Mamici aspirante din nou - cap. 32
Raspunsuri - Pagina 15
kid2003 spune:
Ignatica, noi nu am spus inca...la nimeni. Sunt sigura ca vom avea parte de remarci asemanatoare...nu ai cum sa schimbi oamenii. Parintii mei nu vor intelege pentru ca ei nu m-au avut decat pe mine si nu au vrut 2 copii, iar soacra mea (ca socrul nu mai este printre noi) cred ca va simti amenintarea direct deasupra capului ei. La cum o cunosc se va victimiza, ca e batrana si bolnava si nu mai are putere sa ne ajute cu 2 copii. Dar ne-om descurca noi pana la urma.
Important este ce simtim noi, la urma urmei, noi am dorit copiii astia, noi i-am facut, restul lumii poate sa zica ce-o vrea! Nu prea imi pasa.
O sa le spunem si noi in curand, nu de alta dar va incepe sa se vada!
Azi am facut 9 saptamani si deja bb 2 arata mai uman!
bb 2
sanziana27 spune:
Ingeras, ce mai faci, ce noutati mai ai?
Fetelor am modificat si eu ceva la semnatura, dar tot nu iese cum am vrut! Am vazut un topic pe subiectul asta, ma duc sa-l studiez!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
http://md.lilypie.com/9G2lp2.png [Asteptand pe bebe 2]
Ignatica spune:
RalucaN iti tin pumnii sa vii cu testul pozitiv.
Nici noua nu ne pasa de ce spune restul lumii despre decizia de a avea mai multi copii. Ceea ce m-a uimit a fost felul in care au primit vestea ca vom mai avea un bebe. Daca la primul copil, toata lumea era incantata, acum toti intreaba de CIC2, de bona care sa ma ajute etc. Au fost foarte putini cei care ne-au felicitat. Si de-asta dezbateam aici problema, vroiam sa aflu cum a fost la voi.
kid bb-le meu arata in continuare SF. Ne-am speriat aseara de el, eu si sotul.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica
locca spune:
Ignatica, la noi reactia a fost cum nu ma asteptam. Adica ai mei s-au bucurat, ai lui au fost cam indiferenti la inceput, acum ca au procesat bine vestea dau semne de bucurie. Oricum pe noi nu ne ajuta nici unii nici altii cu cresterea copilului si deci mi se rupea, ca sa zic asa, de orice reactie ar fi avut. Totusi am ramas placut surprinsa, mama chiar mi-a adus mancare o data la 2 zile cand imi era rau si mai si venea sa se joace cu matei seara din cand in cand (s-a suprapus in mod fericit perioada mea de greata maxima cu perioada ei de concediu intre proiecte).
La noi nu pot exista discutii legate de bona pt. ca deja avem una la Matei si cu ea ma voi ajuta si la al doilea, iar de cic oricum stiu ca fac cum vreau si ca e inutil sa se bage la discutii cu mine ![]()
Singura chestie care ma apasa este cum voi face fata la cheltuiala cu bona plus o gradinita a lui Matei.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
ClaudiaH spune:
Buna, fetele!
Am fost azi si mi-am vazut si eu ghemotocul din burtica. E minunat chiar dca am mai trecut o data prin asa ceva. Suntem bine100%.
Cat despre cum au primit vestea ai nostri... ce sa zic... majoritatea ne-au felicitat. Mama a fost prima care a zis ca ce ne trebuie noua inca un copil ca o sa ne fie greu, ca ce-o sa fac eu cu serviciul... dar si-a revenit repede iar acum e un fan sustinut al "fetitei". In rest... cativa prieteni carieristi m-au intrebat ce-o sa fac acum? o sa mai stau inca 3 ani acasa? Socrii mei au un singur copil dar n-au reactionat potrivnic, soacra-mea chiar m-a felicitat ca am curajul pe care ea nu l-a mai avut. Acuma... eu cred ca intotdeauna vor exista pareri de taote felurile dar... conteaza ce simtitm noi. Pe noi chiar nu ne ajuta nimeni ca suntem departe de casa deci... e problema noastra asa ca probabil multi au luat-o drept curaj sau nebunie dar... ce conteaza...
Va pup pe toate si va urez succes in priectul BB2! E cel mai bun proiect pe care-l puteti face!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
10+
iata minunea 2
mariaanna spune:
Buna! si eu sunt din nou aspiranta!
am un baiat de 5 ani jumatate si un inger plecat dintre noi inainte de a se naste.Acum sunt in recuperare si imediat dupa ,voi dori din nou sa fiu mamica.
Ma bucur pentru toate cele de pe forum care reusesc sa-si implineasca cea mai mare dorinta : aceea de a deveni mame.
Mariaanna, mami de
Alex nazdravan ![]()
cāteva poze
Povestea nasterii lui Alex,povestea noastra
Sunt doar o frunza-n vant(jurnalul meu)
MADYN spune:
Mariaanna imi pare rau pt. ingerash!
Dar acum ...toate pinzele sus! Am sa te trec in listuta de mamici aspirante si asteptam sa ne dai vesti bune. 
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
sanziana27 spune:
Mariaanna imi pare atat de rau ca a trebuit sa treci printr-o asemenea drama!Multa putere pentru a mai astepta inca un sufletel, noi suntem alaturi de tine! Esti o femeie tare puternica!

OlgaTarziu spune:
Buna fetelor.
In primul rand felicitari gravidutzelor.
Apoi mult noroc celorlalte. Sa va dea DD bebei frumosi si sanatosi.
Am un baietel duracell de 2 ani jumate si de o saptamana sunt si eu mamicutza aspiranta pt a doua oara.
Toti prietenii imi spun ca am inebunit. Adica nu am avut o noapte intreaga de 2 ani 1/2, Tony e un zapacit care nu ia nici o pauza. Chestie semnificativa- a inceput sa mearga la 9 luni (si de atunci nu s-a mai oprit)iar la 1 an 1/2 deja avea un picior rupt.
Intr-un final dramatic sotul s-a lasat convins sa incercam, asa timid si sa lasam decizia in mana lui DD. Pt Tony am lucrat asiduu 7 luni. ![]()
Vreau sa va intreb daca ati avut asa, o presimtire cand ati ramas insarcinate. Eu cand am ramas cu Tony am stiut exact cand a fost conceput. Si culmea ca am acelasi sentiment acum. Pe saptamana viitoare astept sa vad daca e doar autosugestie.
sanziana27 spune:
Olga bine ai venit si sedere cat mai scurta aici!
La prima sarcina ne-a iesit din prima si eram convinsa ca voi ramane si asa a fost. Acum ne-a iesit din a 3 a incercare, dar in primele 2 luni eram cam 90% sigura ca nu e sarcina! (erau si motive destul de intemeiate)