Mamici aspirante din nou - cap. 32
Raspunsuri - Pagina 18
Amabella spune:
Buna seara, fetelor!
Sanziana, Kid, Ignatica, FELICITARI!!! M-am referit numai la voi pentru ca de voi nu mai stiam, avand in vedere de cat timp nu am mai intrat.
Sanziana, si la noi Rares a fost tot din prima si acum ma gandeam ca va fi la fel. Acum suntem la a 3-a incercare si sper sa fie si la noi cu noroc tot a 3-a, ca si la voi.
In rest, ce sa va mai zic... Acum am avut timp sa intru si sa citesc pentru ca sunt acasa, in concediu medical. Am racit zdravan si stau sa imi ling ranile.
Sper sa vad si eu 2 liniute poimaine, cand voi face testul daca nu cumva pana atunci imi vine. Sper sa nu, desi au cam inceput sa ma doara sanii. Nu rau, dar ma dor, iar pe mine ma dor putin inainte de ciclu. Eu nu am nicio presimtire, nici de da, nici de ba. Sotul zice ca presimte ca e bb, dar cred ca e autosugestie. Dupa ce am ratat de 2 ori, nu mai cred nimic pana nu vad si, desi sper in continuare, incerederea mea s-a redus la o zecime din cat era la inceput. Deja vad numai povesti cu femei care incearca 7 luni-2 ani si ma ia groaza. Luna asta am fost foarte ocupata la serviciu, ne mutam cu casa si am fost ocupata si cu asta si mai am si alte proiecte care mi-au tinut mintea ocupata.
Am fost la doctor pe 1 februarie si am am constatat ca tocmai avusesem ovulatia. Sper sa am si eu un bb luna asta. Va tin la curent. Tineti-mi pumnii si mie, va rog.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
RalucaN spune:
Neata!
Negativ din nou.
M-am resemnat, astept cuminte rushii si o iau de la capat. Mai incerc inca o luna si daca nu si nu.... incep investigatiile, cu toate ca am fost la doua controale+ecografie inainte sa ne apucam de treaba si era totul ok (ma rog au fost controale de rutina nu ceva amanuntit)
Ma simt asa de naspa (psihic).....
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Amabella spune:
Of, Raluca, imi pare rau! Ti-as zice sa nu te descurajezi si sa astepti totusi sa intarzie, ca poate e inca prea devreme. Dar te inteleg atat de bine, incat mi se pare inutil sa vin cu astfel de sfaturi. Si eu as simti tot ca tine. Si singurul motiv pentru care sunt inca optimista este pentru ca eu nu am facut niciun test. Eu astept sa intarzie intai. Daca intarzie. Dar cred ca azi va incepe spoting-ul, iar maine vor veni rusii. Ca de obicei. Optimismul meu e foarte limitat si se reduce la faptul ca, atat timp cat nu au venit rusii, mai am o bruma de speranta, pe care nu pot sa o reprim. Daca as putea, as reprima-o, ca sa nu fiu din nou dezamagita.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
kid2003 spune:
Uff, Raluca, imi pare rau...dar totusi...cat timp nu au venit uratii mai e o speranta...nu te debusola, te rog! Un
si o
!
bb2
PatriciaArdeleanu spune:
Raluca, o speranta poate tot mai e. in ce zi esti? ai semne ca vine??
of, ce grea mi se pare partea asta din cm, cea mai grea. A cita luna de incercari este la tine?? la mine a 7-a. daca nu iese nici acum, o sa fac investigatii. S-a oferit chiar si sotul sa faca
numai ca sa ma linistesc. eu ma gindesc la ceva analize, prolactina, cind stie..
felicitari pt cine se abtine sa nu faca teste, caci sint nervi si bani irositi aiurea.
Kid, Locca, voi cum va simtiti?a inceput sa se vada ceva??
Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg
locca spune:
Raluca
imi pare rau de testul negativ, dar daca inca nu a venit cm tot e de bine. Ai deja intarziere?
Patricia, si pe mine ma batea gandul sa fac analiza de prolactina, mai ales ca din ce citisem aveam toate semnele mai putin intarziere sau absenta a cm
.
Mie mi-e mai bine, mai lejer cu greturile. Inca nu am luat deloc in greutate, am ajuns din nou la greutatea de dinainte sa raman gravi (slabisem cand imi era rau rau). Am fost vineri la eco la 13 sap fix si se pare ca vom mai avea un baietel. In rest am o stare de nu-mi vine sa fac nimic, asta seamana cu ce-am patit si data trecuta in sarcina.
Amabella, Olga, va tin pumnii sa fie cu 2 liniute testul.
RalucaN spune:
Patricia, sunt in z29. Da, am si semne ca vine, sani durerosi, usoare intepaturi in ovare... cam asta. Deja ar fi a sasea luna de incercari, sau hai sa zic a cincea caci in prima nu am luat-o chiar in serios...
Kid, multumesc!
back! Tu ce faci?
Amabella, si eu mi-am tot propus sa nu mai fac teste pana nu intarzie macar o zi doua, dar nu m-am putut abtine niciodata. Si cand vad doar o liniuta mare si rosie imi vine sa ma urc pe pereti. Iti tin pumnii!
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
RalucaN spune:
Locca,
back si tie! Inca nu sunt in intarziere. Adica ar fi putut sa-mi vina azi, dar de fapt maine il astept.
kid2003 spune:
Hehe, Ruxi, eu nu m-am urcat pe cantar...burta nu se vede inca, se vad restul de sunculite, puse deoparte, la pastrare in timpul Sarbatorilor...Visez si eu la ziua cand voi avea aceeasi greutate ca inainte sa raman insarcinata cu Alex, inca nu s-a intamplat, nici in acesti 2 ani si dintre sarcini. Dar dupa ce nasc acum, am ambitie sa imi revin. Am de dat 10 kg! Plus alea pe care le mai pun si in sarcina asta, ufff 

Raluca, totusi, totusi. S-au mai vazut fenomene din astea, sa nu vezi pe test dar totusi sa fie...o fi fost ovulatie tarzie, hai ca pana nu iti vin rusii eu fac galerie.
Amabella, Olga, pumnii stransi-stransi!
Eu ma simt bine, bine! Asa m-am simtit si cu Alex. Abia astept sa se faca 12 martie cand ma duc la morfo la 14 saptamani si sper sa vad si eu ce a vazut Locca!
bb2
PatriciaArdeleanu spune:
Locca, felicitari pentru baietel, iar tie Kid iti doresc sa vezi ce a vazut Locca![]()
ecografia asta facuta a 13s poate fi batuta in cuie? la mine la prima sarcina abia la 22s mi s-a putut spune ce e, caci nu vroia sa imi arata (dar eu in sine mea simteam ca e fetita, vroiam doar confirmarea).
Mie mi-au povestit neshte doamne care au trecut prin perioada epocii de aur si faceau acasa intreruperi si imi spuneau ca erau diferente de dezvoltare intre baietei si fetite, si anume ca baietii erau mai dezvoltati la etapa aia, in sensul ca aveau deja degetele si toate cele formate, pe cind fetele nu (eu nu am crezut niciodata chestia asta desi ele insistau ca asa e). Nu stiu cum arata o echo de baietel la 12-13 s, dar la eco cind aveam eu cam 12-13 sapt, nu erau prea dezvoltate cele mentionate. O fi adevarat?
Patricia si Rebecca (05 Februarie 2005)
http://lilypie.com/pic/080205/WuwT.jpg