Piatra Neamt, Perla Moldovei (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata, lumeee!!!
Cristina, "La multi ani", sa fii sanatoasa si fericita, sa ai parte de multi bani si numai impliniri si sa fii iubitaaaa!!!!!!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!!

Cristina LA MULTI ANI!!sanatate si sa ai parte numai de bucurii!!!!

Alexa apasa linkul asta,o tipa Gabriela scrie acolo cum se face pas cu pas,vezi ca ai exact pe pagina aia care ti-am selectat-o eu,undeva mai jos.Deci iti faci cont pe una din variantele astea:Flickr,Kodak Gallery,Photobucket,Snapfish,Shutterfly apoi le descarci acolo si apoi e usor de pus link-ul aici.Succes!!Daca mai ai intrebari sa-mi zici.

Eu tocmai am baut cafeaua ,va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaa muuultiii aaaani! Cristina sa traiasca, Cristina sa traiasca, Laaaa muultiii aaaniii! . Sa traiesti, frumoaso, sa fii sanatoasa, fericita si mandra de baietii tai, care sa te iubeasca si sa te aprecieze la adevarata ta valoare.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lora, Dana, Laura, multumesc frumos!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Cristina 'La multi ani ! si de la noi. Iti doresc sa ai parte de clipele de fericire, implinire si realizari de care ai nevoie. Iubire multa si numai bucurii.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, ce faci? Nu mai dai niciun semn??? Ce face bebelina? Cum a primit-o Andrada? Tu cum te simti?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR, vad ca avem o sarbatorita astazi , Ellinia iti urez si eu LA MULTI ANI ! SA FII FERICITA,SANATOASA SI TOATE DORINTELE SA TI SE INDEPLINEASCA.

LUNNA - multumex .

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

CRISTINAAAAAA crezi ca ai scapat si de noi LA MULTI ANI!!!te pupacim mult,sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi!!!!!!

fug la politie!!!!!!......sami schimb permisul
revin carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Asa ne distram noi seara (aveti si o mostra din vocea mai deosebita , ca sa vedeti ca Diana nu a exagerat ).

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Laura hai, mey, ca vocea ta da picateria..... Sunt tare scumpi si se vede ca au crescut. De cand nu i-am mai vazut eu.... a trecut ceva.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput