***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

kay, uite ce am gasit pe reclama mascata//avertizare
Hipertensiunea indusa de sarcina
La acest tip de hipertensiune, neaparat va trebui sa fii monitorizata su dupa nastere. De asemenea, vei continua tratamentul antihipertensiv pe perioada lauziei. Hipertensiunea de sarcina nu dispare odata cu nasterea. Este posibil chiar sa ramana pe toata viata. Daca o vei trata corect, s-ar putea sa dispara complicatiile si este posibila chiar o viitoare sarcina, fara probleme.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

GinaM, bebe e tare dulce, iar voi toti formati o familie frumoasa! Felicitari pentru Miss ...

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Asa creste minunea noastra ticker

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, citind prin ce greutati continui sa treci, indiferenta, frica de a recunoaste o incompetenta, o greseala, etc, imi aduc aminte de ce am parasit tot si sint unde sint. mult curaj sa ai, pup inimioara

motanel, cind am citit ce si cit i-ai dat sa manince am zis in gind prea mult si prea gras si brinza si iaurt o sa vomite/rau. imi pare rau ca am avut dreptate,sanatate la piticuta aici este un vaccind ptr pojar, rubeola si oreion, ii zice rro.se ia ca orice boala contagioasa, contact de secretii, etc. sint dezinfectante de miini(am mai pus eu odata un link) ca un gel care le ei cu tine si dezinfectezi tot pe unde mergi, de ex carucioarele la magazin pui mina pe minerul ala murdar, apoi pe bebe, deci te dezinfectezi des, cel putin eu am cite unul in toate buzunarele,

gina, multumim ca ai vizionat pozele noastre, ma gindesc des la tine ptr ca la noi cazurile seamana bine, numai ca tu ai doua fetite si ai dorit un baietel, eu, am doi baieti si vreau o fetita. are deja 1 luna al tau piticut, ce trece timpul, ce frumos e, imi place poza cind ride cu toti "dintii" e un scump

al meu bea apa, citeodata mi-e frica sa nu bea prea mult

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pepsi, iti jur ca azi ma gandeam la tine, cand, de nervi, incepusem sa-mi caut apartament la Munchen. N-am eu bani sa plec din porcaria asta de tara, dar, daca se intampla o minune si ma imboagtesc brusc... nu stiu unde sa ma duc... ma gandeam chiar sa vin la tine acolo , ca o mai fi o casa de inchiriat/vanzare(asta daca ma imbgatesc mult de tot) pe langa tine... ca la Munchen nu stiu germana, nemtii sunt ciudati... asa ca astept sfaturi de emigrare

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

MAINE JOC LA LOTO !!!

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Ioana13: La maternitatea Giulesti era jale mareeee de tot in saloane! Iti poti inchipui ca intr-o maternitate numai 2 saloane sa aiba wc inauntru??? Fetele din celelalte saloane trebuiau sa strabata ditamai holul ca sa ajunga la un wc folosit de vizitatori. Sa nu-ti mai zic ca la jumatea lui iunie, pe calduri de 40 de grade, nu aveai unde sa faci un dus??? Ca la noi in salon (cel cu wc) stateau 10 fete iar la wc era un singur cos de gunoi mic-mic care se golea o sg data pe zi??? Sau ca se spala tot o sg data pe zi? Ca apa rece era numai cateva ore (apa calda NEMA)? ETC ETC ETC

Bataie mareee de joc!!!!

Ca sa nu mai vb de mancarea infecta. De asistentele lipsa...

Hai ca m-a apucat si pe mine ca pe tigan, vorbeati de doctori si am pica

http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz

Mergi la inceput

Am trimis mesajul neterminat.

ma refeream la faptul ca voi vb de dr si eu ca musca-n lapte, dar a amintit alina13 de conditiile din spitalele din ro si nu m-am putut abtine

Mergi la inceput

nu alina13, ci ioana13... MEA CULPA

Mergi la inceput

Si a propos de emigrare: noi ne gandit tare serios sa ne uschim tot in Canada si tot Montreal. Avem o ffff buna prietena care in feb face 2 ani de cand este acolo si s-a pus bine pe picioare.

Deci Pepsi: merita? Voi de cat timp sunteti plecati?

Mergi la inceput

TOT IOOO: avem poze proaspete!

Mergi la inceput