*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by roli25

Am sosit si noi ieri acasa foarte fericiti. Andrei s-a nascut pe 16 ianuarie la 9.40, prin cezariana si a avut 3450kg si 52cm.
E o scumpete de bebelus, dulce si cuminte. A papat foarte bine inca de la inceput si acum la fel, iar eu stau foarte bine cu productia de laptic.
In spital a fost foarte bine ca am avut rezerva in care am stat toti 3, impreuna cu tati. Daca sunt fete care nasc la Polizu sa stiti ca exista astfel de rezerve foarte elegante, care costa 60 Euro/noapte, dar pt. confortul oferit merita cu prisosinta. Dar trebuie rezervate din timp.
Revin cu poze.
Pup toate mamicile care au nascut in perioada in care noi am lipsit si le urez curaj si bafta celor ce urmeaza sa nasca.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

FELICITARI ROLI - MAMICA CU DOI PRINTISORI !!!!
BINE AI VENIT PE LUME ANDREI !!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA, SA FII CUMINTE SI SA-TI BUCURI PARINTII !!!

Ma bucur ca ne-ai scris roli caci chiar ne intrebam detine... Nu mai stiam nimic din ziua precedenta celei incare ai mers la spital...
Bine ca este totul bine!!!
Recuperare rapida si mult, mult laptic !!!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by raluk.m

fetelor, ma primiti si pe mine aici, asa, pe ultima suta de m?
am dpn pe 28 ian si parca am senzatia ca nu mai nasc,,,ar trebui sa simt ceva deosebit, sau doar in ziua respectiva voi simti? celebrul dop,,, cu cate persoane am vorbit, nici una nu l-a bagat de seama, daca l-or fi dat afara inainte de nastere.
va pup!

Raluk, mai bine mai tarziu decat niciodata....!!!
Probabil ti s-a mai spus... trebuie sa dai si datele talepentru afi trecuta in listuta noastra...
Cat despre dop... eu la prima sarcina habar n-am cand l-am pierdut... Acum, cred ca se topeste putin cate putin...
Dpn-ul este o chestie relativa... depinde de "materialul clientului" cum zice doctorul meu... Sunt fete care aveau DPN-ul 12 februarie si au nascut deja... Sunt fete carora le-a trecut de cateva zile dpn-ul si... inca mai asteapta !!!
Sanatoasa sa fioi si tu si bebelul tau...
Chiar, ce este bebe ? Fetita sau baietel ???

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata!
Pe Benji l-am saturat si doarme, tati si-a baut cafeaua si a plecat la job, mama doarme si eu pe aici.
Suntem bine si ....avem poze noi!!! Calde! Ieri am iesit pt prima data in formatia de 4:eu si Benji in carucior, Tobias si Luky in lesa.Ne-am plimbat mai bine de 30 min dupa care BEnji a dormit 3h!
Acu se fataie ca e precis pampersul plin.....revenim...

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 saptamani

http://community.webshots.com/user/ceska7777
Aici incepe "lumea lui Benji"

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

fetele, i-au iesit lui Pupi nuste bubite pe fatsuca, ca niste cosulete mici, atipatit si voi? cu ce sa il dau? am citit intr-o carte de bebelusi ca ar fi vb de acneea sugarului? dar totusi...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...,
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

fetele, i-au iesit lui Pupi nuste bubite pe fatsuca, ca niste cosulete mici, atipatit si voi? cu ce sa il dau? am citit intr-o carte de bebelusi ca ar fi vb de acneea sugarului? dar totusi...

Mare, Munte, Flori

Angi aproape toti bebelusii patesc chestia asta, intr-adevar e vorba de acneea nou nascutului... Se pare ca ar fi din cauza faptului ca si bebicii trec printr-o criza hormonala, ei avand inca in corp hormoni de la mama...
O sa ii treaca de la sine, poti sa il stergi pe ele cu ser fiziologic... Sa nu cumva sa le storci, ca se pot infecta urat de tot... Poti sa mai intrebi si pediatrul, poate iti recomanda si vreo alifie care sa le usuce mai repede...
fata si nu ai de ce sa fii ingrijorata, ca e ceva normal la bebici mici...

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

buna dimineata zuzele mele dragi!
am intrat si eu sa le yrez bun venit clopoteilor si refacere rapida mamicilor. Despre noi ce sa va spun am intrat si noi de azi in sapt 40 si asteptam sa vedem can o vrea printesa sa vina. Am observat ca de vreo doua zile sunt anumite schimbari ,burtica sa cam lasat ,ma mai ingioldeste pe jos, dar ce ma deruteaza un pic e ca daca ma duc din 10 in 10 min la toaleta de atataea ori fac pipi. A mai patit careva din voi asa? si am observat ca parca in afara de secretie parca mi se uda chilotul mai mult .Ce sa fie oare? ma poate ajuta careva cu ceva raspunsuri?

Mergi la inceput

mult noroc si bebic sanatos ! ANCA DIANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

Salutare, fetelor!
Ziua mea de nastere a fost chiar ieri, 20 ian (1978), iar ultima menstruatie 23 aprilie. Si asteptam un baietel sanatos, sa dea Doamne-Doamne!
As vrea tare mult sa apara saptamana asta, ca din 1 februarie pleaca in concediu medicul meu, si va trebui sa ma duc in alt oras sa nasc, fiindca aici nu am incredere decat in el.
Asa ca zilnic ii spun lui bebe ca o sa avem tot timpul sa mergem la plimbare in alte orase, dar deocamdata sa stam aici,,,,
Ei, ce sa-i faci, cum o vrea el si mama natura. Vorba medicului meu, marul cade cand e copt! Pana atunci,,, rod la unghii si fac plimbari lungi, parca am mai multa energie decat am avut toata sarcina!!! Doar cu somnul e greu, ca nu mai pot in nici o pozitie, inainte il mai pacaleam si dormeam pe stanga, acum incepe si se agita imediat, numai sezand ii place,,, dar asta sa fie singura problema!!! Voi cum dormiti sau dormeati in ultimele saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Multumesc, Tinna!

Bainazuta, e perfect normal ce ti se intampla. bebe se angajeaza in coborare si din cauza asta burtica s-a-a lasat si bebe apasa pe vezica, de unde nevoia de a urina des. Toate mamicile trec prin asta in ultima faza a sarcinii. Pup fata!

Hai Anca.Diana!!!!

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

NU MA POATE AJUTA NIMENI?

Mergi la inceput