Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Crengu, bravo!!!!
Ma bucur foarte mult! Sa fie sanatoasa si sa va lumineze viata, la fel ca si Cristian!

Ma alatur si eu cu pumnii stransi galeriei pentru fetele care se apuca de prestat (hai Raluca, ianuarie e luna ta!!!) si celor care se pregatesc de test. Ia mai lasati prostiile astea cu semnele! Eu am avut la semne...mama mama, chiar in lunile de prestat in care nu s-a intamplat nimic. Nici un semn nu am avut pana la test, in decembrie, in luna in care s-a intamplat. Cu cat te cauti mai mult de simptome cu atat ori sunt imaginare ori nu exista! Mai e putin si poate-poate o sa fie bine luna asta!

Si eu am mers la eco, pastaia (tre sa platesc copyright la Locca) e f mica, dar cu o inima puternica. Maine implinim 8 saptamani si astept cu interes eco de 14 sapt la dr Iosup sa vad daca e putza ori ba!

Hai fetelor! Stam aici cu galeria sa va tragem la odisee!
Nu, eu nu i-am zis inca nimic Alexutzei de bb2! E prea mica si nu pricepe ea ce si cum. O las sa vada burtica atunci cand va creste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Salutare salutare

Crengu, felicitari pt. fetita! Sa fie sanatoasa!
Asi, sanatate multa puiului!
Irinel, bine ai revenit, spor la despachetat si hai cu vesti bune.

Tin pumnii celor care 'muncesc' in perioada asta, sa se produca minunea.

Sanziana, sper sa ne dai o veste buna. Nu i-am zis inca nimic lui Matei. L-am intrebat doar daca vrea un bebe mic de care sa aibe grija si cu care sa se joace, o data a zis da, altadata a zis nu. Aseara ma tragea de bluza cica sa-i arat buricul, iar eu l-am intrebat "stii ce are mami in burtica?", la care raspunsul lui a fost "mami are sunca, nu burtica" , na, ce sa mai zici ca am inceput sa rad in hohote. Oricum, ceva a sesizat el, pt. ca mi-a fost foarte rau in perioada asta si nu m-am mai jucat cu el ca inainte, chiar m-am simtit mizerabil si din cauza asta, ii tot spuneam ca pe mami o doare burtica sau capul si nu poate sa se joace. Rezultatul e ca acum se uita la mine si ma intreaba "te doare capul?". Ufff.
Chiar nu stiu cum o sa fac, la un moment dat va trebui sa-i explic, dar nu stiu cand. Kidule, sa-mi zici si mie cand o faci

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Locca, nu cred ca are rost sa ii spui asa devreme pentru ca ei percep altfel timpul si se va plictisi de asteptare atatea luni. O varianta ar fi sa il lasi sa intrebe ce e cu burtica, atunci cand se va face mare sau sa incepi sa ii explici aproape de venirea lui bebe...eu am sa aleg a doua varianta, nu cred ca Alex va intreba prea curand, ca stii ca nu e prea vorbareata, dar probabil ca in vara, cu vreo 2 luni inainte, ii voi putea spune si ea va putea sa sustina o conversatie...Atunci nici nu va astepta prea mult venirea lui bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crengu, felicitari pentru fetita!imi imaginez ca esti f fericita.

claudiaH, mi-a placut f mult tickerul tau, la inceput am crezut ca ai postat vreo ecografie de-a ta.

Irinel, nu se stie niciodata! poate ai o surpriza placuta.

Multumesc fetelor care m-au lamurit cum e cu balantele.

Raluca, sa fie cu spor!

eu despre mine nu stiu ce sa spun si ce sa cred luna asta, dar mai am putin si voi afla;
sint in z27 si nici urma de ciclu, luna trecuta l-am avut la z26, cu spotting din 24.
Luna asta am incercat pina la un mom dat si ne-am oprit, am avut un eveniment trist in familie si nu ne-a mai stat gindul la nimic (cel putin mie).
am observat ceva ff ciudat; lunile trecute aveam niste simptome f puternice inca de la ovulatie, dureri de sani inspuportabile, stari de rau, de greata si tot ce vreti de puteam sa jur ca sint insarcinata. Luna asta m-am gindit ca ar fi mai bine sa nu se intimple nimic, nu am simtit niciun simptom dupa ovulatie, nimic, doar de aseara au inceput sa ma doara ff vag sanii si sa am o usoara stare de greatza. as fi cam 11 zile dpo.
cred ca ar fi un miracol daca as fi ramas, mai ales ca ovulatia a fost cam la 2-3 zile de la ultima incercare, am fost trista, nu m-am mai gindit la asta, am fost si putin bolnava si am avut un listoi de medicamente din care totusi m-am oprit dupa prima pastila.

chestia e ca eu am vise cu premonitiicel putin pina acum s-au adeverit atit pt moi personal cit si pt alta persoana visata. cind am ramas insarcinata cu rebe dupa 4 incercari, am visat chiar in luna cu pricina ca am ramas si visam lucruri de fetite.
acum am visat de 3 ori la rind (luna asta): un carucior rosu intr-o seara, caciulite si botosei si pantofi rosii de lac in alta seara si aseara din nou alte hainute tot de fetita... nu stiu ce sa zic, nu ma pronunt, daca daca se adevereste promit sa va visez pe fiecare in parteoricum, eu as fi ff fericita sa mai am o fetita.

eu i-am mai explicat fetitei mele, ba zice ca vrea, ba ca nu, dar de cele mai multe ori zice ca are ea un bebe in burtica.

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Patricia, sansele sa fie fetita sunt foarte mari intr-adevar, daca ai prestat cu 2-3 zile inainte de ovulatie (probabil doar cu doua). Asa ca pumnii stransi, de ce nu faci totusi un test? nu e prea devreme...la 11 zile dpo...iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kid, am facut aseara dar era negativ si poate in imaginatia mea era o liniuta aproape invizibila.conform fertility friend, abia maine ar fi prima zi de intirziere, dupa lungimea fazei luteale. oricum la mine clar ciclul debuteaza cu 2 zile mai devreme cu secretie rozm deocamdata lipseste.

eu nu am mai gasit teste sure check, ci marca Ozone, dar ca model sint identice cu cele sure check. cica au sensibilitate hcg 10.

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ignatica, cred ca nu ti-am scris ieri, am uitat, iarta-ma. Chiar imi pare rau ca nu a venit nici luna asta bebe. E ciclu serios? Sigur nu e peste sarcina? De ce zici ca ai dereglari, ai avut intarziere mare? Scuze daca ai scris si n-am citit. Pupici multi, nu te lasa descurajata. Eu cand am momente de indoiala cum ca as mai putea ramane graviduta, ma gandesc la Sim, nu stiu daca tu ai mai prins-o da sigur ti-am spus de ea, a ramas graviduta dupa 2 ani de incercari si are o minunatie de baietel de un an.

Sanziana, da, numaram cam impreuna. Ar fi frumos... Nu prea vreau sa sper ca sa nu cad prea de sus. Zilele astea chiar am o stare de somnolenta (de ieri) teribila. Ieri am atipit putin langa Danut, simteam ca ametesc daca nu inchid ochii. Azi iar sunt nauca, ma duc sa dorm putin. LA mine la sarcini asta a fost cam singurul semn da nu am stiut atunci, desi nici nu mai stiu daca chiar eram somnolenta inainte de test sau abia dupa. Dar am mai avut probleme lunile anterioare cu somnolenta, mi-a iesit fierul scazut si am luat fier. La mare m-am simtit bine si l-am intrerupt si cred ca acum de-asta ma simt asa. Azi reincep sa iau. Bineinteles ca tot ma gandesc putin da daca totusi e din alta cauza... Si tare as vrea sa nu ma gandesc absolut deloc. Pupici, Doamne ajuta sa vina bebe.

Locca, Kid, eu cred ca i-as spune de la inceput lui Danut de bebe. De altfel el abia asteapta, e si marisor si stie, plus ca are o surioara sus in ceruri si ii e dor de ea si tot imi spune ca o vrea inapoi. Dar si cand am ramas gravida cu Maria i-am spus desi el avea mai putin de un an jumate si nu stiu ce intelegea. I-am spus ca e un bebe mic la mami in burtica si seara inainte de a se culca, cand era burtica mai mare pupa burtica. Eu cred ca e totusi bine sa fie copiii implicati chiar daca nu pricep tot, usor-usor, le intra in cap ideea ca acolo e un bebelus, mai tarziu li se poate spune ca atunci cand creste mare bebelusul il scoate nenea doctorul afara si noi avem grija de el, si el sau ea, ca frate/sora mai mare o sa ne poata ajuta (ei sunt tare mandri de asta). Eu as face la fel si acum, da stiu si fete care nu au spus de la inceput. A, inca ceva, eu cred ca e mai bine sa nu ii intrebati daca vrea un frate/sora. Ei opricum nu prea stiu ce presupune asta, ca sunt prea micuti. As spune pur si simplu ca e un bebe acolo, si poate mai tarziu le-as mai da detalii. SI nici n-as intreba daca vor surioara sau fratior, ca n-avem cum controla.
Sper sa nu va suparati ca mi-am dat si eu cu parerea.

Pupici la toate

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Patricia de ce nu faci tu testul dimineata, ca rezultatul e mai sigur, concentratia de hcg e mai mare la urina de dimineata. Ce frumos ar fi... Daca chiar e liniuta aia, oricat de vaga, e bebe mic. Pupici si Doamne ajuta sa vina bebe!

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

crengu am uitat sa te felicit pentru printesa din burtica. Ce bucurie mare, o sa ai si bebelina acum.

Irinel am citit mesajul tau si m-am gandit sa fac totusi un test, pentru ca Z1 arata de fapt ca niste pete maronii pe chilot. Testul este cat se poate de pozitiv, acum ma ingrijoreaza petele. Deocamdata vreau sa vad ce se intampla mai departe, ma tem sa nu pierd sarcina pentru ca am in continuare spotting maroniu.

sanziana ma gandeam sa fac o pauza pana in decembrie ca sa mai apuc sa lucrez cateva luni, din august pana la sfarsitul anului.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ignatica!!!!!!!!! Am citit eu bine???????????? Ai test pozitiv????????? Bravoooooooooooooooooooo!!!!!!!!
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!

Pune niste utrogestan ca nu face rau la bebe. Una dimineata si una seara. poti lua si Nospa. Petele sunt de la implantare, adica sa nu te gandesti la prostii.
te pup , ce bine imi pare!!!!!!!!!

Bebe 2
Crengu 13+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput