Piatra Neamt, Perla Moldovei (41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare!
Am trecut sa va salut si plec ca am programare la ginecologie.
Ne auzim mai tarziu dupa ce citesc din urma.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dana, Mihaela nu a reusit inca sa-si faca cont, are cam mult de lucru si nu reuseste. O sa intre cat de curand. As vrea si eu sa slabesc vreo 3,4 kg, ma multumesc cu atat. N-am indraznit sa ma mai cantaresc dupa sarbatori, dar am pus serios pe mine, din pacate, asa ca trebuie sa iau masuri.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

dana ,sa stii ca era tare buna negresa,am gasit si am trimis si eu o poza la acel concurs sa vedem ce iese,m-am descurcat pana la urma.
si chiar asa cristina,cate kg ai????de vrei sa mai slabesti!!!! sau vrei sa faci concurenta cu danuta a lui iani????terminati mai cu prostiile astea de diete haideti la alergat!!!!cand da caldura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora cat e de mare tot in sus ii sta Ecaterinei. Multa lume sta pe ganduri- oare asa il asez eu, sau chiar asa ii sta.

Carmen iesiti azi in parc pe la 4-5 dupa-amiaza? Eu cred ca am sa ies cu fetele intro plimbare - facem slalom printre microbi.

Ellinia de reteta asta n-am auzit... dar nu se stie. Ideea este ca trebuie sa gasesti ceva care sa fie pt organismul tau.

Laura sanatate multa si de la noi. cu racelile astea

Dana oricum era buna.

Si eu tot grasa sunt....inca n-am dat jos, dar abia dupa 6 luni imi permit acet lux. Si la prima sarcina tot dupa 6 luni am inceput sa dau jos.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

ana,stefi acu s-a trezit si trb sa ii dau papa,apoi iesim pe afara dar nu stiu pe la ce ora,in caz de ceva iti dau un telefon,dar sa ai grija ca bate vantul cam tare daca nu ne zarim poate ne auzim dimineata.
carmen si stefi pupici

Mergi la inceput

Ok Carmen - stiu ca bate vantul, dar nu-i chiar bai.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara!

Ma bucur ca v-ati intalnit si-mi pare rau ca nu am putu veni si noi.
Lora, Iustina e o scumpa. Auzi:"s-a terminat Bucurestiul...". Eu cred ca era ea prost dispusa, fara chef de joaca - se mai intampla, e bine ca v-ati facut vazut si-ati mai povestit.

La gradi a fost bine - am stat cu ea pana pe la 9, apoi nu m-au lasat sa stau in camera cu copiii - inteleg pe de o parte, asa ca n-am comentat si am plecat la o plimbare ; pe la 11 m-am intors si Lara se juca frumos cu copiii - pare sa-i placa, insa germana nu se vorbeste mai deloc cu ei si sigur asta n-o sa-i convina lui Moritz; ramane sa discutam asta seara, daca mai merge si maine tot acolo sau mai cautam - ca e si cam departe si daca nu se face germana, pot cauta una mai aproape.

Lara e vioaie eu insa sunt tare obosita, de zici ca cine stie ce-am facut. Prima zi de gradi a fost mai grea pt. mine decat pt. ea

Laura, sanatate puiutilor!

Dana, am si eu o pofta de prajituri ... as manca numai dulce; mi-am luat in lipsa de negresa un Kremsnit

o seara frumoasa
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana o sa incerc sa nu mai aduc vorba de mancare si dulciuri,nu de alta dar iti fac pofta.

Carmen la ce dr gineco. mergi??

Mergi la inceput

La plimbare a fost placut tare. Nu a batut vantul asa de tare pe unde am mers noi. Ecaterina a dormit linistita, iar Casandra a mers pe langa carut. Am povestit si am mers prin tot parcul.

Adriana norml ca esti obosita - sarcina creste si e normal sa consue mai mult.

www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Cum sa fac sa pun si eu niste poze aici ????

LUNNA - Cred ca-l tin acasa pe Razvan saptamana asta, eu cred ca e suficient...

Mergi la inceput