*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (129)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

GinaM, multumim... Chiar s-au inmultit mamicile pe aici, se vede treaba... E mult mai putina agitatie!

Fetelor, sunt asa de fericita! Exista si un termen pentru starea opusa depresiei post partum? Vai, deci nu pot sa cred ca poate fi asa de placut... Sper sa nu ma grabesc cu concluziile, dar e atat de bine... Ma uit la puiutsul meu cum doarme si ma gandesc ca e o minune mica si ma intreb cum am putut eu face asa ceva... Inca nu imi vine sa cred ca ghemotocul ala mic e al meu!!! Si ce copil cuminte am... De fapt, nici nu zici ca am copil! In afara de baita unde scanceste nitel cand il bag in cada si la cremuit mai face show ca e rece in camera (fata de baie)... nici nu stie sa planga! I-am facut baita pe la 20:30 - 21:00, nu mai stiu exact cat era, a papat regeste dupa si de atunci doarme nemiscat... Am facut si eu o baie de zile mari, cum nu am mai facut de nu mai tin minte... M-am rasfatat cu ce am avut mai bun in "the goodies drawer", m-am lafait in toata regula, acum sunt franta... Si plina de o stare de binete... Nu pot sa descriu! Sper ca apa calda nu declanseaza si ea vreun hormon, mi-ar placea sa cred ca starea asta poate sa devina generala...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Gina, foarte frumos ai scris, si noi incercam fara formula, nici macar nu am cumparat ca sa nu fiu tentata- si asa e si la noi, cum pune el gurita vine si lapticul

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

zuzilici, vin cu o intrebare la voi. Bianca s-a nascut in martie am iesit afara la plimbare din prima zi cand am ajuns acasa dar era cald, cu Anthony inca nu am iesit ca bate vantul foarte tare dar deja are 2 saptamani si mi se pare ca exagerez. Voi cum iesiti afara cu copii, adica cc cam cat stati? si cam cat timp avea bb cand ati inceput sa iesiti regulat?

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am sosit si noi ieri acasa foarte fericiti. Andrei s-a nascut pe 16 ianuarie la 9.40, prin cezariana si a avut 3450kg si 52cm.
E o scumpete de bebelus, dulce si cuminte. A papat foarte bine inca de la inceput si acum la fel, iar eu stau foarte bine cu productia de laptic.
In spital a fost foarte bine ca am avut rezerva in care am stat toti 3, impreuna cu tati. Daca sunt fete care nasc la Polizu sa stiti ca exista astfel de rezerve foarte elegante, care costa 60 Euro/noapte, dar pt. confortul oferit merita cu prisosinta. Dar trebuie rezervate din timp.
Revin cu poze.
Pup toate mamicile care au nascut in perioada in care noi am lipsit si le urez curaj si bafta celor ce urmeaza sa nasca.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hellou zuzele !
Intru si eu un pic sa semnez condica , inainte sa ma bag la nani!
Azi am umblat creanga prin Mall in cautare de tzoale noi insa nu mi-am luat nimic ca n-aveam stare sa probez... mi-am lasat sufletelul acasa cu mama si nu mi-a stat capul la cumparaturi , abia asteptam sa ma intorc sa-mi vad odorul ...ce ti-e si cu maternitatea asta , cum te schimba...inainte puteam sa stau si 5 ore prin cabinele de proba din Mall.
Natalia si Lala , multam pt sfaturile cu Vigantolul...cred ca voi incerca si eu metoda voastra , cu picuratul direct in gurita , ca sa nu mai vars linguritele cu ceai pe hainute .
Monica , welcome home...! Imi pare rau de pio-dermita lui Serbanica .Cat despre unflarea taieturii si eu am patit-o si am rezolvat cu diclofenac si cu gheata.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Felicitari Alina pentru bebe Stefania!

Felicitari Roli pentru cumintelul Andrei! fetelor, sa fiti fericite alaturi de puiutii mici!

39 Tudor Gabriel
AMR 4 sau 8 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Ellenuta, baga o banana - doua... Sau fa un compot de mere de-alea galbene, nu ionatan... Si daca chiar nu mai poti... Baga niste prigat nectar de capsune cu banane... E tare buuun!
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami

Mitsu , mie mi-a zis pediatra sa nu beau niciun fel de suc din comert , nici macar neacidulat. Numai ceaiuri , compot si apa plata.
Eu beam Tedy cu morcov si zmeura ...i-am zis chestia asta si m-a rugat sa vars la chiuveta tot Tedy-ul care-l am prin casa ca e f. nociv , cica i-au venit sugari in preajma hepatitei din cauza ca mamicile beau Tedy si alaptau.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk.m spune:

fetelor, ma primiti si pe mine aici, asa, pe ultima suta de m?
am dpn pe 28 ian si parca am senzatia ca nu mai nasc,,,ar trebui sa simt ceva deosebit, sau doar in ziua respectiva voi simti? celebrul dop,,, cu cate persoane am vorbit, nici una nu l-a bagat de seama, daca l-or fi dat afara inainte de nastere.
va pup!

Mergi la inceput

Waaw , inca un clontzopel de 8 ianuarie .

Ank , sa-ti traiasca micul Anthony , sa creasca mare si sanatos si tu sa revii repede cu poze asa cum ai promis !

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roli25

Am sosit si noi ieri acasa foarte fericiti. Andrei s-a nascut pe 16 ianuarie la 9.40, prin cezariana si a avut 3450kg si 52cm.
E o scumpete de bebelus, dulce si cuminte. A papat foarte bine inca de la inceput si acum la fel, iar eu stau foarte bine cu productia de laptic.
In spital a fost foarte bine ca am avut rezerva in care am stat toti 3, impreuna cu tati. Daca sunt fete care nasc la Polizu sa stiti ca exista astfel de rezerve foarte elegante, care costa 60 Euro/noapte, dar pt. confortul oferit merita cu prisosinta. Dar trebuie rezervate din timp.
Revin cu poze.
Pup toate mamicile care au nascut in perioada in care noi am lipsit si le urez curaj si bafta celor ce urmeaza sa nasca.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Roli , sa-ti traiasca Andreiasul !...sa creasca mare , frumos si sanatos si s-o bucure pe mami !

Povestea nasterii

Mergi la inceput