***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 13
ali24 spune:
chiquititaSIMPTOMELE sunt la fel ca la raceala:febra,muci,stranut,tusa flegmatica-ieri intr o ora mi a vomitat de 3 ori cum si a facut greata cand a tusit si ffffffffff ragusit(prin asta se diferentiaza de o simp[la raceala)e asa ragusit ca nici sa planga nu poate.cand plange face ca un magarus(si nu exagerez cand fac comparatia)ieri cand a fost doctorita a si zis ca sa avem grija ca poate sa faca ca un magarus si sotul a zis adica sa gafaie?dar ea nuuuuu a accentuat "sa faca ca un magarus".atunci nu am stiut exact cum face un magarus dar aseara mi am amintit cand a facut el.inca am si ras ca pe la vreo trei s a trezit sotul speriat si a zis vai nu asa face magarusul?
tudorcatalin
pune si tu poze cu tudor sa il vedem(scuze poate ai mai pus dar eu nu le am vazut.oricum punele la semnatura sa nu le ratam)si bine ca mi ai amintit sa mai pun si eu niste poze noi ca acum suntem si mai chei.ne am tuns "la zero".poate mai diseara daca am timp o sa pun
am inceput sa spunem si noi "ba".poate ca voua nu vi se mai pare interesant ca unii sunteti mai avansati,voi ati trecut la vorbe mai importante dar la noi e cam primul cuvant legat.pana acum zicea numai aaaaaaaaaaaaa.
si am renuntat totusi la injectii.am mai sunat azi un medic pe care il mai chemam acasa si a zis ca sa ii dau totusi augumentin ca un"kk"pe zi nu e considerat chiar diaree dar sa ii dau neaparat si biotics.
la muti ani vas
si la multe lunisoare sarbatoritilor zilei
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
Carmen_So spune:
Kay, ce rau imi pare ca am ratat si emisiunea in direct, si reluarea. Sa n-aud de dr Albu, cel care imi gasea fata (pe nr 1) suspecta de sindrom Down si voia sa ma convinga sa fac amniocenteza. Si stiai, cred, ca Iosup si Tutunaru au cabinet impreuna (asa am inteles eu cum de vedea Iosup IR-uri marite, iar Tutunaru le trata...)
Sanatate bolnaviorilor, ii pupam sa se fac bine!
VAs, la multi ani, draguta!
kay spune:
Carmen, mie la "T & I" mi-a fost monitorizata sarcina... dar ce nu stie multa lume e ca T & I mai are un & si acest & se numeste A. adica Albu. deci lantul e mai lung. T trimite gravi la I, I le geseste risc de SD sau IR marite etc, le trimite inapoi la T, care uimitor iti da hartiuta pe care scrie Genetic Lab, care la fel de uimitor este al lui A... deci increngatura e mare, da n-am eu dovezi s-o demasc...
p.s. pt cine nu si-a dat seama, "T & I" reprezinta cooperativa Tutunaru si Iosup
VAS, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumoasa ta mica !
La multe lunisoare bebei nascuti pe 22 !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Alyna24 spune:
Multumim celor care ne-au urat astazi "La multe lunisoare"!
LA MULTI ANI si tie Vas!!!!!!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
ali24 spune:
ptr fetitele care nu sunt inca promise am pus poze noi in semnatura(rafi la 7 luni)daca vreti sa ne vedeti
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
tudorcatalin spune:
kay, super tare emisiunea!
vas, o sa mai continui cu antibioticele cel putin 2 zile, multumesc pt sfaturi.
aici puteti sa-l vedeti pe tudor, mai asteptam poze noi, inca nu le-am pus pe cd.
http://community.webshots.com/user/tudorcatalin
pupici pentru capsunici si insanatosire grabnica celor bolnaviori
magda,mama lui tudor catalin(17.06.2007)
ali24 spune:
tudorcatalin...... vazut si placut pozele cu tudor.ce ochi frumosi si albastri are
timur spune:
Buna! Am fost azi la dr si piciul are la 7 luni si 6 zile 69 cm sirvat 8.400 kg.
M-a cam enervat vaca de dr care pana acum mi-a zis sa-i dau 5 ml calciu/zi timp de o luna si o luna pauza. Era tare uimita ca nu stiam ca se da ca numai 10 zile/luna.
Mi-a zis sa-i dau ficat de pui si a fost la fel de uimita ca nu-i dau citrice. Eu, fata buna, am zis sa-i dau numai ce-mi zice ea dar se pare ca gagica una zice si alta gandeste.
aaaa si avem probleme cu asimilarea calciului asa ca mi-a zis sa-i dau 3 picaturi de vigantol pe zi si vitamine pikovit 2.5 ml/zi.
In concluzie, va rog frumos sa-mi spuneti ce le dati voi la bebei sa pape la 7 luni ca eu nu mai ma iau dupa dr.
Eu ii dau asa:
dim: lapte Nan 2 210 ml
gustare: mar ras (sau para) cu banana (ii dadeam si cu biscuite dar am auzit ca nu e bun glutenul pt ei)... sa-i dau totusi?
pranz: piure legume (cartof, morcov, telina, patrunjel, dovlecel si mai nou fasole verde) cu carne de pui sau vita si de 2-3 ori pe sapt galbenus de ou
gustare 2: branza calcica de vaci cu fruct ras
seara: lapte nan 2 210 ml
Mai completati voi va rog frumos!
va pup si sanatate maxima bebeilor
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
doxinu spune:
KAY super ai fost la emisiune.Ti-ai pastrat calmul desi stiai ca lucreaza cu ginecologul tau sau sa zic mai bine fostul.io nu as fi putut fi asa de calma.BRAVO!!!!!!!!!!!!
Noi tot nu papam(mancarica da papam san iar io a laptic ca la inceput.Abia mi se mai reglase ca a mancat timp de 1 saptamana si nu tebuia sa mai alaptez la 3 ore.El sa fie sanatos si fericit caci nu conteaza),mai suntem si foarte maraiti de 3 zile si sparam sa fie zana dintisor ca daca nu e atunci nu-mi explic unde s-a dus copilul vesel si de unde a venit morocanosul asta.....
Astazi pentru ca a fost asa o zi superba am iesit si noi in parc si tare incantat a fost morocanosul.La sfarsit de saptamana am zis sa plecam si noi la munte insa sa vedem ce se mai intampla pana atunci cu vremea.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
poohy spune:
Vas, La Multi Ani! Sa fi fericita, iubita si implinita alaturi de ai tai si comoara ta mica!!!
Si La multi ani bebeilor care au fost, sunt si vor fi sarbatoriti zilele astea!
Kay, n-am stiut ieri de emisiune si azi am fost la serviciu
Felicitari pentru rostogolici! Eu tot astept sa vad filmulete cu ea topaind prin casa !
Nici eu nu l-am spalat pe Burtica...
Mica, distractie placuta la munte!
Ali24, multa sanatate pentru micut
Andrada, sper ca acum sunteti bine si micutul Antonio nu mai are probleme cu rubeola. Of of of, bolile astea
Chiqui, Liviuta sa se faca repede bine
Ioana, si voi cu 2 raceli? Vad ca mergem in tandem!!!
Elteka, bine ai revenit! ;)
Lauradi, unde esti? Ce mai face Ducu?
Ella, distractie placuta! Azi mi-am luat si eu biletele de avion :D Plec pe 6 iunie! Ma simt un pic prost ca o sa imi las gogoasa acasa 2 saptamani, dar o sa aiba 1 an si o sa se distreze cu buni... Kay, de ziua Soniutei plec, trebe' sa ii iau un cadou frumos ;)
Didi, cum e la ski?
Florina, iar ai disparut?
Timur, Manu a mea e mai putin diversificata - mananca supa de legume la 12-2 (depinde cand se scoala si cat de fomista e) - dovlecel, telina, morcov, pui si a ajuns la 1/2 de ou de 2 ori pe saptamana, si de curand, cateva lingurite de mar la urmatoarea masa (5-6). In rest muuult laptic Nan Ha2
Eu nu reusesc sa mai vad nimic de pe Webshots de la serviciu :(( Nu l-au interzis, dar nu mai merge si pace! Nu se incarca site-ul
Am citit printre picaturi si sunt sigura ca am uitat ceva ... Of...
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia