Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Am venit la servici sa ma odihnesc. Si pen' ca am renuntat la dulciuri o colega a adus azi doua borcane de dulceturi si un platou cu vreo 50 de clatite...Cand am intrat acolo era sa lesin!...:)))
Mi-e frica sa mai intru la John acum, ca ma ia de cap cand vad farfuriile cu clatite intinse peste tot...:)))

Nocom, bine ai venit, sarcina usoara si te mai asteptam la povesti!

Ema, frumos foc Ricardo! Sanatate multa!

Olivia, frumos la gimnastica!
Cu slabitul merge, fac multe dar nu tin regim asa ca nu ma astept la minuni. Insa se vede ca se duce din grasime de peste tot (la mine are si de unde...:))
Eu taieturile de la cezariana le am mai mari pe sub piele, nu stiu exact ce au taiat ei in cruce acolo, ca asa mi-au zis. Am facut masaj cu 2 maseuze (una fost asistenta si una studenta la medicina) si m-au trimis amandoua la doctor, ca e burta prea mare.
Asa ca ieri ma dusei la doctor sa-i arat burtoiu'...n-am nimic numa' ca muschii isi revin greu. Asa ca pana la abdomenul meu plat de altadata mai am...

Roberta, multa sanatate mamei tale!

Ioana, ma bucur ca ati gasit gradinita care sa-i placa! Sa puneti un semn cu "rezervat" pe scaunelul ei pana la toamna...:)
Asteptam poze cu tunsulica!

Andries, mi-a placut sa recitesc sfaturile alea pentru parinti de bebelus
Nu v-ati gandit sa va mutati undeva in afara Bucurestiului!? E mai la tara dar puteti sa lucrati in Bucuresti si poate sunteti mai feriti de alergii.
Ma gandesc ca un job bun in alta parte e mai greu de gasit...

Gabi, ma bucur ca e bine bebe. La Municipal e nebunie cu rezerva! Adica e nebunie in general. Eu intre nasteri am vazut o diferenta enorma (nu nasterea propriu-zisa, ci statul in spital, curatenia, atitudinea asistentelor, totul a fost mai prost decat la prima nastere.)

AndreeaP, sanatate lui Philip!

Alice, ce magari cu carutul.

Asa, sa va zic ce mai fac bazdacii...Maria e mare artista, a desenat toti peretii de la gradinita cu carioci!
Am certat-o si eu si John, dar cand eram singuri a zis John ca asa le trebuie daca lasa copiii nesupravegheati...:)))
Am fost ieri la controlul de 9 luni cu Barosana, are 9kg si vreo 73cm, aproape 4 dinti si a invatat sa se ridice si sa se lase la loc in fundulet. Viteza mare baga de-a busilea, daca las usile deschise nu se stie pe unde cotrobaie...Ieri plecase in expeditie si am gasit-o agatata de usa de la masina de spalat, bine ca nu i-a venit ideea sa se catere inauntru..
Sau i-o fi venit dar n-a mai apucat.

Maria o ia dupa ea ca pe un catel, ii deschide usa si o fluiera!..."hai, la picior!" si se bate pe picior cand o cheama, ca a vazut ea ca asa se face la catei...Si Barosana e asa de incantata ca mai are putin si da din coada!
La baie Maria vrea sa vada tot timpul unde are bebe gaura in cap si din doua in doua zile o tot prind cautand-o pe Oana in crestet.

Acum vreo saptamana ii dadusem Mariei niste mar cu biscuite si am prins-o dandu-i cu mare drag si lui bebe sa manance, ca ii e foame...si o indesa pe Oana de mai avea putin sa se inece, dar nu zicea nimic, se uita cu dragoste la sor-sa!

Insa marea noastra problema sunt olitele Mariei! Le vaneaza Barosana, zici ca au lipici.
Am instruit-o pe Maria sa nu se ridice de pe ele ca vine bebe...degeaba. Zilele trecute a facut Maria kk, s-a ridicat, bebe a observat prada si pana sa vin eu sa iau olita era plina pe maini si pe hainute, intinsese si pe covor. Ce sa mai, am muncit sa curat copilul si covorul o ora, noroc ca nu a bagat in gura ca nu cred ca mai aveam somn vreo 3 zile.
Il framantase numai, ca pe plastilina
Asa ca atunci cand se face mare o sa mergem saptamanal sa jucam la loto!...:))))
Toate ca toate, dar daca m-ar lasa sa dorm si nu s-ar mai trezi din ora in ora as fi cea mai fericita!

Hai ca ma intinsei, o zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

Roxi merci de intrebare ... si mii de scuze ca nu ti-am raspuns pana acum ... pur si simplu nu am avut timp ... Fetele sunt bine, Felicia cu scoala, teme si joaca , Alessia e ceva mai cooperanta si mai fara fite in ultimul timp, dar o vad plictisita de activitatile ei zilnice, se vede ca are nevoie de altceva ... de mai multa diversitate. Ma gandesc chiar la varianta de a o duce la gradi din primavara ... Eu ...ca de obicei - in criza de timp

In seara asta duc fetele la Funland la aniversarea unui prieten al Feliciei ... daca nu uit camera foto acasa, promit sa va arat maine cateva poze

Olivia ... gimnastica ?! Wow, parca il si vad pe Luca campion olimpic ... Am vazut si pozele ... un dulce de baiat
Ema, numai bine si din partea mea ... Fetele au dreptate, Ricu s-a schimbat de cand nu l-am mai vazut, a crescut ... E un frumos, iar ochii sunt superbi
Liliana, ce bine ca ai mai scris despre voi ... Vrem poze cu Adeluta, hai fa-ti timp si pune cateva
Robi, sanatate mamei tale, iar tie multa putere sa treci peste toate ...
Gabi sarcina usoara in continuare ... Cum a fost azi la gradi ? A mai plans Stefan ? ...A, si sa nu uit ... sa-ti traiasca nepotica, e o dulce ...
Andreea, gata ? Ati terminat de aranjat casa ? .... Noi asteptam pozele ...
Am vazut si moatza lui Rain zilele trecute ... o frumoasa
Daria, m-ai dat gata cu magazinul de costumase din Oradea ... Nu au vreo filiala si in capitala ? Albei ca Zapada
Necom, bine ai venit la noi ...si felicitari pt. sarcina ... te asteptam cu povesti despre puiul tau ... Poze poti pune pe webshots.com ... iti faci cont, incarci pozele si ne dai linkul...

Edit

Cristalina, esti the best !

Ioana, vrem poze cu Mariuta tunsa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Azi sunt in verva, am chef sa fac "di tate" asa ca m-am gandit sa mai scriu ceva inainte de a ma duce sa sterilizez biberoane.

Cristal ma bate si pe mine gandul sa ma duc la servici sa ma odihnesc. Cat despre mutat, da, ne-am gandit sa ne mutam la Chiajna, dar trebuie intai sa ne facem o casa acolo (sa avem in ce sa ne mutam). Pe cale de consecinta ...ne trebuie mai multi bani, deci ...valea la munca.

Roberta... despre operatie iti va spune mai multe doctorul, al' mai greu la varsta asta este cu anestezia, daca anestezistul spune ca e ok, sunt sanse mari sa iasa totul bine. Garantie nu-ti da nimeni in medicina.

Kim, bravo lui Luca pentru gimnastica. Imi permit sa raspund eu la intrebarea cu artele martiale: poti sa il duci de la 4 ani, dar sa nu te astepti ca va acumula mult, initial vor face; alergari, exercitii de respiratie, de mobilitate si poate invata si vreo doua, trei 'kata' pe semestru. Ideal ar fi sa-i placa. Centura neagra.. pe la 18 ani ajunge s-o ia, pentru ca are nevoie de forta fizica a unui adult pentru a o lua.

revin ca plange juniorul...ia sa vedem ce are.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza la gagici !
Nocom - bine ai venit printre noi ! Sa iti traiasca baietelul cel mare, Matei, , si sarcina usoara pentru bebedoi !! Te astepatm cit de des poti, sa ne scrii despre voi ... poze ti-au spus deja fetele cum poti pune aici.
Brei, supararea mi-a trecut apropos de kaufland, hehe, doar traiesc in romania, ce naiba, aici in fiece zi ai parte de distractii dastea ! Plus ca azi, vorba lui gabi, e o vreme in bucuresti urita rau, ploua, nu e frig, dar e cenusiu, vreme de stat in casa, nu umblat prin reatebeuri !
Noi sintem bine, copilul meu e superfericit, i-am luat de la quelle un cos de bucatarie cu fel de fel de cutiute si conserve in miniatura, ieri ne-am jucat toata dupaamiaza de-a magazinul, le-am umplut pe fiecare cu cite ceva (orez, pufuletzi, paste, etc) si andrei nu se mai dezlipea de ele ! Nu mai zic ca ne-a facut amindorura mincare si cafea si ne-a dat pastile pina ne-am plictisit !
Am vazut si poze ...
Olivia, ce fain ! Ma bucur ca a fost reusita iesirea la teatru, hehe, io de cind am lucrat acolo nu am mai vazut vreo piesa ! Cred ca Uka este incintat de sala de sport, ce mi-ar place si mie sa gasesc o astfel de locatie aici la noi !? Tu cum te mai simti ?? Trecu raul de la sinuzita ?? Pupici multi !
Ema-dana, moam, ce a mai crescut Ricu !! Sper ca si voi sinteti bine, nu ?
Cristalina, ntzz, ntzzz, nenii aia de la voi de acolo nu prea se gindesc la dietele altora si vin de acasa cu fel de fel de tentatii culinare ! Nu stiu daca ai atentat la ele, dar daca da, mai baga si pentru mine citeva (clatite cu geeem, iamiiiii !!). Cit despre tandemul Barosana-Mariutza, hehe, la voi nu se poa zi far de distractie !! Io zic s-o iei paia mica si s-o duci sa aleaga un bilet la loto cu minutzele cu care a framintat "plastilina" din olitza !! Ca potul al mare abia asteapta sa fie cistigat !! Pupici multi voua acolo !
Gabi, ma bucur tare pentru vestile de la doc ! Coada la nascare ?? Cuuul, cica nu creste demografia paici !!
Roxi, spor la munci !
Ioana, spor la gasit gradi !! Cum mey, taiashi buclele norei ? Pfff, astept poze, sa vad ca damage-ul nu e asa de rau !!
Roberta, sanatate multa mamei tale ! Vad ca ti-au raspuns fetele, chiar laserul nu este o optiune ??
Felicia, pupici si pentru printzese !
Andreea, sanatate multa lui Pupi ! Si asemenea familiei tale !
Si ca sa imi treaca supararea definitiv, mi-am tras pe mp3plaier ultimul album al lui robert plant (ex led zep), asa ca acum ma simt muuuult mai bine !
O zi minunata va doresc ! Sint pe aici ...
Bai da uei, Dariaaaaa, nu semnasi condica matinala ... pe unde le umbli ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Acu intelesei io de ce se agita asa tare Cristalina sa slabeasca,se ba zeaza pe "plastilina"Barosanei sa castige marele premiu si tzushti pe o insula feerica,la plaja,forever
Caro plictiseala zici?...hai sa va spun ultima ocupatie a mandrei,are o familie de care se ocupaAriel si Eric,mama si ta si Melody si Noriel cele doua fiice,asa ca imbraca-le in haine de casa,da-le sa manance,imbraca-le in haine de oras ca merg afara,imbraca-le in pijamale ca se culca,si iar la trezire imbraca-le in haine de casa,...gaseste-le haine de disco ca ies in orash seara spala-le....m-am saturat de imbracat si dezbracat papusi de 100 de ori pe zi!!!!

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pe Stefan il apucase iarasi plinsul astazi cind l-am dus la gradi, dar am reusit sa-l linistesc si a fost chiar in stare sa-si ia la revedere de la mine fara lacrimi...dar trece si asta!

Cristalina - e super-distractie la voi! Cred ca asa va fi si la noi... Spor la slabit in continuare - o sa vain dupa nascare sa-mi spui ce sa fac sa fiu si eu sirena din nou...
Andries - e bine Mirciulica?

Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim, moama, m-ai dat pe spate ... va putem invidia pt toate oportunitatile de distractie ? ...
Nocom, bine ati venit, asteptam pozele. Sarcina usoara !!!
Cristalina, you are the beeeest, you adeka voi toti, pupam pictorita de pereti(John are mare dreptate!) si pe bebelina miscatoare !
Andreeap, esti in urma cu pozele ... muuulta sanatate lui Pupi si mult spor sa termini trebile acasa !

Noi raportam k am tusit toata noapteaaa, pana m-am nerfat si am santajat cupilu` k daca nu sta sa faca inhalatiile o ung pe pereti ... deci tusim, luam Stodal si inhalam (ser fiziologic). Sunt koma, am avut cea mai de kko dimineata din ultimii ani :-) Noroc ca ne apropiem de pranz :-))) La gradi nu am dus-o k m-am nerfat k acolo toti tusesc.

Spor la treburi tuturor !!!

PS . Rox, e un soare maaare, dar macar e friiig ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mirciulix e bine. Chiar am uitat ieri seara sa-i dau ultima priza de antibiotic, asa bine era. Asa ca a luat doar 5 zile juma' sper ca-i ajunge.

E vesel si mare kkcios! papa bine, gangure, plange daca are nervi sau ceva la fund, nu suporta nici macar pipilica in pampersul ala. V-am spus ca DEJA s-a intors de pe spate pe burta? I-a iesit din greseala, statea pe spate ca un gandac, tipa si dadea din toate patru membrele cu viteza, de parca pedala si din picioare si din maini! Si la un moment dat mana si piciorul de pe stanga s-au sincronizat si cum dadea el asa tare din ele...hop pe-o parte si apoi a aterizat cu moaca in cearceaf..a ridicat capul si incepe; "eee, gheee, eee, gheeeeee, oaaaaaa"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da` unde steti toauteee ??? Va dati cu sania, nu ??? Sa mi faceti in ciuda

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Vand obiecte FengShui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Noup, Daria, io ma dau pe net, ca m-am plictisit sa muncesc !! De sanie nu se pune problema, ca zapada ioc ! Si nici nu avem sanie in dotare, noi ne dam cu calul (pentru ezemplificare, uitati www.dropshots.com/alice2004#date/2007-12-27/22:51:48" target="_blank">aici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
"Our lives are made in these small hours,these little wonders,these twists & turns of fate/time falls away, but these small hours still remain". Rob Thomas/Little Wonders

Mergi la inceput