Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Patricia, azi am implinit 8 saptamani de la UM. Am vazut inimioara batand saptamana trecuta, iar sexul candva intre 12 si 15 martie cand voi avea 14 saptamani. Si data trecuta la fel am aflat, cu o zi inainte de a implini 14 saptamani. A fost profi Iosup, fata mi-a zis ca e si fata a fost! Nici un dubiu. Am mari emotii pentru martie pentru ca mi-as dori tare un baietel. Daca e fata, nu ma supar, am atatea hainute noi si frumoase pe care Alex nu a apucat sa le poarte!

Raluca, depinde f mult de test. Eu am avut cumparate din Germania mai multe teste Clear Blue de ovulatie. Alea au fost de departe cele mai sigure, mi-au aratat f clar ovulatia. Le-am consumat pe toate din pachet (erau 10) chiar in septembrie cand ne-am apucat de proiectul bb (si nu a iesit). Apoi am mai cumparat unele cat de cat ok si tot pe acelasi principiu: test gen de sarcina, gen stilou cred ca ii zice, pentru ca are un maner de plastic si un capac care acopera banda aceea. Alea au fost ok.
In ultimile doua luni: nov si decembrie nu am mai gasit asa, am gasit unele tip banda, canadiene parca, f f proaste. Erau niste benzi subtiri pe care trebuia sa le tii scufundate intr-un recipient cu urina si apoi sa te uiti. Adica nu functionau ca restul, pe care puteai sa le tii sub jetul de urina...astea au fost f f naspa. De exemplu cele din decembrie nu s-au pozitivat deloc, sau liniuta era f f slaba, imaginara cum zice Patricia. De aceea nu mi-am pus mari sperante pentru decembrie cu toate ca...s-a demonstrat ca ovulatia a avut loc si a fost cu succes! A fost mai pe orbecaite asa, s-a prins in ziua 15 de aceea totusi sper sa fie baietel (pe Alex am conceput-o in Z 12)...Deci stai linistita, mai bine fara stresul cu testele de ovulatie, mai ales daca gasesti din alea cah!

Ignatica, vezi? S-au mai oprit deja! Saptamana viitoare la eco vei vedea si saculetul lui bebe, iar octombrie este luna norocoasa in care vine bb2! Uraaa!

Patricia, te asteptam cu un test pozitiv. Eu cred ca sunt sanse mari sa fie bebe, poate s-a "prins" mai tarziu si de aceea nu apare f vizibila liniuta aceea. Eu m-am testat in ziua 28 si a fost pozitiv, dar eu am ciclu scurt, de 26 de zile, deci mai poti astepta inca 2 zile pana se vede clar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dragele mele,

am intrat pentru ca vad ca au aparut vesti bune, asa ca.......

ignatica, FELICITARI !!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Pune utrogestan 2 dimineata si 2 seara, eu asa puneam cand eram insarcinata.

crengu, FELICITARI PENTRU FETITA !!!!!!!!.....Doamne ce frumos trebuie sa fie, te cred ca esti foarte fericita ca ai un baietel acasa si acum vei avea o fetita....iti doresc sarcina usoara in continuare si numai bine.

va pup pe toate dragele mele si va doresc sa vedeti II liniute mari si frumoase cat mai curand.

maryb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ignatica felicitari! Stai cumintica si nu-ti mai face ginduri negre. Fa-ti d-alea pe roz ( )!

Baby_r7 sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, frumos si norocos!

Patricia sper sa se adevereasca visul si de data asta! Si poate ma visezi si pe mine cu rochite si fundite!

Raluca mie mi s-au parut o mare tzeapa testele alea de ovulatie. Am facut acum citiva ani si niciodata nu mi se pozitivau. Bani dati degeaba, cel putin la mine. Io zic ca sint un stres in plus si ca daca prestam din 2 in 2 zile intre ziua 9 si 20 o sa fie cu oki. Si daca nu ... luna viitoare ...

Fetelor, vreau sa imi dati de lucru, sa am ce modifica pe prima pagina in fiecare zi. Se pare ca am avut mina buna la deschiderea de capitol. Haideti cu vesti pozitive!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kid, tinem pumnii sa fie baietel, asa cum iti doresti, si daca nu, ce poate fi mai frumos decit o fetita?? doua fetitesanatos sa fie.
Chestia asta cu hainutele asa este, am citeva genti pline de la rebecca, toate care mai de care mai dragalase, unele aproape nepurtate.

Ignatica, se da progesteron fara reteta, cel putin in Bucuresti.

Raluca, eu o singura luna am incercat testele de ov si am renuntat. cea mai buna metoda mi se pare temperatura, si chiar nu mi se mai pare greu. cind suna ceasul dim asta e prima activitate. hai, ca facem galerie, poate facem o trupa pe aici de foste aspirante alaturi de fetele deja gravidutze.Merci de incurajare.
vreau sa iti vaz si eu fetitza ca nu am mai vazut-o de cind era bb

eu am avut ovulatia conform Fertility Friend in z16, iar ultima activitate in z14. tot conform FF, caci am deja 5 luni pline de monitorizare la ei, faza mea luteala este de 11 zile, cea foliculara mai poate varia, dar asta luteala de obicei nu prea sufera modificari si da lungimea ciclului. deci sa zicem ca sint sanse mari ca am depasit cele 11 zile, nu a aparut spottingul si nici nu am simptome de PSM.

Madyn, hai ca ma concentrez si cine stie..sper sa reusesti cit mai repede.
Babyr, felicitari pt baiaete!

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Crengu felicitari pentru fetita!

Ignatica felicitari si tie! Sa dea Domnul sa fie totul bine.

Patricia tinem pumnii! Ce probleme ai cu coloana? Si eu am niste dureri de spate nasoale; mi-a spus instructoarea de aerobic ca se pare ca am o deformare a coloanei *am un lapsus groaznic, nu-mi mai aduc aminte denumirea bolii) dar am tot neglijat sa ajung la doctor.

La mine nu cred sa se intample ceva luna asta fiindca Ioana a prins o gripa tare urata (febra mare de tot care nu cedeaza, voma, ochi curgatori, tuse, nas infudat + smiorcaielile de rigoare) si nu am chef de nimic asa ca am cam sarit perioada de ovulatie.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004)
3 ani!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Baby ce bine ca ne dai vesti despre voi. Doamne ajuta, sa aveti un baietel sanatos si tu sa te bucuri de sarcina in continuare. Multi pupici, felicitari pentru baietel!

Maryb tu ce mai faci? Te asteptam sa ne dai si tu vestea cea mare din nou si sa fie bine de data asta. Multi pupici.

Ignatica, daca ai pierdut o sarcina dupa pete maronii, de ce astepti asa mult sa te duci la doctor? Probabil ca stii ca e bine sa stai linistita in patut pana atunci, dar cred ca ti-e imposibil cu cel mic misunand prin casa. Eu cred ca va fi bine. PUpic pe burtic (poate se ia :-))

PAtricia, eu zic ca n-ai visat degeaba. A mai fost o fata careia i-a iesit testul negativ in ziua cand trebuia sa vina cm si s-a pozitivat la 2 zile. De altfel al tau se pare ca nu e chiar total negativ. Doamne ajuta!

La mine nimic nou, doar somnolenta asta, care sincer cred ca e de la problema cu fierul. Imi pare rau ca am intrerupt o saptamana. AM reinceput sa iau, da probabil dureaza pana are efect.

Pupici la toate, ce frumos e cand ploua cu vesti bune.

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Irinel si eu mi-as dori sa pot merge acum la medic, din pacate majoritatea medicilor buni din Brasov sunt foarte aglomerati. Am noroc ca ajung saptamana viitoare la medicul care mi-a supravegheat si sarcina cu David, dar programarea am facut-o in luna decembrie.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ignatica, draga mea, ce bine-mi pare de tine!
Poti sa cumperi utrogestan de la farmacie fara reteta. poti cere si de medicul de familie , se da gratuit. ai sa citesti pe prospect si vezi ca poti pune pana la 6 pe zi. Deci, pui cate vrei, cate crezi. nu face nimic rau la bebe. Mie nu-mi daduse ginecologul dar eu i-am spus ca vreau sa pun si a zis ca pot pune. la fel am avut o saptamana pete roz si apoi ca la un sfarsit de ciclu.

baby, felicitari pentru baietel.

maryb, te pup si te astept cu vesti bune.

trebuie sa mai citesc din urma ca am mai uitat ce ati scris. Revin.

Bebe 2
Crengu 13+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

baby_r7 felicitari pentru baietel.

Patricia te-ai mai testat?

La mine nici o schimbare, am in continuare pete. Mi-am cumparat utrogestan si mi-am pus aseara, sper sa fie bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ignatica, iti doresc sa scapi de pete acum dupa progesteron. tu ai mai repetat testul? ai vreun simptom?

eu nu m-am mai testat, dar nici ciclu nu mi-a venit si nu am niciun semn de ciclu. in schimb mi-e o greatza....cred ca maine mai repet testul, daca ma pot abtine sa nu fac unul si azi.

Irinel, stiu si eu ce sa zic...de obicei nu ma inseala visele astea, care nu stiu de unde vin..

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput