi recomandase sa nu-l mai alaptez pe seb daca am peste 38'C, insa dr-ii de la spital nu m-au lasat sa renunt (vezi ce-am scris mai sus)! probabil ca dr-ii analizeaza risc/beneficiu pt copil si decid in consecinta. din tot sufletul sper ca esti mai bine!!!!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
AngeliquedeS spune:
Fetelor, ma simt mai bine azi dar tot rau, insa mai bine comparativ cu ziua de ieri cand a fost groaznic. As fi venit si eu maine la tomis dar nu ma simt in stare...
noi ne pregatim de botez pe 2 martie. Creem, stiu ca tu te pregatesti de botez, unde il faceti si cat a costat meniul?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
jojo_miha spune:
Of i-am dat completare pana la urma cu lapte praf si a durat o ora sa pape 90ml,o amuza sticla,e la la Nuk si are ratuste pe ea ,sotul a zis ca maine sa-i cautam una simpla .O sa ma duc maine la farmacie sa cer ceai pt lactatie,dar daca laptele nu va mai ajunge continuam si cu lapte praf si in cazul asta ce fel de ceai sa-i dau,de abea vinerea viitoare ajungem la vaccin si la pediatru.
Madaluta imi pare rau ca-l ai pe Darius bolnavior.
Angeliquede si eu am fost un pic racita si i-am dat lui Teo sa suga.
Ina78 cu rusinea mori de foame,stii vorba asta,curaj !
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36
creem spune:
Angi, noi il facem la Delfinul pentru ca e foarte aproape de casa. Costa 70 ron meniul, fara bauturi, pe care le-am cumparat noi, fara huse de scaune, care costa separat, si fara aranjamente la salon, pe care le facem cu flori pe mese.
Sper sa iasa bine.
Restaurantul nu e fitos, dar e proaspat renovat si noi mancam foarte des acolo, mai ales cat am fost gravida numai pe acolo eram Mancarea e foarte buna si chelnerii super.
LA biserica mergem la SF. Mina. Am emotii ca am auzit ca acolo sunt arucati in sus copilasii
O sa va spun dupa cum a iesit!
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
isidora spune:
Of,fetili,ce-as vrea si eu maine la Tomis!!!!Dar nu poci pe motiv de nastere prematura....Am contractii la greu-nu cedeaza sau nu inca nici la gynipral-,iar bebe e f. coborat si se pot rupe membranele anytime...So ,tb.. sa mai stau macar pana saptamana viitoare f. linistita.Si vezi Doamne eu ma temeam sa nu fac copchil de 3.800...Ce griji aveam eu...
Arabela,la tine care a fost motivul ruperii membranelor?
Cine e bucovinean la voi in familie?La noi, eu mi-s!Suceveanca!Si mandra tare dupa cum se vede...
Ina,scumpa mea,roaga-te la Maica Domnului ori de cate ori ai ganduri din astea mai sumbre si scapa de ele.Stii f. bine ca poti sa faci un copil perfect sanatos ,undeva aiurea pe camp,si poti sa ai dr. lui peste la capul tau si sa nu fie bine...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (35 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
isidora spune:
Ina,si e valabil si pt.Adryana
daca tot nu te linistesti incearca alt dr.Eu am auzit de un dr. f. dragut si bun profesionist-la un mom. dat intreba cineva de el-,Costea George il cheama.Nu stiu unde are cabinet dar putem afla si sigur te accepta ca pacienta....Si eu zic ca ar fi bine sa te intalnesti maine cu fetele ;o sa-ti faca bine!
Va pup,pe toate,sanatate multa tuturor si copilasilor bolaviori!
Bisous,si mie imi pare rau,dar ne mai vedem cu siguranta!
Mav,sa vedem cum ma voi simti...
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (36 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi
Yannia spune:
Ehei, soacra Andicu, tare as vrea sa te vad peste vreo 20 de ani daca vei fi la fel de viteaza...
Maia
Abibrinza, sora mea a nascut tot la 34 saptamani, 2400 g, si a recuperat super. Si eu am frica in san din cauza nasterii premature. Ce-o fi, o fi...
Isidora, stai cumintica, sa nu ne faci surprize. Inca nu ne-am apucat de galerie.
Ina, revino-ti! Ce faci, vrei sa ne bagi si pe noi in butoi? Nu de alta, dar ma cam paste si pe mine.
Madaluta, of, ce mila mi-e de astia mici care nu stiu sa spuna ce-i doare. Sanatate multa puiului mic cu ochi albastri!
Fetelor, vreau si eu cu voi!!!!
25+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community