Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Maryb nici nu stii cat ma bucr ca analizele au iesit bine!
Raluca de cate zile e cm al tau?
La Dragos am ovulat in a 13 a zi dintr-un cm de 28 zile, acum s-a pozitivat prin ziua 16-17!
Kid tu cum te simti?

Eu ma simt foarte ciudat. Dimineata m-am trezit simtindu-mi sanii "atarnand" si nu sunt mari, acum ma incearca vagi dureri de burta, as face un test, dar cred ca-i prea devreme, mai ales pentru o dezamagire, asa ca ma tin tare pana luni!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Sanziana, ce sa zic, il am de aprox 28-29 zile, dar in ultimile 2 luni s-a cam lungit la 30.
Ignatica , eu zic ca ar fi destul de devreme 5 saptamani, s-ar putea sa nu se prea vada ceva. Nu stiu, asta e parerea mea. Si felicitari pentru al doilea test pozitiv!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ignatica la 5 saptamani sarcina se poate vedea la o eco normala, dar nu e obligatoriu sa se vada. Mie de ex. la Ioana mi-a vazut la 5 saptamani. Insa se vede cu siguranta la eco intravaginala.
In alta ordine de idei nu vreau sa te sperii, dar stiu ca sangerari apar des la sarcini extrauterine. Parerea mea e sa insisti pentru eco intravaginala.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Naty deocamdata nu vreau sa ma gandesc la ce e rau, petele deja sunt foarte rare, utrogestanul pare sa isi faca efectul. Si eu stau cu frica sa nu fie extrauterina, acum cum o vrea Dumnezeu, poate nu o sa am ghinionul asta.

Patricia vreo noutate?

sanziana dai cu simptomele ca e de bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ignatica, nicio noutate. test de sarcina la fel, ciclu inca nu se zareste, nu stiu ce sa mai cred.
voi mai vedea zilele astea, desi am vagi semne PMS, dar nu mucus roz inca.

daca nu e sa fie, asta este. o sa pot face tratamentul pt coloana.
interpretarea nu a fost asa neagra cum ma temeam, caci eu ce am citit acolo cu ochiul meu nestiutor parea ff grav, insa totusi este dstul de rau caci L5 este f delicat, exista conflict nervos, pot face crize de sciatica iar daca se inrautateste...deocamdata tratament si fizioterapii, inot si sport doar spaliere, nimic fortat, nu greutati, nu bruscari, etc.

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Raluca, nu vazusem poza asta, eu am incercat alta data si cred ca imi dadea eroare (cred ca era aia de yahoo). imi place mult tickerul, cum l-ai facut? e o dulce. dar vreau sa vad mai multe. poti sa imi trimiti pe danana_me@yahoo.com

o sa pun si eu citeva, dar deocamdata kodak gallery-ul meu este in maintenance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Patricia nici nu stiu ce sa-ti doresc, sa fie cu ochi sau sa iti pui coloana la "punct", totusi bine ca nu-i asa de grav!
Fetelor pe mine ma incearca niste emotii, ca alea dinainte de examen, cu cat se apropie ziua testarii ma ia cu calduri....parca am ceva presimtiri ca as fi, dar in acelasi timp imi tot repet ca nu sunt, sa nu fiu dezamagita.A vazut sotul BU si bineinteles ca a inceput sa faca haz de ce urmari se vor vedea dupa.....asa ca asta imi va ramane daca e negativ, haz de necaz, BU si o noua luna de prestat asiduu

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetelor!
Ignatica, ma bucur ca s-au mai oprit petele!
Patricia, bine ca e de bine cu coloana, sau macar ca nu e de prea rau! Nu am retinut, in ce zi esti tu? Vezi ca ti-am trimis niste pozici,ce mai aveam si eu prin computer la servici, astept la schimb. Tickerul l-am facut pe dumex.com, iti faci cont si te duci la baby tickers, e usor.
Sanziana, pai cam ai simptome, e de bine. Doamne ajuta!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sanziana, ma simt cat de cat ok, multumesc mult! Adica ziua mi-e bine, la serviciu, seara in schimb mi-e o greata de mor...si nici nu pot sa zac ca ma calareste Alexandra...As prefera sa imi fie rau la serviciu sa zac aici, ca macar ma lasa restul lumii in pace, dar Alex nu intelege.

Ignatica, ai sanse sa se vada sarcina la eco, daca ovulatia nu s-a produs prea tarziu. Normal ca la intravaginala, mie dr meu nu mi-a facut niciodata eco normala la inceput, doar dupa 12 saptamani la prima sarcina...Si acum la fel, a facut asa eco si la 4 s si 6 zile la mine s-a vazut sacul.. LA 7 s s-a vazut si embrionul si activitatea cardiaca.
Stai linistita, nu e extrauterina, deja la 5 saptamani ai fi avut simptome nasoale...DF! Nu e cazul! Mergi marti la doctor, tinem pumnii.

Patricia, poate totusi...e

Mergi la inceput

Raluca, hai ca o sa ma uit acum si iti trimit si eu.

eu sint in Z30 acum. la mine lungimea ciclului a tot variat de la o luna la alta (nu f mult), dar a variat perioada de inainte de ovulatie (adica ovulatia a fost in Z15, 16, 17), iar de la ovulatie pina la prima zi de ciclu am avut f regulat 11-12 zile cu tot cu cele 2 zile de spotting (in afara de luna cind am luat progesteron, dar chiar si atunci am avut spotting in Z30). deci acum as fi in z14 de la ovulatie, fara spotting deocamdata, insa de aseara am usor psm (dar extrem de usor, la mine de obicei e nasol de tot cu mult timp inainte). nu stiu ce sa zic si cred, dar voi fi f bucuroasa daca va fi, iar daca nu, profit sa iau tratamentul si poate vine o scorpiutza; luna asta sint f degajata deci nu voi fi chiar daramata de Z1 daca va veni (desi inca mai sper).

sanziana, poate emotiile vor fi cu folos si vei avea liniutele mult dorite!!

Mergi la inceput