***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Doxinu, da, avem doua iconite, una a ramas de la nr 1, una e a lu nr 2. Si mie mi-a fost cam frica sa nu se loveasca cu capu de ele, da vad ca deocamdata nu s-a lovit.

Kay, asa e, cu genetic lab. Acolo mi-a iesit SD, noroc cu dr mea care si-a dat seama ce urmarea albu si m-a calmat (ma rog, dupa ce am facut de fo 4 ori triplul test). Acum, din ce am inteles, nici nu se mai recomanda triplu test, ci dublu test+eco, ca cica sunt mai relevante. Si eventual facute in strainatate, in Ungaria sau in Austria (nu mai vreau bb3, ca asa as proceda, decat sa mai trec prin ce am trecut).

Moko, nici a mea nu bea ceai, nici apa. Vad ca restul plantatiei bea, om avea noi camile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

lilly love: ce baietel frumos ai! Ce culoare au ochii? Si al meu pitic ii are de aceeasi culoare dar nu reusesc sa identific: albastru sau verde?

http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Elteka, pai sa stii ca ne intreceti la diversificare ca noi semanam mai mult cu manu de poohy, mai ales la partea cu "muuuult lapte"!

Ali, mersi de xplicatii. Sa stii ca si Livia e ragusita dar parca nu tot timpul...Am vazut poze cu rafi care e un scump!

Vas, vad ca si Eliza ta care e o frumoasa prefera telecomanda!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am uitat sa uram si noi la multe lunisoare ptr toti sarbatoritii de azi!

liviana, sanatate multa sa aveti

mica, felicitari ptr dinti

ella, sanatate si tie sa te faci bine

kay, felicitari ptr rostogolire

chiqui, e o scumpa livia in premergatorul buburuza

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Carmen_So,moko ma alatur si eu in clubul camilelor-nici a meu nu vrea sa bea ceai sau apa.il mai pacalesc cateodata cu cana ma fac ca beau eu si apoi vrea si el o gurita.dar totusi nu cred ca e suficient mai ales acum ca e bolnavior si toti doctosii mi au recomandat cat mai multe lichide.dar ce sa fac ca nu pot sa il fortez.noroc ca bea tzitzi.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

multam de raspunsuri despre fier.sa vad, e vorba de o schema totusi.
BRAVO Oana, tine-te tare, imi pare rau ca nu stau in buc, veneam si eu cu paru, adica bita, pe astia - marii doctori.
da o scoti la capat tu. esti o mare luptatoare.
pupam fetele.

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Mihamora, Teodora papa iaurtul si simplu, dar si amestecat cu branzica bine pasata! Ii place atat de mult incat papa unul intreg (din cel de 125gr), iar astazi a regurgitat putin ... probabil supraplinul ...(e drept ca cel de azi avea 6% grasime .... de la Napolact ... Iaurt Zdravan). Maine ne intoarcem la Tnuva ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

chiquitita sper sa nu faca si liviuta ca ii destul de nasoala boala si periculoasa(in multe cazuri cand se aude de laringita ii si baga in spital ca,l ei cum au gatutul mic se pot mari laringele tare si sa nu mai primeasca aer)dar sper sa nu fie cazul

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, sunt mai mult decat furioasa.

imi citesc dosarul de la ELIAS unde fiecare medic, dupa fiecare garda, a notat ca aveam stare generala buna/satisfacatoare, tensiune 130/60-70, abdomen destins, nu pierd nici sange nici lichid amniotic si am mictiune fiziologica. in condiitiile in care PE MINE NU MA EVALUA NIMENI ! NIMENI ! cat am stat acolo nu a venit NIMENI sa ma intrebe de sanatate. ma duceam eu la ei, ma rugam eu de ei sa ma vada, la insistentele mele se facea totul ! CE NENOROCITI !!!

INTREBARE : sa il sun pe Tutunaru sa ma intalnesc cu el sa discut chestiile astea, sau sa vb cu avocatul? eu as vrea sa vb cu Tutunaru, ca as mi se pare mai omeneste, sa vad si parerea lui despre porcariile astea... ziceti si voi ca eu sunt extrem de impulsiva... eu si acum as pune mana pe telefon sa-l sun...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Pepsi, chiquitita, Mica - V-am admirat puisorii!Mi-au dat lacrimile cand am vazut cat de frumos au crescut!Sunt extrem de dulci!Felicitari din inima pentru ei!
Pentru ca m-ati rugat si v-am promis, am pus cateva poze cu micutul nostru David Jonathan si le puteti vedea si voi incepand de AICI! - Va

POZE - RECENTE/David Jonathan

Mergi la inceput