MAMICI DE ITALIA(19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Raluk sotul meu la pranz nu mananca acasa,ci la servici ptr ca lucreaza departe. in consecinta mananca doar un panino sau o salata mixta, un hamburger..etc Si seara este singura lui posibilitate sa manance ceva gatit, dn causa asta sono costratta sa gatesc de fiecare data. Uneori daca are unde incalzi mancarea,ii prepar eu pranzul si ptr servici,insa doar daca are la dispozitie un cuptor cu microunde,altfel n are cum. Atunci cand nu trebuie sa fac de mancare este sarbatoare ptr mine

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Te cred,mai ales cu cate ai de facut peste zi!..M-am uitat iar la pozele tale,ce scumpa e Giulia cu cipica ei rozalie!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Buna!
Petro, as vrea si eu sa vad pozele, le poti pune din nou? multzam
Cristina, a crescut pitica, tare scumpa este!
Eu ma simt cam aiurea ca Eduard a plans si ieri si azi la gradinita, nu a vrut sa mai intre fara mine, acolo ma tragea dupa el la jucarii ca sa nu dispar L-am last o ora jumatate, dar a plans... Luni au zis ca nu o sa mai intru ca o sa-l ia educatoarea de la usa, ca sa invete ca mama nu este acolo, ca plange oricum ... Daca nu s-o acomoda nu l-oi mai duce , ca doar nu vreau sa-l vad ca sufera...poate in septembrie fiind putin mai mare o percepe altfel, sau macar plang mai multi nu doar al meu
Ma bucur ca v-a amuzat bancul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Un salut veloce
ma duc in giro per i negozi cu prietena si fiicamea

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

oana, roxali - am trimis pe mail-ul comun adresa albumului de poze ... iar cele de la botez sunt intr-ul album aparte ... le gasiti acolo oricum pe toate ...

Bblina mea doarme ... mi-e sila si n-am chef de nimic ... de facut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Petro, sunt nu stiu unde sa le caut, cica sunt 0 albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

oana - activeaza-ti PM-ul sa-ti trimit adresa ...

Edit: ti-am trimis mail ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

ciao fetele ce faceti? noi tot in romania suntem bine avem 8 kg 6 luni si 5 dinti si al 6 lea pe vine sunt terminata eu nu am internet aks ...asa ca mai rarut cu scrisul .Toate cele bune si pupici :*

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Hei-Mamii ce surpriza
pe cind te intorci? nu mai vi in italy?
ce mare baiat ai si 6 dintisori,sanatate multa
Giulia a ramas inca la 2

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Noi ne-am plimbat pe la doctori sapt asta...eco anche si rinichi si controlul lunar...sant cam suparici ca are un fungo la pasa...l-am dus si pe baietoi la control si trebuie sa pape mai putin...cea mica a luat mai putin luna asta e 5.200, lunga 63 si cc 39(nu i capoasa
In rest am aprofitat din plin de timpul frumos sa stam mai mult pe afara, am planificat si botezul...sapt asta ma ocup de invitatii si confetti.

Cristina nici eu nu ti-n pasul cu ele, dar mai citesc cand am timp...de pe 4 feb ma duc la munca si sigur n-am sa mai pot nici atat.
Ma bucur ca mai ai laptic si ai si o fata ambitioasa...stie ea cei bun.

Mamii mi se pare ca nu mai ai de gand sa te intorci

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput