Mamici aspirante din nou - cap. 32
Raspunsuri - Pagina 17
Madyna spune:
Multumesc de primire Ignatica si ma bucur pentru tine!
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina frumoasa!
Ma tot gandesc cand mi se va intampla si mie asa o bucurie
RalucaN spune:
Neata!
Z26, am facut un test (unul ieftin, no name, caci nu stiu de ce e cam lipsa de teste in farmacii, abia l-am gasit si pe asta) si e foarte negativ. Parca iar ma apuca depresia, dar incerc sa nu ma mai gandesc.Poate e prea devreme, poate e testul prost.... Mai sper si eu ca altceva ce sa fac.....
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
sanziana27 spune:
Ignatica Doamne ajuta sa fie pana la 40 de saptamani tot asa! Ma bucur tare mult pentru tine!
Raluca poate testul a de vina, calitatea lui sau l-ai facut prea devreme!
Madyna bine ai venit si o sarcina cat mai repede!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
Madyna spune:
Multumesc Sanziana!
Sa fie!
La toata lumea nu numai la mine!

Eu acum sunt in a 4 zi de CM si ma pregatesc psihologic pentru un nou atac!
Sper sa fie cu succes de data asta!
ClaudiaH spune:
Raluca, tin sa reamintesc faptul ca eu am avut teste negative pana in ziua 28; abia in ziua 28 am avut un test slaaaab pozitiv, de nici nu-mi venea sa cred ca e pozitiv. Deci inca nu iti pierde speranta!
Pupici tuturor!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
11+
iata minunea 2
OlgaTarziu spune:
Eu ma simt in continuare foarte ciudat. Am stari ca inainte de ciclu dar amplificate, sanii nu-i mai pot atinge. In plus m-a lovit o raceala crunta de ieri... Si am tras o cearta super "faina" cu sotul care s-a trezit ca iar nu mai vrea bb2.
Ignatica spune:
Raluca hai cu testul pozitiv. 
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica
kid2003 spune:
Raluca, e devreme Z26, nu iti mai face sange rau. Mai ales daca zici ca era un test ieftin, no-name. Probabil are un prag la care simte bHcg foarte ridicat...azi ar fi Z28, nu?
Azi ai facut vreun test? Tinem pumnii!!!!
Olga, asa sunt barbatii astia, vesnici nehotarati, lasa ca ii trece lui cand o sa afle ca vine bb. Dupa simptomele tale, eu cred ca vine!
Ignatica, sa fie sanatos mormolocul din burtica!!! Cand ai DPN?
bb2
RalucaN spune:
Nu Kid, nu am mai facut test. Asa m-am saturat sa vad o liniuta ca parca mi-e si frica sa mai fac. O sa-mi cumpar diseara si poate il fac dimineata.
Ignatica, Clau, Kid multumesc de sustinere. E asa de bine cand stiu ca cineva imi intelege starile... De ex. sotului nici nu i-am spus de cate ori m-am testat lunile astea, caci imi spune ca sunt prea obsedata, sa fiu mai relaxata si sa nu ma mai gandesc numai la asta. Eu stiu ca el are dreptate, insa nu pot sa nu ma gandesc, nu pot. Asa ca prefer sa nu-i mai spun nimik.
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
PatriciaArdeleanu spune:
Ignatica, ma bucur f mult ca este bine!!
Irinel, si eu in fiecare luna de incercari, cu exceptia ultimei luni, aveam niste simptome de muream: sani durerosi, mariti, greata,oboseala, ameteala, tot ce vrei, ba chiar si primul spotting in viata mea intr-una din luni incit puteam sa jur...nu stiu ce festa imi joaca organismul sau ginditul prea mult la asta..ca nici nu stiu ce sa mai cred.
Luna asta vom persevera: din 2 in zile pina vine cm,na, sa mai vedem daca e asta cauza, daca nu, e cazul de niste investigatii.
Raluca, tinem pumnii strinsi!
ne luam de mana cu testele stricate...vorba ta, de-ar sti sotul cite....
Olga, tinem pumnii sa fie si la tine caci simptomele sint bune!
Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg