*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Si ...inainte de culcare , un pic de incurajare pentru Anca.Diana si bebe Calin :

Go , Anca , go !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Irinouk ...tu parca maine mergi la control , asa-i?
Stam cu telefoanele incarcate si deschise non stop in caz ca maine va fi Ziua Z pentru Palugel !

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

An-k, Roli25, felicitari pentru clopotei! Sa va bucure viata!

Anca.Diana, mult curaj maine! Abia astept sa ne dai vesti!

raluk.m, bine ai venit printre noi! Nu trebuie sa te ingrijoreze faptul ca se apropie termenul si tu n-ai perdut dopul... multe din fetele de aici au nascut in sapatmana 41, in timp ce altele mai devreme, cu sau fara dop pierdut. Cand o sa fie momentul, o sa stii...iar pierderea dopului prcede acest moment, dar nu inseamna neaparat ca bebele se va naste in urmatoarele cateva ore.

Stancutza
AMR 9 zile

Poze burtica si altele: http://community.webshots.com/user/stancutza78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Fetelor, e 4 dimineata si cred ca numai eu bantui pe-aici...
M-am trezit din somn ca ma incearca niste contractii dureroase, si vreau sa vad daca sunt regulate sau nu... Ma pun pe cronometrat si vad care-i treaba...

Intre timp daca tot m-am trezit, am mai citit un pic din urma...Ashaaaa...

In primul rand felicitari An_k si Roli25 pentru clopotzeii vostri!!! Sa fie fericiti, sanatosi si mancaciosi!!! Roli chiar intrebam ce-o fi cu tine, ca n-ai mai dat nici un semn de cand ziceai ca te internezi pt cezariana...

Anca.Diana, tin pumnii stransi pt azi! Sa ai o cezariana usoara si sa te refaci rapid, iar bb sa fie sanatos si frumos!

raluk.m bine ai venit printre noi!
Intru eu acum pe contul zuzelor si te trec si pe tine pe listutza de gravidutze!
In privinta dopului, stai linistita, nu-ti face griji prea mari... Eu la prima sarcina l-am pierdut doar atunci la nastere (eram deja la maternitate), iar acum de vreo saptamana tot pierd din el (un fel de chestie gelatinoasa cu firisoare de sange, care apare din cand in cand)...
Acum de-aia m-am trezit, sa vad daca acum chiar m-a apucat nasterea, desi vad ca de cand m-am asezat la computer parca s-au potolit si contractiile Eu tare as vrea sa mai stea bb macar o sapt, dar asta e, o sa vina cand o vrea DD...

toate zuzele si daca e vreo veste de dat mai revin ,

Tinna 36+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

raluk.m, te-am trecut pe listutza, acum esti zuza de-a noastra
Dar ar trebui sa ne scrii si data nasterii (DN) si data ultimei menstruatii (UM), si eventual (daca stii), ce o sa fie bebe (baietel sau fetita), ca sa putem completa datele de pe prima pagina... DPN am trecut-o deja 28 ian.

www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by honey79

Tinna stai cumintica si pe-aproape , te rog... adica..in pat, dar mai da si de veste. Caci eu am morcovelul undeva... cand vad ca fetele de Februarie incep sa se grabeasca. Noi mai avem... iar pe tine, avand DPN-ul aproape de al meu... te consider asa, mai apropiata.

honey!
... si ai grija cu prietena, nu te obosi prea tare pt ea... Tu esti intr-o stare deosebita acum, si daca ti-e prietena intr-adevar trebuie sa te inteleaga...

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gattasalvaje

Mamicilor , vreau sa va intreb daca dati Vigantol la bebei , si daca da , cum procedati.
La mine este o adevarata aventura sa bag in gurita piticei cele 2 picaturi. Dr. mi-a zis sa-i dau cu lingurita , amestecate in ceai...insa cand ii bag lingurita in gura , suipa si isi fereste gurita si da totul afara , asa ca nu stiu daca din cele 2 picaturi inghite ceva. Asa ca daca aveti metode mai eficace , pliz help !

Gatta, si eu ii picuram lui Andrei picaturile de Vigantol direct in guritza... Asa eram sigura ca ajung unde trebuie... E vorba de 2 picaturi, nu e o procedura prea complicata. Trebuie date zilnic pana la 2 ani (dupa 2 ani iti zice medicul cand sa-i mai dai, ca nu se mai dau chiar zilnic).

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by docdecap

buna fetele, azi am aparut si noi acasa.

sunt obosita tare, depresiva post-partum, nu prea am vesti bune (in afara de cele pe care le stiti, si anume ca Serban Andrei e un frumooos)

lista scurta:
1.pio-dermita pe toata burtica, manute, picioruse. stau si sparg bubite cu comprese sterile cu solutie de betadina. bebe evident urla intre timp. de 3 ori pe zi.
2. vorba vine urla, e ragusit varza dupa o noapte cu tinerele asistente de la neo-nato. la o adica poate fi veste buna, nu trezeste toata casa, toti vecinii etc
3. colici. deja -azi e prima zi. nu tin mult, acuma mi-e ca tat-su la cat de drag ii e il invata in brate ca asa se calmeaza si dup-aia nu stiu de ce plange. daca colicii de la asta vin, gaze, parturi etc etc la greu. o fi prea lacom? sa-l pun sa ragaie mai viguros?
4. nu mai doarme ca pe vremuri (in spital mi-a dormit 3 ore, papa, iara somn. viata de boier. vrea papa la o ora si in rest sta cu ochii beliti (sau plange) suge putin si des. sa vad noaptea asta.
5. mi s-a cam umflat zona de deasupra cusaturii, din cauza paturilor de spital complet neinspirat de joase, am innebunit 4 zile cu sculat si ridicat, stat ca pe vine la alaptat etc. etc. tati a stat cu mine doar juma' de zi, in rest descurca-te monico singura. si acuma umflatura nu mai cedeaza nici la gheata. doamne-ajuta!!

uite asa, mi-am varsat si eu oful de mama tanara, dar am o mandrie totusi: Joiana in toata regula!! un laptic galben si frumos care aduna deasupra strat de grasime, de aseara aem furia laptelui, am facut si vreun 38 grade, m-a luat o infirmiere sa-i dea Dzeu sanatate la masat, muls si toate cele si m-am pus pe picioare, in seara asta repet miscarea acasa. lapte mult, Serban nu vrea sa-l prea manace din bibe, ma gandeam ca scap de o trezire pe noapte.

Felicitari pentru noile mamici si ma pun sa ma prabusesc la somn, ca tati deja doarme in fotoliu.

n-am apucat sa citesc din urma, am vazut mamici noi, Breaz mi-a trimis mie SMS deci in acel caz am fost direct informata.

poate maine, forte proaspete si vesti mai bune!!

va pupa fata si ingineru' lu' mama

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Monica bine-ai venit acasa cu Serbanel cel frumos!!!
Am vazut si pozele si filmuletzul cu el, si e un scump!!!
Stai linistita cu problemele pe care le are acum cu pielicica si ochisorul, sunt f f f frecvente la bebelusi mici... Dar sa vezi ca trec repede... Peste putin timp o sa fie amintire problemele astea...
Mi-amintesc ca si puiul surorii mele (care are acum 2 ani si 9 luni) a avut o iritatie de-asta cu multe multe bubite (bb avea o saptamana sau doua, nu mai stiu), si a ascultat sfaturile pediatrei si i-au trecut destul de rapid, in cateva zile...
fata si ai sa vezi ca peste putin putin timp o sa va obisnuiti si tu si Serbanel cu noua viata, si nu o sa mai para asa de greu!

Aaaa, si sa nu uit... Felicitari pentru laptic!!!

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Zuzici eu cred ca ma duc inapoi la culcush, ca vad ca nu mai am absolut nici o contractie... A fost alarma falsa...
Va pupicesc si revin la o ora mai decenta, ca si-asa vad ca acum sunt singura pe-aici

AMR maxim 26 de zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by an-k

Buna buna, pe 8ianuarie s-a nascut bb Anthony Gabriel, 3,900 kg si 51 cm, sanatos si mancacios. am nascut natural fara epidurala dupa care am tot strigat dar se pare ca am ajuns cam tarziu , la 3 dimineata am fost la spital iar la 6 si 7 minute a venit minunea anthony pe lume. Voi face un album si voi reveni cu ceva pozulici.

Felicitari mamicilor care au adus puiutii pe lume si tinem pumnii celor ce urmeaza

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

FELICITARI ANKA !!!
BINE AI VENIT PE LUME ANTHONY GABRIEL !!!! SA FII SANATOS, CUMINTE SI MANCACIOS !!!!

Laura 37+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput