Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Naty, am la 12 programare la interpretare RMN si voi sti exact cum stau.
am dureri f mari de coloana, multe discopatii cred-din cite am putut eu interpreta RMN-ul, iar L5 (lombar) cred ca are putin conflict cu nervul (asa e termenul medical); totul cred ca se datoreaza de la o cazatura f puternica in copilarie cu sania, cind m-am lovit f tare la noada.

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Uau, ce veste buna. Felicitari, Ignatica!!! Doamne, cat ma bucur.
Sper sa scapi de pete si sa te bucuri de sarcina in continuare.

Patricia, ciclu lipsa, greata si vis ... e de bine. Iti tin pumnii sa iasa II

Baby, felicitari pt. baietel!

Hai ca imi place, cat mai multe vesti bune.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Patricia, Ignatica Doamne ajuta sa fie bine ceea ce simtiti sa fie o sarcina usoara pana la capat!
Eu astept ziua testarii, mi s-a parut ingrozitor de lunga luna asta. In noiembrie nu am prea luat in serios, in decembrie a fost plecat sotu si cu sarbatorile timpul a zburat, dar luna asta mi s-a parut ca timpul sta in loc. De simptome ce sa va zic, parca azi simt sanii ingreunati, dar ma tem sa nu fie sindrom PSM!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

locca, multumesc. sper si eu sa fie de bine.

Sanziana, eu pt ca imi iau temp bazala, lunile trecute stiam din timp daca se apropie Z1 pt ca temp scade treptat. poti sa faci o incercare sa iti masori maine dimineata temperatura si vei afla daca vine cm sau nu...eu iti tin pumnii sa nu vina!

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Neata!
Patricia, bafta la interpretare, sa interpreteze bine nenea dr.! Si asteptam cu nerabdare vestile bune. Pe Cata a mea o poti vedea la semnatura, e o poza de la 1 an jumate, nu e chiar recenta dar nici de cand era bb. Album cu poze nu mai am de cand s-a inchis yahoo-ul , mi-a fost lene sa ma mobilizez sa-mi fac. Daca vrei iti mai trimit pe email, la schimb bineinteles cu poze cu Rebeca.
Baby, felicitari pt baietel!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Patricia azi ma voi testa din nou ca sa fiu 100% sigura, desi testul pe care l-am facut alaltaieri era " foarte" pozitiv. Deocamdata nu am nici un simptom, doar ca urinez mai des.

locca si eu de-abia astept sa scap de pete, crede-ma.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

irinel, crungu, multumesc ca ati intrebat de mine.
eu sunt bine, sunt in Z6, abia ce mi-a trecut primul CM. Mi-am facut niste analize care au iesit super bine, nu am nici o infectie, asa ca sunt fericita din punctul asta de vedere. Pe 7 febr. merg la dr. cu aceste analize si imi fac un control si cred ca si eco si poate imi da voie de luna asta sa incerc, mai ales ca nu am facut chiuretaj. Daca nu....e cam nasol ca in martie sotul va fi plecat chiar in perioada fertila si asa ca din aprilie vom mai lucra si noi. Cum o vrea Dumnezeu.....dar eu as incerca de luna asta....

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Maryb, ma bucur ca ti-au iesit bine analizele! Daca nu ai facut chiuretaj eu cred ca nu ar fi problema sa te apuci de treaba, dar tot doctorul decide bineinteles.
Ignatica, ce sa mai incoace incolo, ai un test deja pozitiv, urinezi des, e foarte clar, nu? Ai grija de voi si sa treaca petele alea o data. E bine ca ai pus utrogestan, rau nu are cum sa-ti faca.
Fetele, ca tot ziceam ieri de testele de ovulatie ca sunt tzeapa. Ei bine aseara am avut o mare surpiza.... mi-a iesit pozitiv, deci se pare ca am ovulat sau urmeaza sa ovulez in urmatoarele ore. Azi e ziua 17, nici nu ma asteptam sa fie asa tarziu, caci cu Catalina am ovulat mai devreme. Cred ca aici am gresit eu in toate lunile astea de incercari (deja 6), dupa ziua 16 incolo nu prea m-am mai agitat, convinsa fiind ca ovulez prin ziua 14. Ma rog, nu mai conteaza, sper ca luna asta sa fie cu noroc si gata.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Exact, Raluca, asta a fost problema si la mine in lunile in care am dat gres...cu exceptia lunii septembrie cand nu stiu de ce nu a iesit pt ca am avut teste pozitive, in rest, din cauza testelor proaste care nu se pozitivau pana prin ziua 14 nu imi mai bateam capul dupa...si uite ca ovulatia a fost in ziua 15, aproape 16, asa ca de asta nu iesea. Tin pumnii ca luna asta sa fie de bine, mai ales ca sansele sunt mai mari. Pana la urma nu au fost o teapa testele pentru tine!

Ignatica, dar un B-Hcg nu poti face repede la vreo clinica privata. Ar fi chiar super sa il faci 3 zile la rand, ca sa vezi cum se mareste valoarea si sa iti iasa din cap ca e ceva in neregula cu sarcina. Oricum la medic chiar daca mergi acum va ridica probabil din umeri, nu se vede la eco si eventual iti poate da un tratament de sustinere, asa cum ai luat deja!

Baby, felicitari multe! Da Doamne numai de vesti bune aici si sa se inchida topicul asta cu mamici aspirante. Sa treaca toate la Odisee. Oricum nu pot sa nu remarc ca reusitele sunt mult mai multe pe topicul acesta decat in toate celelalte de la aspirante. Avem noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Azi mi-am mai facut un test, a iesit pozitiv, deocamdata stau mai linistita, trebuie sa fie bine. Oare cand se poate vedea ceva la eco? am posibilitate sa merg la o doctoritza buna , marti, sarcina ar avea cam 5 saptamani.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput