MAMICI DE ITALIA(19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

ENRICO AM INTRAT APPOSTA SA-TI UREZ LA MULTI ANI sa cresti mare si cuminte

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =4 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Fete dulci multumesc multttttttttttttt de tot.

A fost super nici nu se astepta sa iasa asa...au fost si cateva surprize[;).Ptr compleanno am inchiriat o sala mistoaca care apartine de un bar , am adus animatoare...care ia antrenat cu muzica, dansul ,jocuri, le a facut baloane, pictat pe fata etc...tortul a fost cu lumanarele buclucase si cu artificii.Invitat au fost toti copii din clasa +prieteni de langa casa sau colegi mai "vechi(de la gradi), impreuna cu el a mai facut o fetita , colega de clasa, deoarece mama ei nu se incumeta sa faca "singura" si asa am impartit cheltuielile in doua.
El nu se astepta sa vina aproape toata clasa...se vede cai apreciat de colegi si de colege...a primit o groaza de cadouri ...au cheltuit parintii...drept sa spun a avut mai multi invitati fimiu.
Pozele au iesit cam urate ...am sa pun cateva...am stat mai mult atenta sa vad daca au nevie de ceva copii, sa ma duc cu ei la baie et c

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Am inceput mesajul de dimineast asi l-am terminat la pranz...trebuie sa-mi fac mai mult imp sapt asta ca am sa incep si munca.
Azi mergem la carnaval chiar daca e timpul nasol...bine ca nu ploua...e gerulet.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monali23 spune:

buna fetelor,as scrie eu si 20 de mesaje da piticu meu are o noua pasiune tipatul.Eu sunt mamica de Antonio,care are 8 luni si 5 zile(doamne ce repede a trecut timpul),sper ca azi sa pot sta mai mult pe net ca de e ziua lui papi sa stea cu bubu:.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Roxali, frumos ca a iesit super petrecerea si ca Enrico are atatea prieteni. Te bucuri ca incepi munca?
Monali, bun venit, te asteptam sa ne povestesti despre tine!
Katia, de Eduard v-am povestit mai mult cu gradinita, in rest nelipsitele prostioare, care pt nervii mei sensibili au devenit cam stresante. Uneori am impresia ca nu are alt scop decat sa ma terorizeze, daca stie ca ma enerveaza un lucru exact pe ala il face...acum am trecut la faza cu ignoratul sa nu-i mai fac atent cand nu-mi convine ceva. In schimb de cand a vazut ca-i serioasa treba cu disparitaia mamei e tare dragastos, "ma pretuieste" mai mult, ii este teama sa nu plec, nu sta 5 secunde in alta camera, alerga sa ma caute si cand ma gaseste intinde mainile, ma ia de gat si spume ce-ce-ce (ca eu ii zis: ce mult te iubesc, dar e nu poate decat ce-ce-ce sa spuna).S-a atasat si de carucior, nu mai vrea sa coboare, a asociat probabil coboratul din carut cu faptul caa-l las la nido, abia l-am convins sa mergem la leagane. Mi-a zis intr-o zi educatoarea ca cerea ciucio, le-am spus ca nu foloseste, el zicea tzu-tzu ca sa-l duca la carut sa plece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Salutare gagici
buona domenica
Roxali-ma bucur ca a iesit petrecerea super si c v-ati distrat
la noi timpul a fost frumos pina ieri azi e innorat
Micio-cam din aceeali motive cum patesti tu cu Eduard vreau sa o dau mai devreme asa se obisnuieste din timp cu copiii si cu dezlipirea de mine pt citea ore
Monali-sa va traiasca piticotul si multa fericire
cind ai timp prezintani-l si noua si pe tine
si lasa data nesterii a ta si a lui Antonio sa completam prima pagina
Giulia mea are 7 luni si o saptamina

_

ticker
mamicąde GIULIA-20/06/07
mai dire mai

Mergi la inceput

Monali bine ai venit...

Micio nu ma bucur,dar macar ma gandesc ca o sa ramana in maini bune...nu t supara pe piticot au ei niste perioade cand rusesc sa nu scoata din pepeni...mai ales cand stau mai mult in casa...stii si tu copil cuminte si baba frumoasa

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
noi azi am fost la plimbare cu tati
tati statea cu fetita si mami se plimba cu bicicleta(sa mai slabeasca oleaca)
a fost un timp asa de fruuuumos
voi ce ati facut azi?

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi,fetele!
Roxali,cu intarziere,dar sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!
Monali,bine ai venit,stai intr-un oras foarte frumos!
Mamii,ne bucuram de vesti..chiar,mai vii in Italia?!
Oana,sigur nu vrea sa te supere Eduard,are si el curiozitati,descopera tot felul de lucruri...ce sa-i faci,nu-i usor sa fii mamica,dar,cum zicea cineva,e probabil cea mai frumoasa meserie de pe lume
Katia,ma bucur pt prietena ta,ce bine ca te are aproape s-o tot sfatuiesti!
Dana,noi am avut un we plin,nu stiu cum se face,dar mai nou parca nu mai avem atata vreme sa ne relaxam; in orice caz,visam si noi la viitoarele plimbari cu Anais

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Nimeni prin zona??
Cristina,pomeneai la un moment dat de "Fiori di zucca",nu-mi zici si mie cum o faci?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput