Gravidute si mamici de Constanta (15)
Raspunsuri - Pagina 17
deiutz spune:
quote:
Originally posted by elena81
buna seara fetelor,
ieri am fost la dr si mi-a scos firul de la cerclaj,bebelusul meu are deocamdata 3500gr si cred ca o sa mai ia in greutate...dr mi-a mai facut o programare pe data de 6 feb,iar daca totul e ok imi face cezariana pe data de 7 feb.totul k pana acum,numai ca in seara asta am observat ca incep sa elimin dopul gelatinos....e adevarat foarte putin.
am si eu o intrebare la fetele care au nascut:ce ar trebui sa fac?la cat timp se poate declansa nasterea dupa eliminarea dopului?
pup.
Elena, si eu tot pe 6.02 am programare la dr. Si, la fel ca tine, daca mai sta gargaritza pana atunci, tot pe 7.02 sunt programata la cezariana:)
Nu te speria, stai cat mai linistita, fara efort. Din cate am auzit poate sa dureze si o saptamana, doua pana la nastere.
Pup
elena81 spune:
multumesc fetelor pt incurajari...
deiutz,tu cat dai la dr,anestezist etc?faci epidurala?eu doar ce am vorbit cu dr anestezist si mi-a spus ca trebuie sa-mi cumpar trusa peridurala.tie ce ti-a spus?
pup
deiutz spune:
quote:
multumesc fetelor pt incurajari...
deiutz,tu cat dai la dr,anestezist etc?faci epidurala?eu doar ce am vorbit cu dr anestezist si mi-a spus ca trebuie sa-mi cumpar trusa peridurala.tie ce ti-a spus?
pup
Eu am vorbit saptamana trecuta cu dr. anestezist si tot asa, mi-a spus sa imi cumpar trusa epidurala si banuiesc ca ai vorbit cu acelasi dr:). E deja cumparata, cu 500.000 lei (si un pic, nu mai retin exact ca mi-am luat si altele) de la farmacia Policlinicii cu Plata. Ca bani...o sa dau ca sa zic asa dupa "pretul pietei"...adica, din cate am inteles, 300 E la dr. si 100 la anestezist. O fi mult?
O zi frumoasa si ai grija de voi:)
elena81 spune:
deeiutz,si eu tot asa m-am gandit sa dau,nu vreau sa stric piata,dar nu stiu daca am intales eu bine,dr mi-a zis ca epidurala costa 100 euro iar mana de lucru 1 milion.am s-o intreb exact cand ma duc la control,sper sa mai astepte bebe pana atunci.
pup si aveti grija de voi
deiutz spune:
quote:
deeiutz,si eu tot asa m-am gandit sa dau,nu vreau sa stric piata,dar nu stiu daca am intales eu bine,dr mi-a zis ca epidurala costa 100 euro iar mana de lucru 1 milion.am s-o intreb exact cand ma duc la control,sper sa mai astepte bebe pana atunci.
pup si aveti grija de voi
Eu ti-am spus cat am dat pe trusa...Exact atat imi spusese si dr. anestezist ca o sa coste la acea farmacie.
Cum mai e cu dopul? Si cand ai tu DPN?
elena81 spune:
de aseara nu mi-a mai curs nimic,sper sa fie bine si sa nu mai curga,sa ne incadram.dpn pe care mi l-a pus dr este 16 02 iar la 3d mi-a zis dpn 10.02.deiutz,pe langa cei 500.000mii trusa peridurala mi-a spus 100 euro si 1 mil mana de lucru,dar dupa cum am scris mai devreme ,poate nu am intales eu bine.
roxanalucia spune:
buna fetele,
am lipsit ceva vreme... am pierdut si intalnirea, ca am fost plecata la ai mei cateva zile. dar pe urma s-a intamplat ceva mult mai interesant. sambata seara am avut o sangerare care m-a speriat destul de tare incata sa o sun pe dr si sa-i spun. ea m-a timis la spital, la urgenta, si de acolo s-o sun sa vb cu asistenta. la urgenta.. am facut examen pe masa dupa multa vreme.. si a durut tare.. dar parea sa fi in regula colul, inchis, capul copilului mobil, adica nu era inca angajat in nastere. dar, a trebuie sa-i spun eu femeii sa schimbe carpa aia de pe masa pe care te urci cu fundul.. ei nu-i dadea prin cap.. oricum, dr a considerat ca mai bine ma interneaza... si am stat pana azi la pranz...prima mea experienta in spital... important e ca suntem bine, si eu si copilul, am facut tratament, dr a sunat mereu la asistente sa verifice ce fac, ceea ce mi s-a parut ok. ea a venit abia azi dimineata si m-a vazut. se pare ca s-a dezlipit putin placenta, poate am avut ceva contractii. oricum, trebuie sa stau mai mult in pat si sa ma misc mai putin si mai incet fetele din salon mi-au zis argint viu se pare ca , desi eu am impresia ca ma misc in reluare, altora li se pare ca ma misc repede..
ce mi-a placut a fost apropierea ce se stabileste intre gravide, cand sunt mai multe la un loc... si cate probleme avem.. asta a fost aspectul placut... spitalul, cum stiti si voi. oricum, m-am gandit mai bine daca vreau sa imi fac rost de rezerva... e bine si cand sunt mai multe fete, mai vb, mai primesti un sfat... iar conditiile, ti le poti imbunatati, ca eu mi-am adus de acasa lenjerie de par, perna, etc..
gata, m-am intins ca o placinta... ma apuc sa citesc din urma acum. sper ca sunteti toate bine. va pup
roxana, 33+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
roxanalucia spune:
aa, si ce mi-a palcut cel mai mult,in fiecare seara si dimineata venea asistenta si ascultam inima lui bebe
roxana, 33+
nunta noastra
nunta continuare
croatia 2007 voiaj de nunta
sarcina
eris spune:
Buna seara fetelor!In ultimul timp nu am mai intrat pe net dar v-am citit mereu.Am si eu o problema si poate ma ajutati voi cu ceva sfaturi.Iannis s-a nascut cu 2600kg si cand am venit acasa avea 2450kg.Acum la 11 zile a luat in greutate cam 450gr are 2900kg.Problema este ca vrea sa manance intruna.Eu am laptic dar goleste sanii si inca mai vrea sa manance.Ii dau si laptic praf dar mi-e frica sa nu ii dau prea mult sa manance.Azi a dormit de la 9.30 pana la 14.30 s-a trezit si a mancat intruna de la san plus vreo 50 ml de lapic muls.Ar mai fi vrut sa manance dar mi-a fost frica sa-i dau si laptic praf ca sa nu manance prea mult.Cat laptic tre sa manance la o masa? Cat laptic praf tre sa-i dau?Dati-mi niste sfaturi ca nu stiu la cine sa apelez.
toate fetele
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
eris spune:
Ce faceti fetele??nu am mai scris de ceva timp dar v-am citi.noi suntem bine...cred.Iannis a luat in greutate acum arata k are 3 kg....eu sunt mai bine nu ma mai doare capul si pot sa ma ocup de printisor mai bine. De aseara iannis numai doarme noaptea mai deloc sta treaz plange io ii dau sa pape chiar ma gandesc k ii dau prea mult...acum face la fel...ce-o fi oare??ce credeti??sa fie un inceput de colici?
Ma doare rau un san cand papa iannis si nu pot sa pun protectoare de san k nu poate el sa pape.
In rest suntem bine si asa speram sa fim si de-acum incolo.
Va pupam pe toate
Mada mami de Iannis Cristian (17.01.2008)
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa