***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (45)
Raspunsuri - Pagina 11
kid spune:
David Andreas de Alyna24
Matei-Ciprian de Florentina Roman
David de Pepsi
Vlad de Sobi
Vas
Kay Felicitari pentru rostogolirea Soniei!
Imi pare rau ca nu am reusit sa vad emisiunea...
Am fost la o prietena care a nascut acum o saptamana un baietel la Elias, prin cezariana, sunt bine acum, dar ea a fost tare dezamagita de spital, sper sa isi revina curand...
Multa sanatate la capsunelele bolnavioare!!!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
angelabv spune:
La multi ani !! pentru capsuneii care cresc si multa sanatate pentru cei bolnaviori ....
Pastilele sunt tare periculoase dar nu numai pentru bebelusi : www.gardianul.ro/2008/01/22/linia_fierbinte-c12/otrava_la_liber_in_casele_romanilor-s96053.html" target="_blank">banalul algocalmin
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Asa creste Nicole
Ninutza spune:
David Andreas de Alyna24
Matei-Ciprian de Florentina Roman
David de Pepsi
Vlad de Sobi
VAS
http://community.webshots.com/album/562135042BOQYeW?start=0
Miruna Maria, 5 iunie 2007
kay spune:
emisiunea e in reluare, pe Euforia, la 12.45 !
sunt foarte multumita de cum a iesit !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
Alyna24 spune:
Neata, mamici de capsunici!
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI SI PITIKULUI MEU SCUMP SI IUBIT!
Doamne, ce de bebei bolnaviori!Sanatate la toata lumea!
Noi suntem bine, am inceput sa spunem cat e ziulica de lunga "tata" intr-o veselie " mama" doar la suparare si in rest..."apa, papa, baba"!
Am inceput sa mergem pe marginea patului sau patutului si.....de azi-noapte am inceput sa papam mai putin lapte(cam 80 ml) dar tot mi s-a trezit de vreo 4 ori!I-am dat si ceai dar lapte n-a vrut!
Ieri a mancat f bine, i-am facut supica cu galusti si tare i-a mai placut si o reteta cu gris cu lapte pe care l-a devorat!
Mica, felicitari pt dintisori!Noi tot stirbi suntem azi la 9 luni!
Iulia, eu i-am dat fier 1 luna si ceva 8 pic la 8 luni insa....cand am intrebat si pediatra cat ii mai dau...etc....mi-a zis ca doar il ameteam cu aceasta cantitate(data de dr de familie).Pentru varsta si greutatea lui ar fi trebuit sa-i dau vreo 20 picaturi si ca daca vreau neaparat sa-i dau, sa-i fac si analiza sa vad exact ce-i iese dar mi-a zis ca nu e cazul, ca arata f bine.In schimb mi-a recomandat 10 ml calciu pe zi timp de 10 zile!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
mica0307 spune:
Neatza
kay felicitari pentru rostogolirea Soniutei si pentru emisiune. Nu a vazut-o, sper sa o prind azi.
iulia eu ii dau 6 picaturi de fier/zi de vreo 2 sau 3 luni.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
ramona7 spune:
pentru sarbatoritii zilei
David Andreas de Alyna24; Matei-Ciprian de Florentina Roman; David de Pepsi; Vlad de Sobi; VAS
Sonia de kay Felicitari pentru rostogolire!!! O sa incercam sa vedem si noi emisiunea undeva ca noi nu avem tv acasa.
Alyna Felicitari pentru bebe vorbitor!
Sanatate multa si insanatosire rapida pentru capsunelele bolnavioare!!!
Iulia Noi ii dam fier lui Razvan, cate 3 pic de 2 ori pe zi. La inceput i-am dat asa: prima zi: o picatura, a doua zi: 2 picaturi a treia zi: 3 picaturi; a patra zi: 3 pic dimineata - 1 dupa amiaza, a 5-a zi: 3 pic dimineata si 2 dupa amiaza; ziua a 6-a: 3 pic dimineata - 3 dupa amiaza ai de atunci ii dam normal de 2 ori pe zi cate 3 pic.
Edit: am vazut ca a scris si Madi in acelasi timp.
Si noi tot Fe Hausman folosim si ni s-a facut programul asta pentru a vedea daca Fe e tolerat de organismul lui bebe, cum zicea Madi.
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara
Madi spune:
quote:
Originally posted by IULIABRAILA
mai fetele, nu ma aude nimeni si pe mine cu adiministrarea fierului?
ca eu tot nu am aflat.
felicitari Sonia, URAAAAA !!!!!
IULIA, mami lui FLORIN MARIO/03.05.2007
http://s85.photobucket.com/albums/k57/iuliastroe/BEBE%20FLORIN/?action=view¤t=MOSCRACIUN109.jpg
Iulia mie doctorita mi-a recomandat sa ii dau 5 picaturi pe zi, in primele 2 saptamanai, si apoi 10 picaturi pe zi (asta pentru Fe hausmann - picaturi); daca nu gasesc picaturi si gasesc Fe Hausmann sirop - mi-a spus 2.5ml in primele 2 saptamani apoi 5ml. Mi-a explicat ca asta cu "primele 2 saptamani" e de testare pentru ca ferul poate da dureri de burtica, diaree, constipatie, si sa vad mai intai cum reactioneaza la el.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei David Andreas, Matei Ciprian, Vlad, David
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mica0307 spune:
LA MULTI ANI VAS!!!!!
Poze/Poze intalnire
Hainutze