***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

fetelor,help!
ma doare maseaua, s-a umflat si gingia rau de tot astept sa se fac 7 sa ma duc la dentist.pot sa iau antibiotic daca alaptez?sa-i mai dau lapte, sau la noapte bem lapte praf?merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

augmentinul poate fi administrat in timpul alaptarii.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Pistachio si Mihamora, eu as recomanda in loc de plasture inelul Nuvaring. Este un inel care se introduce in vagin o data la o saptamana (e cam la fel cu plasturele doar ca e intern) si nu ai nici o grija. Verisoara mea foloseste de un an asa ceva si e super incantata. Cred ca la el o sa apelez si eu in curand.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Tudorcatalin, sunt experta in dureri de masele.
Poti linistita sa iei Amoxicilina. Eu am luat doua reprize de cate 5 zile si am alaptat fara problema. Nu am observat sa o deranjeze deloc.Si inca ceva:cand o alaptam parca imi lua durerea. Imi doream sa vrea papa ca sa maq linistesc.
Multa sanatate iti doresc.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Felicitari Maya pentru dintisori!

Chiqui - foarte frumoasa fetita ta, ii sta f bine cu galben.

Sonia - felicitari pentru rostogoliri!

Pistachio - multumesc pentru raspuns

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

merci mult pt.rapiditatea raspunsului,asteptam in fata calculatorului.ma duc sa iau ca nu mai pot de durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

miha, trimite-mi si mie te rog parola pe PM; sunt varza de racita, stau in pat, n-am chef de nimic , asa ca ar fi un moment bun sa completez tabelul.

sa vina sa-mi faca si mie cineva bagaju ca maine dim plec la LO

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

ella, vin eu, ca ma pricep la facut bagaje deja ! sa ma uit cum e vremea, si in 15 min ai bagaju gata !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

kay, cum reusesti tu sa ma inveselesti...nu-mi iau multe cu mine, ca am multe de carat la intoarcere, sper, daca e sezon bun de vanatoare

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by vas

Pistachio si Mihamora, eu as recomanda in loc de plasture inelul Nuvaring. Este un inel care se introduce in vagin o data la o saptamana (e cam la fel cu plasturele doar ca e intern) si nu ai nici o grija. Verisoara mea foloseste de un an asa ceva si e super incantata. Cred ca la el o sa apelez si eu in curand.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Si io sunt interesata de noi metode dar cautand ce ai zis tu uite peste ce am dat :Cele mai frecvente: vaginita, cefalee, ICRS, leucoree, sinuzita, crestere ponderala, greata. Determinate de dispozitiv: senzatie de corp strain, probleme copulative, expulzia dispozitivului, discomfort vaginal, vaginita, leucoree, cefalee. Severe: tromboflebita, tromboza venoasa cu sau fara embolie, tromboembolie arteriala, embolie pulmonara, IM, hemoragie cerebrala, tromboza cerebrala, adenom hepatic, hipertensiune, afectiune biliara, tumori benigne hepatice, tromboza mezenterica, tromboza retiniana. Gastrointestinale: icter colestatic, inflamatie, greturi si varsaturi. Genito-urinare: amenoree, sangerare, sani durerosi, cresterea volumului sanilor, modificari ale fluxului menstrual, reducerea lactatiei atunci cand este administrat imediat postpartum, infertilitate temporara dupa intreruperea tratamentului, candidoza vaginala. Diverse: modificari ale greutatii, bombarea corneei, edeme, intoleranta la lentile de contact, depresie, migrena, rash alergic, scaderea tolerantei la carbohidrati.

oare exista ceva fara atatea efecte adverse?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput