nasterea la ELIAS zilele astea !
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
quote:
Originally posted by cristinel79
Buna !
Elena ti-am trimis si eu pm, mi s-a confirmat.
O zi buna tuturor !
cristinel ti-am trimis un PM!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
alinushca spune:
quote:
Originally posted by ccris_ccris
Buna fetelor,
Si eu sunt pacienta lui Tutu, m-a ajutat sa tin sarcina asta, dar nu vreau sa nasc la Elias, nici pentru doctor. O sa nasc la Medlife, daca vrea D-zeu sa ajung la termen. Mi-e si jena de Tutu, nici nu stiu daca sa-i spun, mai ales ca vreau si bebe 2 peste 2-3 ani si as vrea sa ma ajute tot el. Oare o sa mai tina minte ca n-am nascut cu el?
Cristina35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Pai nu ai de ce sa iti fie jena de el La cele 1000 de paciente care stau sa ii nasca... In plus, mie nu mi-a facut niciodata impresia (desi il vad de la inceputul anului asta) ca isi aduce vag vreodata aminte de mine. Ma mai gandesc daca nasc cu el. Si eu as alege mai degraba un alt spital. Depinde mult cred de noroc. Dar despre Elias mi s-a spus ca asistentele de la neonato nu te cheama la alaptat nici daca le dai bani, ca ii nu stiu care streptococ pe acolo de care greu se mai scapa, etc... Nu stiu ce o sa fac.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
erika.maria spune:
buna fete......
ar fi chiar o pierdere sa nu nasti cu tutu, sincer eu as mai indura chinul din spital pt el, MERITA...
nu va ganditi acum ca in spital va fi foarte, foarte, foarte naspa, bebelusa mea nu a avut absolut nimik, si orele sunt pt alaptat, nu tb sa te cheme nimeni, pe mine chiar m-au certat ca am sarit o masa sau doua
tutu te consulta in fiecare zi, plus ca vine la nastere la orice ora ceea ce nu fac multi doctori si crede-ma ca este mare lucru sa-l suni la 01.30 noaptea sa-l chemi(ca mine)si sa vina
normal ca nu-si aduce aminte de toate pacientele, pe mine incepuse sa ma cunoasca spre sf sarcinii si mai mult dupa nume ca nu avea alta pacienta cu acelasi nume
in spital s-a purtat exemplar sa sti, se intereseaza de bb, te ajuta daca este nevoie si chiar se implica, in timp ce altii luau banutzii si nu-i mai vedeai....
eliasul nu este medlife intr-adevar, dar la ce nastere am avut eu, crede-ma ca m-as duce dupa tutunaru de mii de ori
poopam gravidutzele ingrijorate si doarim sarcini si nasteri cat mai usoare
parerea mea este ca nu tb sa renuntati la medicul acesta exceptional din auzite sau ca nu recunoste de la control la control.....
poopicei mami si erica care maine are 4 lunitze........
erika.maria spune:
oare bb sanziana s-a nascut????????? asteptam mamik sa intre si sa ne spuna ce si cum.........
ellis spune:
quote:
Originally posted by alinushcaquote:
Originally posted by ccris_ccris
Buna fetelor,
Si eu sunt pacienta lui Tutu, m-a ajutat sa tin sarcina asta, dar nu vreau sa nasc la Elias, nici pentru doctor. O sa nasc la Medlife, daca vrea D-zeu sa ajung la termen. Mi-e si jena de Tutu, nici nu stiu daca sa-i spun, mai ales ca vreau si bebe 2 peste 2-3 ani si as vrea sa ma ajute tot el. Oare o sa mai tina minte ca n-am nascut cu el?
Cristina35+
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
Pai nu ai de ce sa iti fie jena de el La cele 1000 de paciente care stau sa ii nasca... In plus, mie nu mi-a facut niciodata impresia (desi il vad de la inceputul anului asta) ca isi aduce vag vreodata aminte de mine. Ma mai gandesc daca nasc cu el. Si eu as alege mai degraba un alt spital. Depinde mult cred de noroc. Dar despre Elias mi s-a spus ca asistentele de la neonato nu te cheama la alaptat nici daca le dai bani, ca ii nu stiu care streptococ pe acolo de care greu se mai scapa, etc... Nu stiu ce o sa fac.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
11+
poate ca Tutu nu lasa impresia ca stie de noi, dar eu am avut surpriza ca la ultimul control si la nastere sa -mi stie tot istoricul; poate lectureaza din computer cand se plictiseste
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele
Ma bag si eu in seama...am nascut cu Tutu acum 1 an jumate, si mie de-a lungul sarcinii mi-a facut impresia ca habar nu are cine sunt, ce fel de probleme am...faze din astea, dar la nastere - imi spunea chestii/glume pe care le faceam prin luna a 6-a...omu se vedea ca stia clar ce pacienta are in fata si cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul vizitelor la cab lui...ceea ce mi-a dat putere si incredere..e un om de milioane, desi uneori e poate prea mut, alteori prea expeditiv, pana la urma are si el toane, probleme, ganduri ca noi toti....
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
ccris_ccris spune:
Eh, asta e, decizia mea e luata, deja am programata cezariana la Medlife pe 22, daca la al doilea copil mi-o bate obrazul, vad eu ce-i spun! E adevarat ca nu mi-a lasat impresia pana acum ca stie istoricul meu si la fiecare intalnire imi repetam povestea, dar nu m-a deranjat. Nu din cauza lui nasc la Medlife, desi s-a ratoit de vreo doua ori la mine, in spital, nu la cabinet, ci din cauza spitalului, mai bine zis a personalului si a lipsei de curatenie.
Cristina37+Andreea
AMR doar 12 zile!
Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE
erika.maria spune:
nastere usoara, de fapt refacere usoara dupa ceza............
bb sanatos si papacios
poopam
mihaellas spune:
buna, fetelor! sunt noua pe aici si sper ca voi primi numai sfaturi bune de la voi! am tot citit si...sincer, m-am cam dezumflat! eu trebuie sa nasc la elias in iulie cu d-na dr. cristian rodica. despre conditii am citit, dar despre d-na ... nimic. ce stiti despre ea?
Kya spune:
Buna fetelor,
tiza Sanzianei
am revenit si ma simt datoare sa postez la acest subiect, ca sa mai alung din fantomele negre legate de Elias.
Asadar am nascut la mijlocul lui aprilie, prin cezariana un copil sanatos, frumos si mancacios. Am stat in spital 4 zile. Dupa cum am scris si inainte de nastere, m-am dus la spital fara nici un fel de prejudecati. Citisem toate povestile si eram inarmata pentru tot, si bun si rau.
Din momentul in care m-am dus la parter la vestiar sa ma schimb in haine de spital si pana in secunda in care am iesit pe usa cu bebelina in brate, toata lumea s-a purtat foarte dragut cu mine. Si nu a fost vorba de bani, pentru ca eu am dat "cadourile" la sfarsit.
Asistentele au fost acolo cand am avut nevoie de ele, infirmierele la fel, si la terapie intensiva si la salon. Si se comportau la fel cu toate pacientele, deci nu pot sa spun ca mi s-a parut mie ca am avut parte de un tratament preferential.
Alte impresii:
- mancarea sub orice critica, dar haideti sa fim serioase, ca nimeni nu se bazeaza pe mancarea de spital. Eu vorbesc doar de zeama indefinita pe care am primit-o cele cu cezariana.
- toaletele nu erau cel mai fericit loc din spital, dar macar erau cat de cat curate. Adica era uscat pe jos, si se putea trage apa si se inchidea usa.
- saloanele erau decente. Eu am stat intr-unul de 2 paturi, si in prima noapte am stat singura, apoi a venit o alta mamica. Veneau in fiecare zi si spalau pe jos, goleau cosurile de gunoi, spalau chiveta.
Programul de alaptat era din 3 in 3 ore, si asistentele de la neo-nato stateau printre noi si te invatau cum sa-l alaptezi pe bebe. Si cele de aici erau iarasi la fel de dragute. Era o tura mai buna si o tura mai putin buna. Dar nu era vorba de bani, ci de firea lor. La fel se comportau si cu si fara atentii. Bebelusii erau ingrijiti bine, spalati, schimbati si hraniti.
In rest slava Domnului nu ne-am imbolnavit de nimic, nici eu nici bebelina.
In concluzie: Eliasul nu este hotel de 5 stele nici clinica privata, si ar fi irealist sa ai asemenea asteptari (vorbim totusi de sistemul public de sanatate din Romania) DAR este un spital decent, mult mai bun decat altele si OK din toate punctele de vedere care conteaza. Pentru ca nu ma incalzeste cu nimic daca am TV in camera dar bebe pateste ceva, sau operatia mea nu e cum trebuie, de exemplu. Nu sunt impotriva clinicilor private, dar in ceea ce priveste Eliasul, nu e dracul atat de negru.
Pana la urma si la urma sunt doar 3-4 zile (nu vorbesc de cazurile cu complicatii!) si mie una imi pare bine ca nu am dat banii pe o clinica privata, pentru ca acum, privind in urma, imi dau seama ca nu se merita. Sigur, fiecare face cum stie mai bine. Asta e doar parerea mea.
Si am vrut sa va povestesc din experienta mea fericita, ca sa dau curaj mamicilor care o sa nasca acolo.
Kya mamica de Sanziana mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!