Mamici aspirante din nou - cap. 32
Raspunsuri - Pagina 6
sanziana27 spune:
Ignatica pai asa o veste mare si tu o strecori printre randuri! Felicitari!
Asculta fetele, pune ce trebuie, eu chiar nu pot sa te ajut si numai ganduri pozitive!
Vai ce veste buna, ma duc la culcare cu zambetul pe buze!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
Irinel spune:
Ignatica, eu am mai multe prietene care au avut pete maronii, ba chiar si rozalii o perioada si in final n-au avut probleme. Probabil e de la implantare, da eu totusi as vorbi cu doctorul, pentru siguranta. Doamne, nu imi vine sa cred. Felicitari ca am si uitat!!!! Sa te ajute Dumnezeu sa ai o perioada de sarcina usoara si frumoasa, de neuitat si un bebe scump sanatos in final. Tu avusesei intarziere? Ce bine ca ai facut totusi testul. E bine mai ales cand ai pete maronii sa stii ca esti graviduta. Vorba Sanzienei, ma duc la culcare cu zambetul pe buze. Tu ai avut manifestari mai diferite de alte luni? Doamne ce ma bucur... Pupici dulci.
Patricia, te asteptam si pe tine cu vestea cea buna! Incepe sa se mai umple listuta si de gravidute. Aici e mana Ginei care a nascut si a predat fata stafeta :-))
Gina am uitat sa te felicit, am vazut ca ai 2 poze in top 10 la concursul cu gravidutele. Pupici. Ce mai face bebe mic si scump? Dar surioarele?
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
PatriciaArdeleanu spune:
Ignatica, sa fie intr-un ceas bun!!sper ca esti bine si iei ce trebuie pt petele maronii. daca ai test pozitiv e clar ca e bebe acolo. in ce zi ti s-a pozitivat testul\?
Irinel si Sanziana, sper sa numarati teste pozitive!
Patricia, mama de fetita - Rebecca
sanziana27 spune:
Patricia tu nu ne anunti nimic? In ce zi esti?
Ignatica sper sa intaresti cu vesti mai bune azi! Cum te simti?
Eu am dormit asa de prost azi noapte, m-am tot trezit, am visat tot felul de tampenii, sunt franta!
Test nu voi face decat in dimineata zilei in care ar trebui sa vina cm, asa ca mai astept.
O zi buna tuturor si, cine mai anunta cele 2 liniute?
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png
kid2003 spune:
Ignatica, bravooooo!!!! 

Felicitari!!!!

Ma bucur foarte mult! Acum nu iti mai face ganduri rele, peste tot scrie ca pot aparea pete maro, e de la implantare, se cuibareste bine bebelul in mucoasa uterina.De ce nu il suni pe doctor, poate iti da ceva de sustinere! Stai in pat, linistita, pune-ti o comedie si gandeste-te la bebe din burtica nu la prostii!
Patricia, te asteptam si pe tine, ai facut de dimineata un test? Sa stii ca linia aia imaginara se prea poate sa fie acolo, f f fina si totusi sa fie!!! Daca o vezi, nu e loc de intors. Repeta testul. Asteptam!
Cum am zis, stam aici pana va mutam la Odisee...cred ca va trebui sa facem una separata! Ca deja la cea deschisa e full de mamici! Si majoritatea sunt la prima sarcina, parca nu mai am aceleasi trairi, nu ma mai framant atat acum si nu ma mai gandesc la tot felul de chestii, asa cum fac ele si cum faceam si eu prima data. Poate ne deschidem odiseea noastra!
PatriciaArdeleanu spune:
eu inca nu vreau felicitari.
situatia e cam asa: am facut dimineata test sure check -aceeasi linie imaginara. sint in z 28, ar fi prima zi de intirziere si z12 dpo. nici urma de spotting care preceda cu 2 zile cm.
Sanii au devenit sensibili de vreo 2 zile dar nici pe departe asa durerosi cum erau lunile trecute imediat dupa ovulatie, temp bazala de la 36.8 vad ca a sarit azi la 37, de obicei scadea inainte (dar mi-e sa nu ma pasca vreo raceala, caci am semne);ma simt extrem de ametita de ieri si o usoara stare de greata, care a fost mai accentuata cind m-am spalat pe dinti (sa nu fie autosugestie)....deci, suspans total si am cam devenit toma necredinciosul. oricum, clar luna asta toate simptomele au fost f diferite.
vreau sa va spun ca cu greu am gasit test de sarcina. am cumparat zilele trcute ultimul test ozon de la sensi blu din drumul meu, nici macar alte marci nu mai aveau, aseara la help net de linga casa nu aveau deloc de niciun fel iar la alta farma abia am gasit ultimul barza si shure check ...cumpara lumea teste, nu?![]()
Kid, ar fi frumos sa facem odiseea noastra, fiind mamici cu experienta acumulata, dar si la odiseea deja formata vom putea da multe sfaturi si ne vom simti f importante ![]()
tu cite s ai? cind afli sexul?
ps. eu sint si cam nelinistita pt ca a trebuit sa fac in perioada asta de dupa ovulatie un RMN, dr mi-a zis ca nu e invaziv-mai ales ca era probabil pina la faza de implantare a eventualei sarcini-, nu iradiaza, dar tot ma simt aiurea. plus ca am coloana in piuneze...am o traista de medicamente pe care nu am avut curaj sa le iau iar maine o sa imi interpreteze neurologul rmn-ul sa vedem ce verdict imi da. Oricum, prima sarcina mi-a ameliorat mult durerile de spate, in sensul ca mi-a reglat coloana, contrar celor stiute.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
ClaudiaH spune:
In primul rqand, felicitaaaaari pentru Ignatica! Nu te nelinistii prea tare sunt normale petele care apar pe perioada cand ar fi trebuit sa vina cm. Cumnata mea a avut doua cm peste sarcina la al doilea copil ea nestiind ca e insarcinata si are un baiat de 9ani perfect sanatos. Nu e bine sa ai sangerari in afara datei de cm, astea sunt cu totul altceva. Oricum poti sa pui preventiv cate o caps. utrogestan seara cand te bagi in pat si cat mai curand sa stai de vorba cu medicul.
Kid, exista in afara de odisee si topicul "mamici ce asteapta al doilea copil" unde e mai liber si suntem in aceeasi oala.
Patricia, hai cu testul pozitiv!
Sanziana, eu am incercat sa vorbesc cu baietelul meu despre sarcina aratandu-i poze cu copii in burticile mamelor dar nu a parut sa priceapa el tare mult. Asa ca am lasat-o mai moale. Cand o sa am burta mai mare, pe la 7 luni, o sa mai vorbesc cu el la modul mai insistent. Copiii au o alta perceptie a timpului si 9 luni... e prea mult sa ramana la o singura idee. O sa mai amintesc de bebe mic si pana atunci dar nu ma agit prea tare sa-l fac sa priceapa. Este timp.
Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2
Ignatica spune:
Fetelor nu pot sa spun decat ca sunteti minunate.
Va multumesc din suflet ca ma sustineti si mai ales ca ma linistiti pentru ca la mine paranoia si pesimismul sunt in floare.
Deocamdata nu am noutati, petele nu mai sunt asa de accentuate si nici foarte dese, imi doresc din suflet sa scap de ele. La medic ajung peste 9 zile, adica vinerea viitoare, sper sa nu se intample nimic rau pana atunci.
Patricia iti tin pumnii din tot sufletul, sa iasa din ce in ce mai pozitiv testul. Testul mi s-a pozitivat in ziua 29 dintr-un ciclu de 29 zile.
crengu oare se elibereaza utrogestan fara reteta de la medic?
sanziana am strecurat vestea asa printre altele, pentru ca nu vreau sa ma entuziasmez prea tare si apoi sa cad in extrema unei dureri imense daca nu o sa se prinda bine sarcina asta. Mie petele astea nu imi plac deloc, am avut o sarcina care a debutat cu spotting si pe care am pierdut-o dupa vreo 2 saptamani de la testare. Iti tin pumnii sa ne dai o veste buna peste cateva zile.
Irinel nu m-am simtit diferit in luna asta fata de alte luni. De fapt ma si resemnasem ca ma voi duce sa caut de lucru in curand pentru ca bebe nu vine. Eram suparata ca aveam impresia ca am dereglari de ciclu: luna trecuta mi-a intarziat si a venit la 33 de zile, iar luna asta in ziua 27 au aparut petele maro. Am un ciclu regulat de 29 de zile si deja imi faceam griji. Dar uite ca de fapt nu era dereglare.
ClaudiaH nu imi vine sa cred ca ai deja 9 saptamani, parca ieri ne anuntai ca esti gravidutza.
kid2003 multumesc mult de sfaturi.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
RalucaN spune:
Ooooo, ce super veste……. Felicitari Ignatica!!!! Lasa gandurile negative, nu sunt chiar neobisnuite spotingurile astea, imi amintesc foarte clar ca si eu am avut la inceput cu Catalina, am sunat doctorita disperata, eram foarte nelinistita. Mi-a zis sa fac sustinerea cu utrogestan si sa ma calmez ca nu e nimik grav daca nu sunt sangerari importante. Si gata, dupa 9 luni a venit Cata...... Cum zic si fetele, pot fi de la implantare. Eu iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos, frumos, voios! Bravo!!!!!!!!
Patricia, tin pumnii!!!!!! Doamne ajuta sa fie si la tine! Daca dr. ti-a zis ca rmn-ul nu e invaziv, de ce te chinui singura si-ti faci ganduri? Nu ai ce face? Stai calma femeie si gandeste-te la lucruri frumoase….. Eeeeee........, ca-ti dau acuma doi pupici de nu te vezi! (asa o ameninta al meu pe Catalina) 

Irinel si Sanziana, si voua la fel va tin pumnii! Astept cu nerabdare vestea!
Se pare ca sunt multe sanse sa se plece in grup la odisee, asa ca prestez si eu la greu ca sa nu fiu mai prejos. Pai ce, eu sa raman singura aici?
Kidulez, sarumana de galerie! 
Mai fetelor, incepand din ziua 7 (cam devreme, dar am vrut sa fiu sigura) si pana aseara (z15) am facut teste de ovulatie si vreau sa mai fac vreo doua zile. Problema e ca nu prea imi dau seama daca am ovulat sau nu. Din toate testele am doar doua – z9 si z14 – pe care as zice ca a doua liniuta are cam aceeasi intensitate cu prima, dar cu destul de multa indulgenta. Acuma, oare nu am ovulat, oare sunt testele astea o mare tzeapa, oare nu vad eu bine? Nu stiu ce sa cred. Bine, eu mi-am vazut de treaba si am prestat, nu m-am luat dupa ele. Si am de gand sa mai prestez cateva zile. Sper sa fie cu noroc de data asta.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/87073/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
baby_r7 spune:
buna!!!!!!!!!
suntem fericiti!!!!!!!!!!

am aflat aseara la echo ce este bebe.......
s-a vazut foarte clar pe ecran, pt. ca ne-a "tratat " cu fundul o buna parte..........
avem baietel.......![]()
![]()
![]()
Stefan Alexandru ..........
pup toate fetele 

ROXANA
+12 de
Stefan Alexandru