***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
timur hai ca zic eu cateva chestii :
1. 420 ml lichid e mult, mult, mult prea putin pt 8.400gr. ar tb sa bea, lichid total pe zi- cel putin (cu indulgentazic) 1000 ml...
2. ai putea sa-i mai dai si cereale
cam atata zic eu.
mie in Germania mi-au zis ca pot sa-i dau orice, in limita bunului simt, fara miere, nuci, si alte chestii exagerate... acu eu nu inteleg ce e exagerat la nemti, da la mine tofu e ezagerat, pe cand Ralucami ii da tofu Mariei..
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
doxinu spune:
CARMEN_SO m-am uitata la pozele comorilor tale si am vazut ca in patut la Ana este o iconita sau 2?Asa am si io la STEFAN insa sub salteluta caci nu am avut curaj sa o las la indemana.Este o iconita pe care a primit-o cand eram graviduta de la o doamna pe strada care mi-a urat nastere usoara.Am zis ca este a lui si i-am pus-o sub salteluta de cand l-am adus acasa.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
vas spune:
multumesc inca o data celor care mi-au urat La multi ani .Pupici multi tuturor.
Am pus si eu niste poze noi AICI
Sunt mamica
poze
13.05.2007
moko spune:
hop si noi, cu ceva mai multa pofta de viata decat saptamana trecuta: shopping-ul nu ajuta intelectual, dar in mod sigur cu moralul face minuni!
am vazut-o si eu pe oana aseara la euforia...bravo oana- ma uimesti incontinuu cu forta ta! iar soso e cel mai dulce copil!- a cucerit inimile tuturor prietenelor mele!
Am vazut ca plantatia are capsunici bolnavioare...off, sa se faca bine cat mai repede!!!
Raportam si noi ca ne-a revenit pofta de...mancare( lui stefan, ca eu o concurez pe Columbica- la categoria schelet ambulant, ca altfel, nu am nicio sansa)Programul de masa al nostru e cam asa:
la 7,30- 8,00 - laptic de la tzitzi
in jur de 11-12- jumatate de borcanel Hipp de legume( depinde de zi- morcov, amestec de legume cu orez, broccoli- ma rog, cam ce are hipp pentru + 4 luni) + jumatate borcanel fructe( tot hipp, fara banana sau citrice)+ iubirea lui, tzitzi
16-16,30- pe modelul pranzului, doar ca mai schimbam legumele si fructele
20,30- cam 100-120 g terci grosut din orez cu roscove preparat cu apa
21-21,30- inainte de culcare, tzitzi
Intre aceste mese principale, ne mai rasfatam la san, ori de cate ori cere
intrebare: ar trebui sa-i dau suplimentar si apa?el apa bea doar cand ramane cu taica-su acasa si nu poate servi lapticul de dupa masa. De cateva zile am inceput sa combin borcanelele cu fructe sau legume preparate de mine la steamer( initial, a papat doar mancarica pregatita de mine, pana a dat de blestematul de entero-virus dupa care a refuzat total sa mai manance!)..se pare ca avem succes acum...
imi pare tare rau ca nu reusesc sa comunic mai mult cu voi, dar am intrat in sesiune, am de recuperat si cateva examene din vara trecuta, licenta si, mai presus de toate, Stefan!
capsunicile si mamicile!
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul
doxinu spune:
Fetelor am uitat sa va intreb:mai aveti vreuna dunga de graviduta?la mine se incapataneaza sa ramana!Acum nu-mi mai place si nu mai sunt mandra de ea.Cochilia este goala si deocamdata asa imi doresc sa ramana!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Pepsi spune:
multumim frumos fetelor care ne-ati urat azi de la multe lunisoare ptr puiul meu care face azi 7 luni! ce trece timpul!
vas, la multi ani, sa fii sanatoasa sa-ti poti creste fetita, multa fericire!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
timur spune:
Kay: am uitat sa zic ca bea si ceai - cam 3 biberoane deci aprox 360 ml
Am incercat si cu suculet de fructe dar nu prea ii mai place
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
kid spune:
doxinu Si eu mai am dunga pe burta; nu mai stiu unde citisem ca ar trebui sa dispara in 9 luni, dar se apropie si la mine nu da semne ca ar disparea.
O prietena mi-a spus ca depinde de sarcina, ca ei dupa primul copil i-a disparut dupa 4 ani, iar dupa al doilea dupa cateva luni; nu stiu ce sa mai cred, chiar o sa intreb doctorul la urmatoarea vizita.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ioana13 spune:
Poohy, nu a mers azi webshotu nici la mine.. cred ca a fost de la ei. Se tin scai unu de altu mincaciosii nostri... doar s-au nascut la interval de 1 zi....
Vas. sotu tau are un frate geaman? Ce bine ca un barbat asa bine ca al tau e in 2 exemplare... .
Kay la tv am vazut e unde are Sonia ochi asa Maaari si frumosi.
Doxinu eu nu mai am dunga maro, dar mai am burta
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
lilly love spune:
fetili dragili,
trec doar sa va salut! sa va pup si sa va doresc diversificare usoaraaaaa.....
am mai apucat sa si vad niste bbei: timur ai un baietel frumusel foc, zulufatul bucalat al lui doxinu, zambaretulpanalaurechi al eltekai-un copil minunat, bobita la fel de zambaret si fara par e super dragalas - chiar un adevarat baietel, Sonia cu ochisorii mari si privirea jucausa - nici nu-mi vine sa cred ca timpul a trecut atat de repede; pe ei i-am vazut, tot incercand sa ajung din nou la zi cu voi, mi-as dori sa-mi pot organiza altfel timpul, mai bine, dar...inca nu ma descurc asa de singura
nici nu stiu ce sa va scriu, sunt atatea
le multumesc lui motannel si lui pepsi pentru urarile de La multi ani pt Cristian cand a implinit 6 luni - deja e un baietoi cu mare personalitate, destul de blanda ce-i drept dar care imi ocupa existenta exclusiv intre 7.30-23.00...nu stiu cum cele care aveti 2 va descurcati...pepsi, liviana, androix...de unde atata energie?!
diversificam si noi...si ca tot am vazut informatia asta, va rog confirmati-mi si voi, restul, cat lichid beau ai vostri copii, se apropie de 1000 ml asa cum spune kay [conform cu graficele/indicatiile medicilor respectivi] sau nu? pentru ca la Cristian, oricat ar bea/manca tot nu ajunge nici la 700..si e destul de bine dezvoltat; are la 73 cm/8.200 gr; de fortat nu prea vad cum/de ce s-o fac iar reactia ar fi pe masura din partea lui! chiar m-ar ajuta va rog, cateva pareri.
raportam mers rapid de-a busilea, loveste intens cu capul in gratiile patutului de lemn iar in cel de voiaj face fatza-fatza pana a reusit sa-l descoasa pe alocuri, nu vorbeste dar a descoperit placerea de a geme, e enervant aici pentru ca geme ca o fiinta bolnava, tipa si chiuie la taticu...la mamica doar se uita si zambeste, e plictisit maxim de mine, stand toata ziua impreuna
va pup...a venit taticul devreme acasa!!! God, tre' sa profit
multa sanatate va doresc, La multi ani fetelor si La multe lunisoare puilor de om, mici si dragi!
toti sunt frumosi, daca nu i-am inclus in scurta mea enumerare inseamna ca intru rar, nu tin minte si nici nu-mi notez cand vad/citesc
Andreea + baby boy Cristian [28.06.2007]
My baby
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL