Mamici aspirante din nou - cap. 32

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

mariaanna DD sa aiba grija de ingerasul vostru si sa va aduca un bebe cat mai curand. Sedere cat mai scurta printre noi, ca aspiranta. Ca gravidutza poti ramane cat doresti, noi suntem multe care nu ne mai desprindem de aici, ne e foarte drag locul.

olga bine ai venit printre noi. Eu nu am avut nici o presimtire ca as fi gravidutza inainte de a vedea testele pozitive. Dar am stiut ca voi avea baietel de la inceput la prima sarcina. Nici nu ne-am gandit la nume de fetita.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ignatica si Sanziana, veniti si pe la topicul "Mamici ce asteapta al doilea copil" ca suntem ca si aici un grupulet frumos.

OlgaTarziu, iti urez succes cu al doilea copil si te asteptam si pe tine la forumul mamicilor gravide.

Mariaanna, iti doresc o refacere rapida si completa si... spor la treaba!

RalucaN, cand te asteptam cu testul pozitiv?

Va pup pe toate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
10+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetele!
Olga si Mariaana, bine ati venit la noi! Va doresc sa vi se implineasca visul cat mai repede!
Mariaana, ai toata compasiunea mea . Ai trecut prin momente dificile, te inteleg f. bine, am pierdut si eu o fetita acum 4 ani, nu era sarcina asa mare ca a ta dar durerea a fost aceeasi, iti dai seama. Ufff, mi-a fost asa de greu, abia cand am ramas gravida cu Catalina mi-am mai revenit, iar acuma am asa niste sentimente contradictorii. De multe ori ma gandesc ca daca ar fi fost sa fie atunci, acum nu as mai fi avut-o pe Catalina, care e viata mea. Si mi-e rusine ca gandesc asa.... Hai ca de fapt am vrut sa te incurajez pe tine si uite in ce am dat...
Claudia, azi e z24, mai am de asteptat cel putin 3-4 zile

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

RalucaN iti tin pumnii sa vina bebe.

La mine nici o schimbare, in continuare nici un simptom. Maine o sa am emotii cat casa la medic. Nu stiu de ce, dar parca ma simt mai stresata ca la David. Si in sarcina cu el am stat tot timpul cu inima cat un purice inainte de controale, dar acum parca e si mai rau.

bb2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ignatica iti tin pumnii stransi pt controlul de maine si te inteleg prin ce treci!
Eu m-am programat pe 22 februarie! Vai ce emotii am!
Raluca tin punii si prezenta la galerie sa iasa cele 2 linute!Hai ca nu mai e mult pana la testare!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offf fetelor...
In noaptea trecuta am avut parte de niste dureri atat de ingrozitoate incat a trebuit sa ajung la ER/emergenta(abia la 4 AM am ajuns acasa).
Acolo mi s-au facut investigatii amanuntite de unde a reiesit ca am pietre la rinichi si trebuie sa ma operez.A cazut cerul pe mine cand am auzit...Am avut aceste dureri inca de cand am plecat din RO (se prea poate sa fie de la apa de robinet pe care o beam in acea vreme). Credeam insa ca e doar o durere puternica/crampe si nimic mai mult insa, iata ca este cum nu se putea mai rau...
Imi doresc sa scap de 'cutit si in acest sens, caut sa vad ce metode naturiste care actioneaza rapid exista?
In afara de GallCleanse care e pe termen ceva mai lung(2 luni) ce alte metode/tratamente cunoasteti?!(Ceva care sa nu afecteze alaptatul).
Astept raspunsurile voastre printr-un PM sau e-mail la:liv4god_ro2001@yahoo.com deoarece nu pot intra des sa vad unde mi-ati raspuns si mi-ar fi mult mai usor.
Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc de primire.
Noi suntem pe dos Ignatica. Eu sunt toata simptome si parca vad ca nu e nimic.
Of doamne Gina. Multa sanatate. Nu cred ca te ajuta dar sa stii ca operatiile la rinichi nu sunt ce au fost. Tatal meu are 5 operatii la rinichi din care la ultima i-au scos rionichiul. E practic taiat in doua. Acum se fac cu laser. Sa te faci bne si mult curaj.

Sanziana bafta la doctor.

Mariaana uite aici de la mine

In concluie daca nu-s gravidutza intru la menopauza sau se intampla ceva. Ma doare capul de mor, sunt super obosita, ma simt ca si cum ar trebui sa vina uratii dar nici vorba pana in 14, sanii sunt durerosi si umflati. Cum naiba sa am simptomele astea asa repede? E drept ca suntfoarte constienta de corpul meu si simt imediat schimbarile. Si la Tony am avut simptme foarte devreme plus ca l-am simtit miscand foarte repede. Ce ma omoara incertitudinea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Of Gina asta iti trebuia acum! Multa sanatate! Eu stiu ca acum se fac operatii laparoscopice si in cateva ora esti acasa, tratamente nu stiu, care te-ar putea scapa de "cutit". Daca pietricele sunt mici ai sanse sa le elimini, dar e si pericol de blocaj!
Olga poate nu sunt simptome inchipuite! Eu in Z27 (din cm de 30 zile) am simtit sanii grei si primul test s-a pozitivat slab in Z29! Iti tin pumnii! Si ce prostii vorbesti de menopauza????!!!!!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madyna spune:

Buna ziua la toata lumea!

Sunt si eu o aspiranta la functia de graviduta!

De un an de zile am incetat orice metoda contraceptiva (inainte foloseam marvelon) dar nici urma de sarcina...

Eu ma asteptam ca sarcina sa survina relativ repede avand in vedere ca pana si omiterea unui singur comprimat de AC poate pune in pericol efectul contraceptiv si poate provoca "acidente"..

Oricum nu e cum si cand vrem noi ci cand si cum vrea bunul Dumnezeu!

Citesc de mult forumul dar pana acum am tot ezitat sa scriu, acum insa sunt putin dezamagita si am inceput sa imi pierd speranta si am nevoie sa fiu printre voi.

Va pup si va doresc la toate cele mai frumoase burtici!

Mergi la inceput

Gina multa multa sanatate!

madyna bine ai venit printre noi.

Fetelor am fost azi la doctor, avem un samburel frumos . Mi-a spus ca am o sarcina perfecta, sa nu imi fac griji si sa imi vad de activitatile zilnice. Doamne ajuta.

Aaa, am uitat. Reteta noastra a fost dragoste din 2 in 2 zile din ziua 9-22 a CM. Si se pare ca am avut ovulatie tarzie, embrionul arata conform 4 sapt si 4 zile, nu 5 sapt si 3 zile cum arata tickerul meu. Sper sa fie totul bine.

bb2 in burtica

Mergi la inceput