***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 10
ali24 spune:
IULIABRAILAaaaaaaaaaa da pai ii dau oricum si biotics de vreo 2 zile.
kayastept povestirea ca eu nu te am putut vedea din pacate
www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)
timur spune:
Daaa baga povestea! Asteptam cu nerabdare
http://community.webshots.com/album/560359057vRBEhz
kay spune:
am eliberat soacra
deci n-am vb nici 1 sfert din cat aveam adunat in mine...
sunt multumita ca pana la urma dr Albu a recunoscut ca in 90-92% din cazuri SE OBSERVA o dextrocardie cu situs solitus. deci, e absolut imposibil ca acest Colegiu al Medicilor sa nu constate nici o greseala. plus ca la fiecare audiere sau intrevedere voi avea o camerea de filmat cu mine, ma vor astepta afara si le voi relata fiecare cuvintel, la cald.
mi-e somn, nu mai pot
noapte buna
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
timur spune:
pepsi, dianalaura, mihamora multumesc mult pt parola
timur spune:
Felicitari kay, o batalie castigata!
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Sper sa nu se supere fetele cu patut de lenm pe mine caci n am spus=o cu rautate ci doar cum am facut io laegerea de a la patut pliant si asta apropo de tarc.
Io nu ma supar ca am luat de lemn mai mare, 140x70, care se face pat de junior, poate sta in el pana la 5 ani. Pliant nu i-am luat ca, de regula, ne cazam in pensiuni/hoteluri care au si patut pt copii, asa ca am rezolvat problema.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Am si eu 2 intrebari:
1. Cine a dat spanac la bebe, cum l-ati dat? In supa sau separat? Si daca separat cum l-ati preparat?
2. Cine si-a pus sterilet ce a ales? Dr mi-a zis ca exista unele la cateva sute de mii si unul (mirena) la 5 mil care insa reduce cantitatea de sange .
1. eu ii pun cate o lingurita in aparatul de fiert la abur, impreuna cu celelalte legume, dar doar in zilele in care nu-i dau carne (miercuri si vineri );
2. vezi ca despre mirena este un subiect si pe-aici; cica ar da dureri de cap nasoale la unele fete.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
chris27 spune:
oANA,M-AM INTREBAT MULT DE TOT care era nr de fix ,as fi vruut sa intru in direct...dar era numai nr pt sms...unde naiba o fi fost celalalt nr? C a nu era afisat...Scuze,Daphne e in brate...am fost azi la doctor.Albert culege fel de fel de virusi de la gradi si aduce acasa,nu am ce sa fac,o iau cu mine la gradi dupa el...nu-i nimeni vinovat...poate a racit ca o scot repede de la cald la race ,cand merg dupa el...asta e o experienta noua si negativa pt mine(Albert nu a stiut ce-i aia boala).Inca o dovada ca pt fptul ca toti sunt diferiti si ca nu trebuie sa-i comparam intre ei...Cred ca am avut noroc prima data...Oricum,diagnosticul pt Daphne nu a fost real...Nu e alergica la proteinele din lapte de vaca...Bea cate 250(mai mult peste gradatia sticlutei).Nu acum,ca-i racita si nu se dau lactate ,cand e copilul inflamat la gatut!!!!A avut febra mare azi(39)...Acum i-am dat antibioticul,i-am dat si algocalmin (l-a vomitat,si nu stiu cat din el a vomitat,asa ca...n-am sa-i mai dau....)am vrut doar sa va spun...(ma gandeam ca poate nu stiti ...algocalminul normal e sfant in situatii extreme!!!!!!Jumatate de algocalmin,strivit intre doua lingurite si dat in lingurita cu putin ceai....scade febra rapid!!!!!Sa tineti minte lucrul asta mereu...algocalminul e sfant si sa nu va lipseasca din casa...Dar asta e pt situatii extreme si nu va doresc asa ceva!Daphne pare ca s-a linistit in bratele lui tati...Va dorim o noapte buna si fara griji tuturor!...Nu am inteles intrebarea cu fieruil(*am dormit putin azi noapte.se inneca des cand tusea...)Am vazut-o pe Oana la Euforia....si as fi vrut sa sun,sa spun ceva...Ma bucur ca am putut sa te ajut,Cristina...!Si inca ceva.Poate sunt mamici care nu stiu...BEBEULUI CU GATUTUL INFLAMAT NU I SE DAU LACTATE!!!!Poate ca stiati toate,desi nu s-a scris despre asta...Lactatele favorizeaza multiplicarea bacteriilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Multa sanatate capsuneilor bolnavi....si multa rabdare si liniste(noua tuturor!!!).Va iubim(TARE"TARE scris cat tot monitorul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Motannel spune:
Fetelor, de unde au copiii pojarel?????
Teodora a acceptat imediat iaurtul si branza de vaci ... ii plac foarte mult .... abia apuc sa incarc lingurita, ca e iar cu gurita mare ... I-am dat iaurt mic Tnuva, Milli, Campina ... i-au placut la fel de mult ... mie parca imi plac mai mult Tnuva si Campina ... Milli mai putin. Iar branzica am facut-o dupa reteta 1l de lapte La Dorna UHT (cutie) si zeama de la o jumatate de lamaie! Iese fina , moale si buna!!!
Kay, felicitari Soniei pentru rostogoliri!!!
Intrebare: Cand papa cartof dulce ... kk e portocaliu??? I-am gasit in sfarsit cartof dulce in orasul nostru mic .... dar nu-mi place ca e foarte colorant si pateaza foarte tare, iar kk e portocaliu de cand i-am dat leguma asta!!!
Noapte buna!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
mihamora spune:
Chris - multa sanatate lui Daphne! Multumim pentru sfaturi,eu chiar nu stiam despre lactate.
Motanel - cum ii dai iaurtul, il combini cu ceva?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!