Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna dragelor!
Tin sa va urez tuturor o saptamana superba si succes in proiectul "doua liniute"!
Crengu, felicitari din suflet! Sa ai parte de o fetita sanatoasa si tu sa fii sanatoasa alaturi de ea!
Ymellda, si eu tusesc de vreo saptamana, nu fac febra, doar tusesc dar inca n-am fost la medic. N-as vrea sa imi dea nu stiu ce medicamente. Inca mai astept sa treaca.
Cornelia, imi pare rau de ziua 3. Nu stiu ce sa zic mai mult... O sa vina la un moment dat si ziua 40 fara cm si-o sa fie cu ochi.
Raluca, spor la prestat! Sa fie cu noroc!

Eu... noi... asteptam urmatorul control de pe 6 febr.

mamica lui Stefan din 03.04.2005
9+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bine v-am regasit fete dragi! Am venit si noi din vacanta. Acum sunt in asteptare, ar mai fi vreo 7 zile ca sa pot incerca un test. Dar iar am sentimentul ca nu s-a intamplat, nu e nici un simptom diferit fata de lunile anterioare.

Crengu, felicitari pentru fetita scumpa!

Sanziana, inteleg ca esti in asteptari ca si mine? Cand ar putea sa apara uratii? Doamne ajuta!

Cornelia, imi pare rau, cred ca saptamana viitoare si eu va dau vestea asta din pacate. Cum e cu serviciu si cu doi pitici scumpi si pusi pe prostioare?

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Irinel pe 5 ar trebui sa vina cm, da DD sa nu!!!!!! dar cu cat ma analizez si "ma caut" de simptome, zau daca apare unul!Si nu stiu de ce, ca am avut test pozitiv la ovulatie, am si prestat....daca nu iese luna asta, pt luna viitoare am pregatita si BU

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ei, asa da fetelor. Deja avem 5 stelute.
Irinel, ce incantare sa "te vad". Mi-a fost dor de tine. E un pic mai dificil acum cu servici dar totul tine de organizare. In rest, sanatosi sa fim. Pupici lui Daniel.

Sim, Roandre, Paxela, Iulia,ce va fac puiutii?
Asi, cum merge demersul pentru bb2? Ce mai faci? Ce face Razvan?
Ioana, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

saniziana, Irinel va tin pumnii.

La mine nu s-a produs nici un miracol, ba din contra vad ca incep si niste dereglari de ciclu. Azi sunt in ziua 1. De-abia astept sa ma duc saptana viitoare la medic. Oricum de luna viitoare, daca nu se intampla nimic, voi iesi din cursa, cel putin pana in decembrie. Dar oricum va voi sustine si voi mai bantui pe aici.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia noi nu suntem prea bine.Razvan are pneumonie mixta bilaterala.De joi are branula si mai trebuie sa mergem miercuri la control.Sper sa scapam de branula si sa nu se mai auda nimic la palmani.Saracutul de el( si de mine ca simt ca o iau razna) nu a mai iesit de o saptamana afara din casa.
Demersul pentru bebe2 merge bine.L-am cam taraganat ca sa avem atestatul valabil cat mai mult timp.Vineri mai avem o intalnire cu asistenta sociala si pana in 15 februarie sa avem atestatul.Pana prin mai-iunie sper sa avem copilasul acasa.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Crengu felicitari pt fetita.
Asi sanatate multa si succes in continuare.
Irinel, cum a fost in vacanta? Astept ceva detalii pe pm:)
Si eu abia astept sa mergem si ma tot socotesc aici cum sa nimeresc perioada buna acolo, numai ca ce m-am trezit cu sotu ca vrea sa mergem mai repede decat ma gandeam eu, ca au ceva cursuri de vaslit:)))
Eu mai am de numarat, dar nici nu ma mai alerg prin casa:) Am zis ca daca o fi sa fie bine, daca nu asta e.
Vroiam sa va intreb cu BU care e treaba, ca ma gandeam sa cer si eu din tara, da cand a vazut sotu a zis ca el nu ia, ca daca nu mai poate sta la servici:))) Te apuca "nebunia" de la ele?
Hai spor la treaba tuturor.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Mama, ce mult ati scris!!!!!!!!!!

Ignatica si Cornelia, imi pare rau de Z1 , respectiv Z3 si va tin pumnii in continuare.

Sanziana si Irinel, va tin pumnii, sa veniti cat mai repede cu vesti bune.

Ymellda, insanatosire grabnica.si eu am facut polidine la Cristian, dar nu am avut nimic, nu am remarcat nimic deosebit.

Daiopri, cu BU, la mine cred ca a functionat , dar sotul nu mi-a zis ca ar fi avut chiar asa efecte. Adica, a avut, dar nici chiar cum spui tu. dar eu as zice ca e foarte bine.

Multumesc tuturor fetelor ptr urarile primite.

Asi, multa sanatate puiutului si succes cu bb2.

CaludiaH, sanatate si tie si puiutui din burta si sa ne anunti in curand ce este.

va pup si am votat si eu. Noapte buna.

Bebe 2
Crengu 13+ cu , mami lui Cristian(30.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Asi, sanatate multa puiului drag. Sa se faca bine repede si sa scapati de neduferita de branula. Va pup.

Sim nu stiu daca mai citesti pe aici da vad ca imi face browserul probleme mi se tot inchide si nu pot gasi userul tau sa iti trimit PM, asa ca o sa ii urez la multi ani lui Tudor aici, sper sa citesti mesajul. Nu sunt sigura cat timp mai ai tu de forum si cat mai citesti pe aici. Sa va traiasca baietelul drag si mult-dorit, sa fie fericit si sanatos toata viata lui.

Daiopri, o sa iti scriu zilele astea, promit, da primele zile stii cum sunt, pana despachetezi si intri in ritm. Si pe mine ma intereseaza branca ursului, ca vad ca multe fete zic de bine. Da nu inteleg, trebuie sa ia si sotul sau numai eu? Se gaseste la plafar sau unde? Fetelor care stiti, ajutati-ne!

Fetelor, saru-mana de sustinere. Tare mult as vrea, da mi-e teama ca va dezamagesc.:-( Vom vedea.

Pupici la toate, iertati-ma ca nu scriu la toata lumea

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ignatica imi pare atat de rau pentru Z1, te inteleg cat esti de dezamagita! De ce vrei sa iei o pauza pana in decembrie? Daca poti spune bineinteles!
Asi multa sanatate lui Razvan si tie putere sa rezisti!
Daiopri eu sunt hotarata sa iau BU, dar cu sotul nu cred ca am sanse, el e si uituc din fire, e si complicat ca pleaca dimineata vine seara sau delegatii, nu-l vad umbland cu tinctura dupa el
Crengu, Claudia, Locca ati inceput sa-i pregatiti pe copii ca va veni un bebe?
Irinel se pare ca luna asta suntem cam pe aceleasi date, ce frumos ar fi sa apara liniutele!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/NCYnp2.png

Mergi la inceput