***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, daca iei putine, si mai bine ! asa am plecat si eu odata, cu bagaju golut si m-am intors cu el plin , tot asa, erau super reduceri ! tin minte ca erau 10 euro jeansii de la LEVI`S !!! ehehe, ce vremuri ! eu tot nu mi-am amintit ce vroiam sa te rog sa-mi iei de la LO, asa ca renunt... daca-mi amintesc, iti sau un tel ! si banii cand te intorci.

doxinu, daca te apuci sa citesti toate prospectele... innebunesti ! eu ii citeam Soniei (din lipsa de material) prospectele de la ce ia ea zilnic, si m-am albit cate si mai cate reactii adverse dau pastilele ei... si culmea, ca erau chiar reactii caridologice, adica hiper nu stiu ce si interzis in artimii (ea n-are), sa ba erau ceva cu vasodilatatie... asa ca am pereferat sa nu mai citesc !

ia primu medicament care-ti pica in mana si citeste-i prospectu, ca nu mai inghiti ever asa ceva !

eu ma pregatesc sa ma duc la Euforia (iar), sa discutam despre cine se trage la raspundere in cazul erorilor medicale etc. nu nu am slabit, asa ca nu va asteptati sa intru intr-un prim-plan !

mult !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

kay.felicitari soniei ptr rostogolire.

noi suntem iar necajiti ca a fost doctorita la noi si a zis ca are LARINGITA se pare ca tot dam din una in alta.sper sa se opreasca odata.si ne a dat injectiii antibiotic.a zis ca nu ne ar fi dat injectii daca nu aveam probleme cu diareea.dar acum nu prea stiu ce sa fac(daca sa ii dau sau nu)eu parca nu i as da dar nici nu vreau sa ii fac eu singura mai rau si mai am si o vecina care e asistenta la spitalul de copii si i am zis doctoritei ca o sa ii dea ea injectiile.dar ea cica nu isi asuma o asa mare raspundere la un bebe asa mic.deci m a bagat mai tare in ceata.acum i am pus un fular la gat sa ii tina cald si i am dat dat bromhexin sa ii calmeze tusea.si i as mai da si oscilococinum.ce ziceti?macar pana maine sa vad daca merge spre mai bine sau mai rau.daca aveti ceva idei sa ma anuntati

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

uitati ce am gasit pe net:Tratament naturist:

In cazurile de laringita se amesteca o jumatate de pahar de suc de lamiie cu un pahar de miere, se pun la fiert citeva minute la foc mic; se ia cite o lingurita din acest amestec la fiecare 5 minute..dar nu stiu daca e bun la bebei ca nu scrie.si stiam ca mierea nu se da la bebe sub un an parca dar totusi nu o fi mai putin periculoasa ca injectiile?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi

Mergi la inceput

ali, mierea e ultra-mega-super alergen ! si nici lamaia nu e prea fericita, ca e citric de citric... nu stiu ce sa-ti zic, ca la noi d`alde aste se trateaza in spital. multa sanatate !!!

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

mai fetele, nu ma aude nimeni si pe mine cu adiministrarea fierului?
ca eu tot nu am aflat.
felicitari Sonia, URAAAAA !!!!!

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg

Mergi la inceput

Ali, nu e bine. inseamna ca a facut o complicatie.dupa rujeola.
dar intotdeauna sa ii dai antibiotic cu protectie, exact ce s-a zis mai sus. mai ales ca el are deja diaree. si nu miere, in nici un caz, peste toate altele ii poate provoca si o super diaree. la mine a tinut cu stodalul, ii calmeaza tusea, deci reduce iritatie, deci inflamatia, si tot asa. si este si homeopat.
apropo, l-ai scos afara cumva?
ca mi-e o frica.....

http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

FETELE-I OANA ACUM LA EUFORIA!!!!!!!!!!!!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

MULTUMESC FETELE PTR SFATURI.nu stiu ce m as face fara voi.intodeauna sfaturile voastre sunt bine venite
IULIABRAILANU L AM SCOS AFARA."STODAL"SPUI?O SA INCERC SI EU SA VAD.adica cum cum protectie?(scuze dar nu inteleg ce ai vrut sa spui?adica sa ii dau injectii sau sa nu ii dau?).
eu nu prind euforia si mi ar fi placut tare mult sa o vad si eu

Mergi la inceput

adik la administrare de antibiotic, pentru a nu se distruge flora intestinala, si altele implicit, se da, obligatoriu spun eu, dar nu se da NICIODATA, o protectie - a se vedea BIOTICS sau altele de acest gen. chiar daca se fac injectii, deci nu depinde de modul de administrare a antibioticului. este adevarat ca administrarea pe cale orala este mai favorizanta, dar sa nu uitam niciodata ca ei sint la inceput de drum si nu trebuie distrus absolut nimic din ceea ce a dat mama natura in organism.
scuze, sint influentata de emisiunea de la EUFORIA. imi vine sa mor cu cineva de git acum, pt ca si eu am trecut printr-o experienta de genul sotiei ungurului de la emisiunea aceea. si mie mi s-a spus ceva de genul asa a fost sa fie, de catre medici, si ca sint ok si eu aveam septicemie. OFFFF.
dar sa fie bine.
deci Ali, suna medicul si sa iti recomande neaparat ceva pt stomac, pe linga antibiotic, ca nu o sa mai poti indrepta nimic dupa, fara el.
scuze daca suna cam aspru.

Mergi la inceput

bon, m-am intors acasa.

deci, acest DR ALBU, e mana in mana cu IOSUP si TUTUNARU !!! n-am stiut ca vine... deci, acum n-a avut cum s-o dea la intors, dar data trecuta cand am vb cu el mi-a zis ca nu se putea vedea... dar acum , cu directu in gat n-a mai avut unde s-o intoarca...

revin, ca ma duc sa eliberez soacra. va povestesc ce si cum cu acesti dr.

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput