nasterea la ELIAS zilele astea !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by erika.maria
KIA asteptm poze cu tiza mea (sinziana)

Sinziana vin si pozele cu Sanziana mica cat de curand.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 6 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

erika multumim, multumim, asteptam si noi pozute de la voi!

si noi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

wow kia ce putin mai ai..........,o sa fie bine ai sa vezi,eu am nacut la 38 si 5 zile si nu a fost greu deloc, dupa aceea este mai dificil, acasik cu bb, la mine fiind primul....dar toate se invata ca dragostea este la prima vedere pt bebelus
ellenuta nu prea stiu cum sa atasez pozele si nu am avut nicitimp sa caut sau sa incerc...
poopici burtici, bibici,mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

erika trebuie sa faci cont pe un site unde poti incarca poze ... webshots de exepmplu. le incarci acolo si apoi poztezi linul la semnatura ta (din profile/semnatura, dai copy paste acolo linkului)

pupam si noi

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sinziana merci pentru incurajari. Si la mine tot primul este, si am putine emotii despre cum o sa fie acasa, dar sunt convinsa ca o sa ne descurcam.
Astept pozicile tale (cum ti-a explicat Ellenuta).

Fetelor sper sa ma intorc cu impresii bune din spital, ca doar nu poate sa fie dracul atat de negru, nu? Eu oricum plec chitita sa observ si lucrurile bune.

Kya 38+ cu Sanziana
Pana la AMR 5 zile

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel79 spune:

Buna ! am mai postat niste mesaje dar in 2 zile nu au fost moderate, ca sa ma pot "citi" si eu pe aici. Am sa mai adaug, poate reusesc pana la urma. Vroaim sa va povestesc ce am mai facut la vizita la medic, dar apare prea tarziu.
Oricum nu e bine, incep sa ma obinuiesc cu vestile proaste, tensiune prea mare, 16/9, cine m-a pus sa ma grabesc, ca sa fiu punctuala. Astfel s-a vazut f bine cat e de fluctuanta tensiunea la efort, urmeaza monitorizare cu holter si consult cardio. Neaparat scadere in greutate, macar o jumatate de kg in 2 sapt. Se pare ca trebuie sa reusesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

buna
gata acum fac cont si pun pozicile cu bb erica.....
mercic ellenuta si kia....AMR foarte putin, poopam si asteptam povestea marii intalniri
nu-ti fie teama o sa fie bineeeeeeeee!!!

Mergi la inceput

Am postat toata saptamana mesaje si nu a aparut nimic pe site, cred ca sunt moderata la 'rece'. Am mai citit pe ici colea despre tensiune arteriala si cum ar afecta cresterea ei copilul, se pare ca il afecteaza prin fluxurile inspre placenta, merg si imi montez holter curand, sa aflu exact cum ma pot ajunta si daca e cazul sa stau linistita acasa.

Mergi la inceput

Buna fetelor ! voi ati facut testul de screening diabet gestational ? e drept eu am caz in familie, iar rezultatul a iesit 78 la proba test (cu valori admise intre 60-110 cf laboratorului) si la proba dupa 50 mg glucoza la o ora a iesit 138 (laboratorul nu mai da referinte, se pare ca medicul trebuie sa interpreteze in context). Nu imi ramane decat sa fiu mult mai atenta la regim si sa astept interpretarea medicului, m-am speriat ce-i drept, am si tensiune mare, diabetul in sarcina dispare dar reapare intr-o alta, sau undeva pe parcursul vietii. Oricum recomandarea medicului era sa slabesc, ceea ce initial m-a nedumerit, dar mi se pare din ce in ce mai posibil.

Mergi la inceput

Buna !
Elena ti-am trimis si eu pm, mi s-a confirmat.
O zi buna tuturor !

Mergi la inceput