nasterea la ELIAS zilele astea !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BarOana spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Am nascut la Elias si sincer, nu a fost atat de rau precum ma asteptam. Am tot citit pe-aici si sa zic asa, am fost avertizata de ce o sa gasesc acolo. Mie mi s-a parut totusi ca ar fi destul de bine. Saloanele nu arata bine, dar la baie, cel putin cat am fost eu acolo, se facea curat f des. Dusuri nu am vazut, deci nu pot sa zic cum sunt. De dat bani am dat, dar nu multi si am fost tratata f bine. Per total sunt foarte multumita.
Mancarea am auzit ca nu e buna (ca nu are sare si nici n-am avut curajul sa gust), dar nu e nevoie sa mananci de acolo. La neonatologie bebeii sunt tratati bine, dar daca dai 100 000 sunt tratati si mai bine si avand in vedere ca nu e o suma atat de mare de ce sa nu dai!? La toaleta de la 5.00 si 17.00 dadeam cate 50 000, dar si daca nu dai tot acelasi tratament il ai... Am gasit asistente la neonato f dragute, care te ajutau sa-l pui pe bebe la san. In plus, medicul neonatolog nu a vrut sa imi ia niciun ban, desi am tot insitat de mai multe ori...si chiar i-a facut micutului un set de analize.
Banii se dau dupa ce nasti, asa se practica iar toata lumea se comporta asa cum trebuie (or mai fi si exceptii, dar la mine asa a fost), si medicul si moasa si cine mai e pe-acolo... De infirmiere n-am avut nevoie, asa ca nu le-am dat niciun ban. Sunt unele asistente f dragute, am ramas impresionata!
Nu vreau sa intru iar in polemici, dar va spun ca eu am fost multumita de nasterea mea la Elias... si m-a costat pana in 10 milioane...

Edit: Am uitat sa spun ca pt bebei e nevoie de scutece pampers (cam 6 buc/zi), servetele umede si, daca vrei, 2 costumase spalate si calcate (sa fie subtiri, ca este f cald acolo).

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

NumeioanaSa-ti traiasca "martisorul"!poti sa nu mai primesti never,martisoare...niciunul nu-l va egala pe acesta.Sunt de acord cu ce ai scris si cu parerea despre cd.din spital.Cred ca la primul copil nu prea sti la ce sa te astepti din partea personalului,doar vrei ca medicul,moasa si neonatologia sa fie o.k,pt ca in primul rind asta conteaza,chiar daca nu te tine dr. de mina in timpul travaliului(asta ca sa-l citez pe dr.meu).Apropos,ai nascut tot cu dl.dr.Tutunaru?

Sa-ti traiasca flacaul si sa va bucurati alaturi de el multi ani de acum incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ellenuta, nu am zis ca a fost curatenie exemplara!! Mi s-a parut destul de curat fata de ce ma asteptam sa gasesc. Poate sunt si eu mai putin pretentioasa, dar mi s-a parut ok.

Oana, ai dreptate cu martisorul. Nu am nascut cu Tutunaru, ci cu o doctorita f draguta, dr. Cristian... Am nascut natural, cu epidurala si n-am apucat sa dau nimic la anestezista pt ca mi-a pus epidurala in graba si a fugit ca avea niste urgente si apoi n-am mai dat de ea sa-i dau banii. Nasterea in sine a fost ok, cusatura de dupa a fost nasoala, ca nu a prins anestezia cu xylina... Am uitat si asta...probabil tot pentru ca trec usor peste "probleme" din astea.
Am nascut cu o moasa mai slaba, cu ochelari, la vreo 60 de ani...nu am retinut cum o cheama...

Neonatologul lui David a fost dr. Eliza Damian, f draguta si ea...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinel79 spune:

Buna fetelor, am citit ultimele, cele mai proaspete, marturii ale nasterii la Elias, pentru care va multumesc, am mai prins un pic curaj, in ultimul timp ma gandesc daca nu am prea multe probleme ca sa imi schimb a treia oara medicul, mai ales ca dr. Calomfirescu trateaza totul cu seriozitate. Insa tentatia pentru medlife ramane in continuare, mi-e greu si sa imi imaginez sotul si rudele care nu sunt din Bucuresti dand spagi sa intre in spital, sa ma ajute cu mancare, medicamente, etc. As vrea sa am si eu un pic de noroc in ce priveste asistentele de la neonato, unde presimt ca e important, am priceput ca daca nasti prin cezariana e mai greu sa te adaptezi la noul ritm de mama care hraneste, ingrijeste de copilul ei si sunt la primul copil. Va felicit pentru bebelusii vostri si imi doresc sa aiba si sarcina mea un final fericit, in primul rand sa o port cat mai mult, in ciuda riscurilor semnalate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristinel asa este ... cu cezariana este mai greu decat la nastere normala ... DAR .. nu e dracu' atat de negru. prima zi este grea. cel mai important este - si crede-ma ca si eu am facut cezariana - este sa te dai cat mai repede jos din pat si sa te misti si sa bei multeeee lichide. pe mine m-au operat la 22.30, la 8 eram in salon si la 12 am luat-o pe langa ziduri sa ma duc la bebe .. nu am zacut in pat!! durerile sunt mari, nu te mint, dar trebuie sa le invingi si sa te misti dupa ceza. si mai este ff important sa mergi la bebe la alaptat desi nu vei avea ce sa-i dai .. la ceza laptele vine cam in a 4-a si 5-a zi dar vei avea ceva colostru .. bebe este mai bun ca orice pompa .. desfunda canalele, stimuleaza productia de lapte ..

AI INCREDERE CA TOTUL VA FI BINE!!!! SI DAK MERGI PE MANA DR CALOMFIRESCU SUNT SIGURA CA TOTUL VA FI BINE!!! IN SPITAL VEI STA CAM 4 ZILE SI POATE AI NOROC SA FIE OK!!

HAI CURAJ CA TOTUL VA FI BINE!!!

ITI DORESC NASTERE LA TERMEN SI BEBE SANATOS!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

cristinel asa este ... cu cezariana este mai greu decat la nastere normala ... DAR .. nu e dracu' atat de negru. prima zi este grea. cel mai important este - si crede-ma ca si eu am facut cezariana - este sa te dai cat mai repede jos din pat si sa te misti si sa bei multeeee lichide. pe mine m-au operat la 22.30, la 8 eram in salon si la 12 am luat-o pe langa ziduri sa ma duc la bebe .. nu am zacut in pat!! durerile sunt mari, nu te mint, dar trebuie sa le invingi si sa te misti dupa ceza. si mai este ff important sa mergi la bebe la alaptat desi nu vei avea ce sa-i dai .. la ceza laptele vine cam in a 4-a si 5-a zi dar vei avea ceva colostru .. bebe este mai bun ca orice pompa .. desfunda canalele, stimuleaza productia de lapte ..

AI INCREDERE CA TOTUL VA FI BINE!!!! SI DAK MERGI PE MANA DR CALOMFIRESCU SUNT SIGURA CA TOTUL VA FI BINE!!! IN SPITAL VEI STA CAM 4 ZILE SI POATE AI NOROC SA FIE OK!!

HAI CURAJ CA TOTUL VA FI BINE!!!

ITI DORESC NASTERE LA TERMEN SI BEBE SANATOS!!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Multumesc pentru raspuns Elena, sunt din ce in ce mai convinsa sa nu renunt la doctor. Ti-am scris pt a doua oara un mesaj privat si mi s-a transmis ca tu nu primesti mesaje private. Deci nu prea mai inteleg. Probabil e legat de moderarea mesajelor mele ca incepator ?
Vroiam sa te intreb cat de reusita a fost operatia cezariana, taietura in sine, cum te-ai refacut, bine, fara incidente ? si daca tie ti-a spus Calomfirescu pe parcursul ecografiilor ca fetita este mai mare decat varsta, mie asa imi spune, vrea sa facem investigatii, nu stiu ce banuieli are, dar poate semana cu tatal, care este inalt fara a fi gras. AM citit povestea ta si am vazut si pozele cu Eva, care e o dragalasa, sa va traiasca !
Si eu am poze cu baietelul de la eco, la 25 sapt isi sugea degetul, inghitea, se stramba, radea parca...a fost tare dragut
Vroiam sa stiu si eu tariful doctorului, daca te-ai sfatuit si cu alte mamaci in preajma evenimentului sau i-ai multumit dupa cum ai considerat ? mie mi-a refuzat plicul, pt ca spunea ca ei sunt platiti, fiind in clinica privata, nu m-am suparat dar m-am simtit prost si nu am mai incercat vreodata.
Numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristinel ti-am trimis un PM!!! nu te lasa sa-mi dai PM ptr ca nu ai 10 mesaje scrise! baga repede inca 6 ca sa nu mai fii moderata!!

ai acolo si idul meu de mess .. dak vrei!

astept intrebari! ma bucur daca te pot ajuta cu ceva!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Mersi Elena pt sfat, o sa incerc sa trimit mai multe mesaje, ca sa trec de moderare. M-a ajutat mesajul tau sa stii. Ce nu stiu inca este cu ce doctorita ma va lasa pe mine in urmarire cand va pleca din tara intre 10-22 iunie. O sa il intreb curand, am dpn 24 iunie.

Mergi la inceput

Ce as vrea eu insa este sa ajung pana la capat cu doctorul Calomfirescu pentru ca nu ma mai pot gandi la o colaborare cu alt doctor, e ca si cum brusc ar hotari doar destinul, iar eu ar trebui sa nu mai am pic de panica. Am facut un calcul ca daca nasc prin cezariana, reusesc sa trec de 36 sapt, atunci ramane o singura zi pt cezariana - 9 iunie ! sigur sotul meu o sa ma acuze ca incerc sa nasc dupa zodiace, desi nu sunt pasionata de fel. De la inceput am avut ghinion cu concediul de odihna al medicilor. Am mai fost refuzata de o doctorita la care imi doream sa raman. Asta e viata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

buna fetelor! ma bucur ca ati nascut si ca totul a fost oki.......
KIA asteptm poze cu tiza mea (sinziana)
ELLENUTA foarte scumpik bebelusa ta.....

poopam toate mamele si bebelusele dar si burticile
sinziana cu erica maria 3lunite si 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

numeioana si martisorul tau foarte scumpik......poopam

Mergi la inceput