Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai eu nu ma dau nici cu sania, nici cu calul (foarte tare Gizmocea!), eu muncesc... adica ma sedintesc...
Oricum in curind o iau spre casa ca m-am plictisit, imi e somn de la atitea sedinte...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!
Cum sa nu-l duc eu pe Uka la un sport..cind este atit de plin de energie! Ieri ne-am jucat si Luca fost pe rind..cind Bumble bee (robotul galben din Transformer)si tipa..I kill your dadddy! CUm sa omori pe tati? What about the grandma?Cind am fost smochetarii (cei trei muschetari) si ne-am batutu in sabii..cind el era King Kong si eu eram "the girl"..Eu nu mai puteam sa ma abtin din ris...iar el putin agasat de risul meu...no ride mom..no ride...imi lua barbia si ma punea sa ma uita in ochii lui..focus mama ..focus!
Ieri ma striga de zor..mama..mom..Vivia..come on..in final ..esti surda??

Ioana pai ai gasit gradi? Vrem poze cu tunsulici!
Daria lasa ..nu ma invidia..si voi aveti atitea activitati..
Alice super saniuta!!!!Nu i-o arat lui Luca ..o sa vrea in Ro..
Cristalinule..trebuia filmat!!!
Irina cum est ela baschet?
Carolina..campion?? No way...gimnastica este un sport care mai ales la baieti..nu-i dezvolta frumos..
Gabi o sa treaca si faza cu plinsul..Cum mai stati cu actiunea casa?
Anca pe unde umbli?
Andries bine ca a trecut..Stiu ca pot la 4 ani dar karatistii...au ceva gen...6 ani 6 luni si 6 zile..sau ceva de genul asta...o astept pe Liliana..

edit Roxa lasa munca! Cum este matusa?
Roberta ,bunica sotului s-a operat la 82 de ani...in conditiile in care are si cancer..Nu intreba de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Multumim ptr. complimente....Ricu intr-adevar a crescut..s-a schimbat..are figura de olandez sadea.Eu nu prea pot sa scriu...dar mai intru asa cite putin.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

quote:
Originally posted by kim222
Liliana...lume noua ..mey dar cite activitati aveti voi!!! A plecat mamaie? Mai spune-mi odata la ce virsta trebuie inceput karate...stiu ca tu si Vic sinteti expertii...si stiu ca exista ca o lege nescrisa in privinta asta.

Olivia nu sunt cine ce activitati...caci din pacate cele "adevarate" sunt cam departe de noi, dar nu vrem sa o tinem in casa acum iarna. Inainte mai mergeam la Cesarland, un loc de joaca dragut, cu topocane, catarari etc.

Legea nescrisa a artelor martiale spune ca la 5 ani, 5 luni si 5 zile...de fapt pe la 6 e super okay, doar ca ai grija ca astea de aici nu se prea ocupa de copilasii asa mici. Pup you.

Liliana

Poze noi

Poze 2

Poze cu maimutica mea

Poze 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ei uite ca p-asta cu 5 ani, 5 luni si 5 zile nu mi-au spus-o nici husbandul, nici sor-mea, sa le fie rusine!!

In rest poftim de dimineata, ca eu de azi intentionez sa ma extrag din pat la 6 dimineata, ca sa pot sa-mi intru intr-un ritm oarecare.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor!
Ema multi pupici, Ric e un olandezo-roman seamana putin putin de tot si cu tine
Olivia hahahahahaahahaha criminaaaaaal "esti surda? matusa mea e relativ bine... o cam jeneaza atele alea din ochi dar asta e. macar nu are dureri, a inceput sa se retraga si hematomul... e spre bine zic eu.
Liliana, ce am zis eu? pozeeeee???
Andries bine ca sunteti ok acum!!
Mitzu voi ce faceti, sunteti ok?
Felicia?
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa, s-a trezit si ratza, de mine :-) Am dormit toata noaptea, deci tusea asta ma va duce la spit de nebuni. Cum fras o noapte tuseste de le rupe, apoi nici urma de tuse, o fi Stodalul de vina ? ...
Polux, sar`na de instructajul ref la varsta pt karate, imi voi nota undeva sa nu uit ... baga pozili cu frumusetea ta !
Andries, iti tin si eu companie la o cafeluta :-) Pupam baietii tai cuminti !
Alice, m-ai dat gata cu filmuletul, bestiala ideea iar Gizmo e foarte priceput :-)

So, la Oradea e soare, da ? Ca sa raportez rapid vremea :-) Va trimit si voua raze de soare sa aveti o zi mumoasa-mumoasa !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Vand obiecte FengShui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Azi iar o zi plina la birou asa ca va salut acum si daca pot intru mai pe dupa-amiaza...

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..io azi functionez pe jumatate,ma doare juma de cap,nici sa ma piepten ca lumea nu am putu...habar nu am de la ce..la noi azi mai bine nu iesi din casa este superaglomerat cu ziua unirii si adunatura de politicieni
Vivia super dialog ai si tu cu Uka,nu te plictisesti niciodata...a mea are un tic:)),daca o certi sau ii faci observatie zice "ce sa mai fac acum,asta este!" sau da vina imediat pe altcineva...aaa sii sa ma laud ca de trei seri mandra nu-si mai suge degetele la nani..de frica sa nu-i ocupe vecinul Robert scaunelul la gradi....dar adormim la 11 dupa o ora de povesti...in somn le mai baga,dar le scoate imediat si isi pune manutza in palma mea..mie recunosc ca mi-e mila de ea...
am pus si poze cu tunsulica....in album sunt si poze cu pletosenia:))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ian%202008/?action=view¤t=P1230816.jpg
Alice super cool saniutza!!!!!....io i-am luat saniutza rosie,cu spatar, am dat 80 de lei noi pe easper sa mai ninga iarna asta ca sa-mi amortizez investitia si cicaleala sotului ...
hai pupicei si o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Eu am bagat-o pe maneca, imi facusem planul cu plecarile la conferinte si in stagii de lucru, trebuia sa incep dupa ce implinea Barosana 1 an...
Profesorul de la Bristol insa mi-a spus ca pleaca in vacanta prelungita de Pasti asa ca sunt nerabdatori sa ma vada si ma asteapta pe la 1 martie.
N-am slabit (anul trecut mi-am promis ca nu-mi cumpar haine noi pana nu incap in alea vechi!)...:)))... nu am inceput sa ma duc la dentist...nu am apucat sa pun la punct laboratorul nou de chimie, am faza de proiect in martie...nebunie.

Olivia, supersimpatice dialogurile voastre.
Ioana, pupam tunsulicea. Nu se vede prea tare ca ai tuns-o, e bine...:)
Felicitari pentru renuntat la supt degetul!
Alice, de concurs sunteti cu calu' prin zapada...
Daria, si aici zici ca vine primavara...Sa ne zici cand ies ghioceii la voi...hihihi
Gabi, spor la munca!
Andries, o zi cat mai relaxata!
Roxi, multa sanatate si refacere rapida matusii tale!

O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput