***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Motannel spune:
Kay, eu as zice sa mergi insotita de avocat! E omeneste cum zici tu, dar nu stii cat de pervers / fatarnic poate fi acel medic pentru a-si apara fundul! Ar putea crea un avantaj pentru el o astfel de discutie! Sosonica!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
kay spune:
Motannel, ai dreptate. ar putea fi in dezavantajul meu... nu poti sa-ti dai seama cat de nervoasa sunt... e inadmisibil in ce hal isi bat joc de oameni... si acum citesc tot felul de articole/studii despre retardul de crestere intrauterina si... ia uite, la retard simetric(adica toate organele sunt subdezvoltate egal) e mare risc de fat cu malformatii congenitale... oare Tutunaru, in goana dupa milionu de la fiecare consultatie, macar s-a gandit un pic la asta? plus asocierea cu IR super mari+ HTA de sarcina... sa nu vrei sa vezi ca e o malformatie congenitala si tot iti sare in ochi ca Niagara...
sunt EXTREM DE SCARBITA !!!
ma duc sa dau papa la Soso, ca toncane din Suzi de mai are putin si-o inghite cu totul !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Ioana13 spune:
Elteka ce bebe super zimbaret ai!! Toty timpu e cu gurita pina la urechi? Si zbiara in momentele alea?
A aparut o diferenta intre bebele dinainte de a fi racit si dupa. Cit a fost racit ii era nasucul infundat si adormea greu si trebuia tinut in brate... acum tot asa vrea, desi inainte adormea singurel in pat. Acum plinge cum ramine singur in camera... oare sa fie criza de la 8 luni... aia in care se spune ca devin mai mamosi si sint speriati sa nu fie lasati singuri sau o fi obisnuinta... Ce sa fac? sa il las sa plinga? Sau sa mai am rabdare...
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Gina M ce bebekas dragalas ai.... si ce faina e chestia aia in care sta, ca un ursulet.. cum se numeste?
Ioana mama de bebe
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Doxinu eu nu mai am dunga maro, dar mai am burta
Eu nu am avut dunga de graviduta, dar burta am si eu din plin. Parca se face din ce in ce mai mare. Sper sa nu dispara in 4 ani, ci mai devreme.
Kay, daca avocatul tau e specializat (pe cat posibil) in malpraxis, eu nu as face niciun pas fara el. Si, legat de ce intrebai tu, eu m-as duce in dinti la Vladareanu pe treaba asta cu falsul doctorilor din sectia aia. Nici pe mine nu m-a controlat nimeni cat am fost internata, mai intra cate o rezidenta (nu a lui Tutunaru), cu care a fost amabil mariul, si ne mai intreba cum ne simtim, dar atat. Sau poate nu stim noi, dar or fi invatat medicii din sectia aia sa-ti puna diagnostic doar la o simpla privire, fara control, luat temperatura, discutat despre simptome, etc.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
mica0307 spune:
ginuta pai uite si la tine ce a trecut timpul. David are deja 1 luna. Am vazut pozele frumoase (unele le mai vazusem o data). Cred ca esti extrem de fericita .
kay si eu zic la fel. Tot ce faci sa faci cu avocatul. Ca dr astia sunt smecheri tare. Si dupa cum vezi sunt si mana-n mana.
Azi a venit o tipa sa faca cu Maya gimnastica + masaj. Da de unde ca a urlat de nu mai stia de ea. Cred ca nu a plans Maya in 8 luni cat a plans acum in juma de ora. Tre sa mai fac eu cu ea in fiecare zi.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
kay spune:
Graviduta, VLADAREANU??? pai asta m-a trmis acasa cu preeclampsie severa, pt ca... el stie !, revin. m-a trimis acasa cu preeclampsie severa pt ca aveam colul lung si inchis...
si ca sa te fac geloasa, Tutunaru a venit de 2 ori in salon la mine !!! 1 data la o graviduta care avea contractii si a doua oara ca sa tipe la mine sa nu-mi mai iau tensiunea singura si sa nu mai cer sa mi se ia asa de des... si dupa nastere am primit un telefon, a doua zi, ca sa ma intrebe ce fac ... deci sunt privilegiata, da? si dupa ce s-au descoperit malform Soniei ma suna des rau de tot... ori chiar se interesa de copil si de soarta noastra, ori se asigura ca ma ameteste si nu-l dau in judecata... oricum ar fi, tot si-a batut joc de mine si in continuare (probabil) isi bate joc de pacientele care stau ore intregi la cozile lui interminabile... eu ma declar proasta !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Motannel spune:
Kay, iti tin pumnii sa ii invingi pe nemernicii astia!
Suparare: dupa ce m-am laudat ce bine papa Teodora iaurt .... a facut kk albicios .... probabil iaurtul prea gras (6%) sau prea mult (125gr ... dar ii placea si era mereu cu gurita deschisa ...) NU E BUN! Maine fara iaurtel si fara branzica .... legume pasate si carnita!!! A mai patit cineva asa?
Repet Intrebarea ... de unde s-au procopsit puiutii cu pojarel??? O pot feri pe Teodora? Sau fiind o boala a copilariei nu are scapare!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Ioana13 spune:
Vai tu mamicilor... ce e in spitalele alea din Bucuresti... pe noi ne controla in fiecare dimineata + dr care urmarise nasterea (pe mine cel putin, poate pt ca dadusem ceva... si era alt dr decit cel care imi urmarise sarcina, pt ca in ziua in care am nascut era plecat din localitate) Si venea si neonatologul la bebei. Bine, conditiile din spital, baile!!!, saloanele lasa mult de dorit... La terapie intensiva in schim conditii de hotel.
Ioana mama de bebe
ckristina spune:
vas
capsuneilor sarbatoriti
kay, si eu am fost la aceeasi echipa T&I. nici mie nu mi se pare o idee buna sa mergi sa vb cu T; el are nr tau de telefon,nu? pe al meu l a memorat in calculator prin luna 7-8;si T are o fetitza si sunt sigura ca in adancul sufletului te intelege;dar nu cred ca va recunoaste in fata ta ca a gresit; ma uitam si la emisiune la dr albu el sustinea ca nu avea cum sa schimbe malformatia(cand ati vb de liberul arbitru)mi au dat lacrimile cand am vazut ce frumos te a sustinut publicul cu apaluze; te admir pt taria ta!esti o mamica extraordinara!nu va cunosc taticul dar se vede clar de unde a mostenit sonia caracterul ei de luptatoare;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)