*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (130)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

DANYBV,SCUMPICA RAU Mariuca,si ai avut gura aurita seamana tot cu tati, pana acum....cel putin....Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Of,Angi,eu una te inteleg pefect!Si imi pare rau...eu credeam ca e la Sibiu mama...
Cat despre ajutor ...incearca sa nu -ti mai imaginezi situatii criza...ca Dumnezeu vede si nu te lasa la greu...Ai nasii parca,o prietena buna,nu?iN CAZ DE urgenta te-ar putea ajuta ei,nu?

Nici noi n-avem aproape pe nimeni aici,iar sotul mereu plecat...Dar se mai nimereste un nas acasa,un prieten. Si tura asta de ex,cred ca tot cu un prieten o sa ma duc sa nasc...Dar ce poti sa faci?Fereasca Dumnezeu de mai rau...

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (35 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1200600549815&page=1" target="_blank"> Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

matz, e bine ca vestile-s bune. cu sangerarea aia...ce sa-i faci, zona e mai sensibila ca de obicei si, in cazul tau, reactioneaza asa. bine ca ai patit ce ai patit acolo, la cabinet/spital, si stii excat c,d aca era ceva in neregula, daca era anormal sa ti se intample, oamenii aia interveneau.
eu stiu ca e posibil ca dopul sa fie acolo chiar daca dl. col e deja dilatat 1 cm. oricum, cu sau fara el...ma-ntelegi. :-) pup

irina 41 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Isi, in situatii de criza de felul asta si mai ales noaptea chiar nu pot apela la nimeni. Nasii mei au doua fetite de doi si respectiv un an si eu sunt genul care sunt atat de disperata sa nu deranjez ca mai bine nu apelez. Oricum cred ca ma ajuta Dumnezeu, incep incet incet sa ma simt mai bine, cred ca si ceaiuile fierbinti m-au ajutat... si apropo, sunt ceaiuri de stimulare a lactatiei, impusc doi iepuri dintr-o lovitura

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Angi, in primul rand trebuie sa incerci sa te calmezi... La pacatoasul asta de astm, cu cat esti mai agitat sau nervos, cu atat te ia criza mai repede, stii doar...
Si eu era sa fac acum doua seri o criza, dar am reusit sa ma linistesc pana la urma... Am luat si un puf de ventolin care si-a facut destul de bine efectul...
Vreau sa zic ca si acum simt ca parca nu mai respir bine, de cand am citit despre tine... Ma gandesc la tine si parca ma ia si pe mine astmul asta, asa prin empatie...
fata si ai grija de tine...

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Felicitari Stancutza pentru clopotzica ta!!! Bebe Sofia Elena, bine ai venit pe lume!!!

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tinna S.

Vreau sa zic ca si acum simt ca parca nu mai respir bine, de cand am citit despre tine... Ma gandesc la tine si parca ma ia si pe mine astmul asta, asa prin empatie...
fata si ai grija de tine...

AMR maxim 26 de zile !!!

Asa am patit si eu ultima data cand ti-a fost rau si ai scris aici, pe forum, citind ce spuneai simteam ca ma apuca si pe mine. Noroc cu voi, sa stiti...

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

ativazut "je vous trouve tres beau"?

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Da , l-am vazut eu ...a fost de curand la TV , cred ca pe TVR2 . Mi-a placut mult de Medeea Marinescu.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

M-am muls un sfert de ora manual si am scos 5 ml de lapte. Cum sa nu ma enervez cand am citit la voi ca scoateti undeva la 50 - 90 - 120 de ml la muls? Cu ce sa se satura bebele meu? In conditiile in care eu stau in continuare cu el atarnata de san? Ufff, cat poate fi de frustrant...

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isidora

TIna,ma gandesc la tine ,sper sa mai stea bebe!Esti o zuzica dulce in pijamaua aceea...

Adina
...si ai grija de tine, imi pare rau sa aud ca si tu ai probleme si trebuie sa stai linistita la pat... Lasa ca scapam noi si de asta, presimt eu ca bebicii nostri mai stau la caldurica si n-or sa se nasca prematuri...

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

M-am muls un sfert de ora manual si am scos 5 ml de lapte. Cum sa nu ma enervez cand am citit la voi ca scoateti undeva la 50 - 90 - 120 de ml la muls? Cu ce sa se satura bebele meu? In conditiile in care eu stau in continuare cu el atarnata de san? Ufff, cat poate fi de frustrant...

Mare, Munte, Flori

Si cu pompa tot asa de putin scoti? Si, f imporant, cand te-ai muls?? Dupa ce a supt bebe sau inainte??? Daca te-ai muls imediat dupa ce a supt, poate bebicul golise sanul destul de mult...

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput