MAMICI DE ITALIA(19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Raluk-deci tu cu certificatul italian o inscri la comune la anagrafe
si tot de la anagrafe ceri estratto di nascita per uso esterno con i genitori (plurilingv)
ti-am scris in italiana sa sti cum se numeste il ceri de la comune si trebuie sa-l duci la prefectura unde locuiesti sa-l apostilezi altfel nu e valabil de obicei se face pe loc

ticker
mamicąde piccinicą GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Multumesc,Katia.Totul mi se pare asa de complicat...Pana la urma se pare ca e mai simplu sa-l fac prin consulat decat sa umblu sa o imputernicesc pe mama.

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

nu e complicat
pregatesti dosarul si il faci repede
eu am depus actele in 10 ieri am trimis un mail sa intreb si mi-au spus ca e gata
aici sint actele care trebuie pregatite
cobori pe pagina si gasesti inscrierea nasterilor

ticker
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao la toate
Am fost afara,in parc, intr-o localitate vecina.
Am dat-o pe Delia pe leagan,ne-am plimbat putin pe jos cu piciorusele ei ,apoi cu caruciorul si am venit acasa.
Ma bucur tare ca e putin mai lunga ziua si putem iesi dupa-masa afara,la plimbare.
Dar voi katiapam ati fost la plimbare?

dana si delia (11.03.2007)

deliutza mamarutza

Mergi la inceput

Yes Daraban-de putin ne-am intors
daca e timp frumos profitam
acum ma duc sa pregatesc cina
buona serata la toate

ticker
mai dire mai

Mergi la inceput

Buna dimi,azi sunt matinala,am fost la analize.
Dana (Daraban), parca tu m-ai intrebat de cursul de limba,asa-i?Ca mai nou vad ca ma lasa memoria..Deci cauta pe net CTP (centro territoriale permanente) - corsi per adulti , in regiunea ta si sigur vei gasi.

Raluca

Mergi la inceput

Si iaca si cafeaua pt impatimite!

Raluca

Mergi la inceput

Toata lumea doarme???
Tocmai am vazut un reportaj despre cromoterapie si am zis sa va spun si voua..Cand sunteti obo,incercati sa purtati dimineata haine portocalii sau rosii,iar seara albastru,violet (dar acestea din urma in nuante deschise).Dimineata va veti energiza,iar seara va relaxati mai bine in asteptarea somnului.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor, multumesc Raluk ptr cafea
Aseara nu am gatit deloc ci am mancat in pat pizza cu sotul davvanti alla tv,cu Giulia intre noi doi,iar azi dimineat m-m trezit cu o greata de-mi vine sa moooor
Roxali hai indovinato, eu nu reusesc chiar deloc sa tin pasul cu cei de la scutece, din cauza asta intru foarte rar si scriu foarte putin.Doar atunci cand am de intrebt ceva mai intru. Tu reusesti sa le tii pasul? Ce mai face micuta ta? A inceput sa pape mai bine? Cat cantareste acum? Eu o alaptez tot la san,fara supliment fara biberon,m-am lasat pagubasa. Atat timp cat Giulia mea e vesela si multumita asa o las in pace,ptr ca m-am gandit ca nu toti bb cresc la fel. Important este sa nu ramana stationaria in greutate sau sa nu scada. Oricum 4-5 pampers plini schimb pe zi,iar ea este vesela si vioaie.Nu ma mai chinui cu laptele praf daca nu vrea
Katiapamsi noi am fost la plimbre ieri,a fost foarte placut afara,desi pe Giulia a deranjat-o putin soarele si numai con la capota alzata am tinut-o.S-a jucat ea vreo 30 minute si sa plictisit apoi am uract in casa. Stii ca merge treaba cu laptatul la 2 ore? Dar numai seara fac asa ceva, in timpul zilei nu-i nevoie. Ii dau sa pape pe la 17.30 chiar inainte sa ies pe usa,si papa iar pe la 20.00 cand ma intorc acasa. Am vazut ca parca-parca nu mai plange ca la inceput,desi tot smiorcaita e
slimateitutto bene? pe unde umbli?
Eu stau putin intinsa pe canapea in salon cu pc pe picior si ma rog sa nu..

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Dar tu gatesti in fiecare seara,Cristina?De ce nu un platou rece?

Raluca

Mergi la inceput