Gravidute si mamici de Constanta (15)
Raspunsuri - Pagina 16
docdecap spune:
happy-happy, fac fata la alaptat cu brio, am mai mult decat suge asta micu, imi curge dintr-un san 70 ml pana ajung sa alaptez (mai nou vrea la 4 ore, si mie de la 3 ore incep sa curga fraate, mai ales stangul -ala model!
dragutele, la baby shower ma gandeam la noi fetele solo, poate doar Pupi, ca-s din acelasi lot . Si invitatia e valabila pentru toata lumea, ca ne-am mai vazut pana acum sau nu, numai sa ne putem aduna cat mai multe si sa puteti veni fara copii.. Si Yannia sa gaseasca un zbor convenabil
recomandarea pe care am primit-o e sa aiba bebe vreo 3 saptamani, sa fie si el mai intremat un pic! deci va tin la curent, cel mai probabil o sa fie in weekend, cel viitor sau inca unul dup-aia -depinde si de programul alor mei de acasa.
Mada, pai fa poze, draguta, macar una pe luna cu burtica!! Sor-mea are cu al doilea copil una singura, facuta cu telefonul ca sa probeze telefonul cel nou al lui tati... nu-ti spun asta mica a sotului meu ce ii mai scoate ochii (in semi-gluma) ca ei nu i-au facut poze cand era mica, ca ei nu i-au luat hainute noi, ca ei nu i-au mai luat carucior etc. etc. si eu sunt al doilea copil, si sor-mea are teancul de poze de la o zi incolo, cum se maimutarea toata ziua prin casa si eu cred ca am vreo 4 cu toate bebelus!!
mav, daca vrei sa vii si pana atunci in vizita, se poate, cum nu, numai adunarea cu tamablau o mai aman un pic. vorbim la telefon daca e
weekend minunat in continuare!!
Monica mami de Serban, inginer si poet (15.01.2008)
vieatsa ie complecsa
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
myral spune:
Andicu, multumim frumos.Adriana mai mult ca sigur ca eu ma plimb mult prin zona mai ales cand e sotul plecat. Medicul de familie al nostru si al bebelusei nu e pediatru, noi am fost pana acum la med de fam pt vaccin si la control in fiecare luna am fost la Dr. Dumbrava care e pediatra dar nu e med de fam.Monica ce bine ca ai laptic, eu la inceput cand sugea asta mica mai putin ma mulgeam ca sa pastrez productia crescutaAngelique bine ca trece raceala, colicii o sa treaca si ei. La noi au tinut mai mult de 3 luni, sper ca la voi sa tina mult mai putin.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
lulu77 spune:
kg Buna seara ,buna seara!
Absenta mea este motivata ,ne-am mutat si am avut o groaza de treaba si am mai intrat si in sesiune ,dar nu v-am uitat.
Luca s-a adaptat fantastic de bine in noua lui casa ,nici nu zici ca a schimbat locul ,ba din contra , doarme mult mai bine de cand ne-am mutat.
Progrese: mananca supa/ piureu de legume la pranz ,pe care l-ea acceptat din prima ,fara stambaturi ,nazuri ,ba chiar cu plansete cand se termina ; Sta in scaunul de masa ,ii place la nebunie ,si chiar trage reprize de somn in el , se apropie "vertiginos " de 9 kg
Doc ,felicitari ptr Serban ,e un scump.
In rest ,va pup pe toate , nu am apucat sa citesc totul din urma ,incerc..si revin.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Yannia spune:
Monica, draga de tine, cum te gandesti tu la mine... Din pacate nu ma mai accepta nicio companie. Pana nu debarc "teteta", nu mai pup aer romanesc. Dar lasa ca recuperam noi. Si daca tot mi-ai dat detalii despre alegerea sutienelor, fa-ti pomana completa si zi-mi si ce cupa mi-ar trebui dupa nastere, daca inainte de a fi gravi, aveam cupa B? Stiu ca pentru bube se recomanda alifie...
Acuma, lamuriti-ma si pe mine, mai fetelor: babyshower-ul se face inainte sau dupa ce se naste copilul? Ca aici se face inainte...
25+
http://bd.lilypie.com/32Yup3.png
http://community.webshots.com/album/561174599GagMVk?vhost=community
ina78 spune:
Yannia iti explic eu cu babyshower-ul cum sa faci... si ca ei si ca noi - si inainte si dupa.
Docdecap.. ma inscriu la vizita... un beb mic si dulce... vreau si eu sa vad...
Mav saru-mina de complimente... spui tuguiata ca e burtica... si cu toata ... tuguiala ei bebe e cam micutz... deci m-am pus pe recuperat.
Eu sint de-a dreptul indragostita de ochisorii lui Darius... Mada o sa faceti si o printesa, o sa fiu geloasa.
Lulu ai terminat? Noi acum sintem in faza de mobilat. Speram si noi sa terminam in maxim o luna... dar de mutat as vrea sa ma mut mai repede.
Fetelor ceva recomandari legate de parchet? De unde, cit, de care?
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu
docdecap spune:
Yannia, chiar asa experta in sani nu sunt eu, poate doar in cei mari. ziceam eu, daca va vrea cineva sa si-i mareasca prin operatie, intai sa vorbeasca cu mine, sa-i spun caum n-o sa-si gaseasca sutiene, rochii, camasi...
la un sutinen de alaptat stiu ca important e sa ti-i sustina bine fara sa-i turteasca. cat de mult vor creste... cam un numar de obicei, cand vine prima oara laptele vreo 2, dup-aia se mi linistesc. Poate vreuna dintre fete care purta B inainte iti poate spune din experienta ei.
Baby shower se face inainte, numai ca inainte de nastere la mine era ba craciun, anul nou, sf ion etc. asa ca fac un fel de baby-bath dupa
petrecerea cel mai probabil va fi we viitor, asta mica pleaca de acasa ca are vacanta (altfel e ocupata cu invatatul pentru olimpiada judeteana si n-as fi vrut sa facem noi o atmosfera disturbanta si invitanta la alte ocupatii...)
tati da de baut la baieti pana in we, deci dupa fecioreasca se merita si o mui-ereasca... (trebuie sa scriu asa, atlfel ma cenzureaza)
Ziceti si voi care ce si cum. sau e mai bine intr-o vineri dupa-masa adica dupa 5??
pupici,
Monica mami de Serban, inginer si poet (15.01.2008)
vieatsa ie complecsa
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
AngeliquedeS spune:
Doc, mie imi convine, mai ales ca ai zis ca ma primesti cu Pupi la purtator
cat despre sani, mie mi s-au marit abia acum la alaptat cu un nr, purtam 75C, acum port bustiere
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori
elena81 spune:
buna seara fetelor,
ieri am fost la dr si mi-a scos firul de la cerclaj,bebelusul meu are deocamdata 3500gr si cred ca o sa mai ia in greutate...dr mi-a mai facut o programare pe data de 6 feb,iar daca totul e ok imi face cezariana pe data de 7 feb.totul k pana acum,numai ca in seara asta am observat ca incep sa elimin dopul gelatinos....e adevarat foarte putin.
am si eu o intrebare la fetele care au nascut:ce ar trebui sa fac?la cat timp se poate declansa nasterea dupa eliminarea dopului?
pup.
andicu spune:
Doc, e f bine si pt mine cum te-ai gandit! vinerea vine mama la noi de pe la 1-2 si pot iesi in oras! multumim inca o data pt invitatie!
Si e super ca vine si Pupi !!!!
Elena, eu stiu ca poti sta fara dop si o saptamana! serios e daca ti se rupe apa, atunci trebuie sa fugi la spital! nastere usoara si bebe sanatos, iar tie , refacere rapida si mult laptic!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip de Sarbatori
Filip la 6 luni
Cum crestem noi
mav spune:
neatza!
elena, eu am nascut la mai putin de 10 ore de cand am inceput sa elimin dopuletul... sincer, cred ca nu mai apuci tu 6 feb. in formula asta, cu bb in burtik! dar nu exista o regula, cum ti-a zis si andicu, poti sa nasti totusi si dupa cateva zile.... incearca si tu sa fii mai cumintica zilele astea si pregateste-te (pt orice eventualitate, cred ca ar fi cazul sa-ti aranjezi pasa)!
angi, de abia astept sa-l vad si pe viktor!!! ti-a trecut criza de astm/ raceala?
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)