Mamici aspirante din nou - cap. 32
Raspunsuri - Pagina 10
PatriciaArdeleanu spune:
Raluca, ti-am trimis un share.
Kid, multumesc. vom vedea ce va fi
mi-aduc aminte cind am ramas cu Rebecca, era la sf lui mai, asa ca raul cel mare a fost cam iulie-august, in care efectiv zaceam si vomam si la servici si acasa, noroc ca la servici era cam toata lumea prin concediu si acasa nu aveam nicio obligatie decit sa zac pe canapea si a urmat si concediul...daca voi avea o sarcina la fel de dificila va fi putin mai greu (dar nu imposibil si merita tot efortul
)
Patricia, mama de fetita - Rebecca
sanziana27 spune:
Kid cat are micuta? Sincer mi-a scapat, desi aminteai la un momentdat de o odisee, la care ai participat!
Noi vom fi plecati wkendul asta, asa ca ne "auzim" luni cand voi veni si cu rezultatul testului!
Pupici tuturor 

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
locca spune:
Sanziana si Patricia, tin pumnii stransi!
Ignatica, nu-ti baga in cap prostii. E bine totul.
Kid, nu-ti dori sa-ti fie rau la birou. Si mie imi mai e inca greata, tot seara, cred ca si de oboseala.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
ClaudiaH spune:
Buna tuturor!
Sanziana, Raluca, Patricia va tin pumnii sa fie cu 2 liniute.
Ignatica, nu stiu ce sa spun despre sarcina la ecograf; cred ca depinde si de cat de performant e aparatul. Parerea mea este ca ar trebui sa mergi la medic cat mai repede sa stai de vorba cu el. O sa vezi tu daca se vede la eco sau nu. Medicul oricum o sa poata sa te linisteasca in caz de totu-i ok sau sa-ti dea un tratament pe masura situatiei.
Noi suntem bine cred, n-am avut decat vreo 3 sapt. de greturi. Acum din pacate il am pe Stefan cu febra si asa ne mai necajim...Un virus gripal asa ca asteptam sa isi faca toanele si sa ne lase in pace.
Va pup pe toate si va urez sanatate si spor in tot ce faceti!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2
PatriciaArdeleanu spune:
Raluca, cind tastez adresa de ticker mi se deschide asta http://www.dermasciences.com/, care nu cred ca are legatura.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
Ignatica spune:
Multumesc mult pentru incurajari. Deja e mult mai bine, pete nu mai sunt de ieri dimineata.
Patricia eu inca mai sper ca la tin e cu okisori. Liniutza aia nu se vede deloc, nici pala?
sanziana, irinel, Raluca tinem pumnii sa iasa teste duble.
cornelia tu ce mai faci?
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
cornelia_laura spune:
Gand la gand, Ignatica. Tocmai am intrat cu gandul ca poate ai dat vreo veste si cand colo....FELICITARI, DRAGA MEA
! Ma bucur nespus pentru voi
si iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bb2 sanatos tun! Uite ca si eu la a2a sarcina am avut vreo 3 episoade de scurgeri maronii pana in saptamana a 10a. Am luat doar No-spa si utrogestan. La eco abia dupa sapt a 6a s-a vazut clar sarcina dar cauza scurgerilor maronii nu a fost depistata. Mi s-a spus ca probabil aveam o insuficienta hormonala. Nu am stat la pat si apoi pana la nastere nu am mai avut probleme. Sunt convinsa ca si in cazul tau totul va fi bine. Incearca sa te menajezi atat cat poti cu un copil mic in casa(eu nu aveam nici un ajutor) si fi cat mai optimista!
cornelia_laura spune:
Sanziana, Raluca, Patricia, stau si eu cu pumnii stransi pentru voi!!!
Amabella, pe unde esti? Ai dezertat deja?
Irinel spune:
Fetelor la mine iar nu e bebe. Am facut un test in ziua 25 si unul azi, ziua 28. Amandoua sunt negative. Dar ceva mi se pare tare ciudat. Nu stiu daca e ceva nou sau pur si simplu n-am vazut eu pana acum, desi mi-e greu sa cred ca ma uit la testele alea cand le fac cu cea mai mare atentie (uneori cu prea mare atentie). Imediat dupa ce le scot din urina, cand se vede cum se imbiba cu urina, avanseaza culoarea aia, se vede extrem de clar a doua liniuta (cea care il formeaza pe plus, ca si cum testul ar fi pozitiv) si dureaza ceva timp. Am fost convinsa ca e pozitiv testul si joi si azi, ceea ce a fost si mai rau decat daca era negativ de la inceput. Apoi dispare. MA gandesc ca or fi schimbat testele ca sa se comporte asa si arata ca functioneaza. Dar nu scrie niciunde. E Clear Blue, ca intotdeauna iar din astea, mi se par cele mai bune si sunt si cele mai scumpe. Voua vi s-a intamplat vreodata asta? Ca ati mai facut si voi teste... Nu stiu daca am explicat bine da efectiv pe masura ce progreseaza imbibarea cu urina apare si linia a doua nu numai prima, si e chiar vizibila, si dureaza pana se imbina bine ba chiar cateva secunde dupa ce s-a completat testul, apoi dispare TOTAL. M-am uitat cu atentie, va dati seama. Mie cm inca nu mi-a venit desi ieri am avut simptome de zile mari, am fost absolut sigura ca vine. Dar vad ca nu e inca. In ultimele luni mi-a venit la 27, 26 si 24 de zile, dar inainte mie imi venea la 28-29.
Ignatica cum mai esti?
Sanziana, cum e testul?
Patricia tu cum esti?
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Irinel spune:
Asi, tot ma gandesc la voi si cand scriu mesaje uit sa intreb. Ce mai face Razvanel? Sunteti bine? Pupici multi si sanatate multa. Doamne ajuta!
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria