MAMICI DE ITALIA(19)
Raspunsuri - Pagina 15
katiapam spune:
Neata'
Roxali-

lui Enrico
multa sanatate si fericire
daca faci poze asteptam si noi ![]()
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Tocmai am primit o veste minunata
amica mea dell cuore asteapta un bb,a aflat aseara 

_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
slimatei spune:
neata..si-o cafea
..se vede ca stam mai bine..e asa de evident..?![]()
va salutam in fuga caci tb sa ne pregatim de papica...si vrem mult mai mult bagata in seama..daca nu facem o galagie..de cand am inceput sa scoatem niste sunete asa...nu sunt inca gangurele...seamana un pic cu plansul..dar daca o auzit te straci de ras... si fereasca Domnul sa nu o bagi in seama...face si mai tare galagie
..asa ca somnul s-a scurtat si vrem cat mai multa atentie..in brate cat se poate...si ... va imaginati ca se da totul peste cap...mai rau cand o apuca sa stea treaza si sa aiba astfel de momente pe la 12-1 noaptea..cand saracul ta'su vrea si eu sa doarma... de' d'soara doarme pe apucate..cum vrea ea..sper sa se regleze..ca nici eu nu mai apuc sa dorm calumea..si daca n-as bea in continuu camomila cred ca mi-as iesi din fire....pt. ea beau o cafea si are asupra ei efect de somnifer... nustiu cum nu ma intrebati ..dar vb serios..pacat ca beau numai una..
..doar n-o sa o umplu de cafeina....
va
si va urez o zi placuta...
revenim da' nustim cand![]()
Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.
avem o lunita ...
monali23 spune:
buna,vreau si eu in grupul vostru ca sunt cam singura in tara asta:((si mai sunt si noua pe aici si nu prea stiu mersu treburilor,
katiapam spune:
Micio-o sa-i transmit
planul nostru era sa ii facem deodata dar i-am luat-o inainte ![]()
m-am decis inainte,se vede ca a venit momentul si pt ea
eu sint tare bucuroasa pt ea
eu sper sa se acomodeze la cresa mai bine mai insista chiar daca ti-e greu asa pina in septembrie tot atacat de tine va fi
ce mai combina Eduard??
Slimatei-ehei de acum incolo incepe distractia si sta treaza tot mai mult ![]()
lasa ca fiecare etapa e frumoasa si te vei distra pe zi ce trece tot mai mult de cite face
a mea a spart deja veioza ce o tineam linga pc, imi trage de firul de la boxe de la calculator deja trebuie sa-i cut pozitia sa functioneze,de pe masa trage tot ce prinde cind mincam si e in brate si tot asa
abia astept sa-mi povestesti aventurile ![]()
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
katiapam spune:
Monali-bine ai venit printre noi
mamicuta? graviduta?
spune-ne cit mai multe despre tine si printre care si data nasterii sa te trecem pe listuta
scrie repede 10 mesaje si scapi de moderare si iti intra mesajele direct nu dupa ceva timp
te pup
_
ticker 
mamicą
de
GIULIA-20/06/07
mai dire mai
daraban spune:
bine ai venit monali,ne bucuram tare ca ni te alaturi.
asteptam vesti de la tine
noi mergem imediat la plimbare,ieri am fost prin magazine,ne-am distrat.
va pupam pe toti
dana si delia (11.03.2007)