Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/leeloo2004/leeloo2004.jpg)
leeloo2004 spune:
Ce liniste pe aici... Pe unde umblati fetelor??
Gabriela 22+ cu
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Eu suntpe aici, Leeloo, ma bcuur ca sunteti bine, asteptam deci ecografia :-)
La noi e friiig si bate un vant ... poate aduce zapada :-)
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
leeloo2004 spune:
Eu nu mai vreau zapada...vreau sa vina primavara!!!
Gabriela 22+ cu
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roberta04/roberta04.jpg)
roberta04 spune:
Va salut si eu mai pe dupa amiaza, am reusit dimineata sa il vad pe Ricu, e o frumusete de baiat ! Celelalte poze nu le-am mai putut vedea...
IOANA, Matei este la Gradinita 25, eu sunt chiar foarte multumita, cineva care merge in control acolo mi-a spus ca e una dintre cele mai curate si mai bine administrate gradinite din Iasi. Acum sunt trei grupe mici, parca, poate reusesti sa il inscrii pentru anul viitor sa fie colegi strumfii nostri!
GABRIELA, bine ca e de bine!
Eu nu sunt foarte happy azi, am mai primit o bomba, mama mea tot se plangea ca nu mai vede bine, a fost la medic azi, la ochiul drept are cataracta, la stangul au evoluat dioptriile de la -1 la -5. faza urata este ca e alergica, cardiaca, hipertensiva si batrana si nu se baga nimeni sa o opereze... Ma doare sufletul in mine, cum Dumnezeu sa nu te imbolnavesti de ficat si toate alea daca peste tot aud numai de rau?
Scuze ca iar ma "racoresc" la voi...
![](images/user_woman.png)
philip spune:
neata
ema, super baiatul tau si chiar ca a crescut mult de cand nu am mai vazut poze. pupici multi si tie si lui.
philip e mai bine, asta dupa ce i-am tot dat ieri niste sirop naturist impotriva tusei, azi dimineata s-a trezit chiar cand sa plec eu si cand a auzit ca merge la gradi l-a apucat tusea instant. heheeh, noroc ca-l duce tati mai tarziu care dupa aia vrea sa-si faca de cap la snowboarding.
gabi, ma bucur ca totul e bine si aproape ca ai si sarcina programata
rob, imi pare tare rau de vesti din astea, nici la noi in familie nu e tocmai roz, si eu-s departe...
sanatate alergicilor si bolnaviorilor
pup
philip&andreea
Nocom spune:
Buna ziua mamicutzelor,
Si eu am un baietoi dragalas nascut pe 11 iulie 2004. Pacat ca inca nu m-am prins cum se pun poze pe site-ul vostru, ca v-as arata eu ce minunatie de pui am. Ieri am aflat ca sunt insarcinata din nou si sunt super fericita, asa ca mi-am facut cont pe "desprecopii" sa spun lumii intregi ca dupa un an de incercari a iesit soarele si pe strada mea.
Va tin la curent cu evolutia.... si a lui bebe si a lui Matei, caci asa il cheama pe baiatul meu.
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
kim222 spune:
Nu ma dati disparuta! Am uitat sa va spun ca luni am fost liberi. a fost sarbatoare...
Simbata am inceput gimnastica cu Luca, am gasit vineri o sala la 1 minut de noi, sala adevarata..si cursuri adevarate si nu doar joaca...Am zis ca asa isi mai consuma energia in we! In general a fost f bine,,,desi era singurul care avea cite o idee..si fugea si trebuia readus http://good-times.webshots.com/photo/2806622880100032467YDYIXf?vhost=good-times
Apoi seara el a fost la "pijama party"..si noi la restaurant si la teatru..A fost superb!!!! Adaptare dupa Hitchcock..mi-am incarcat bateriile..sufletul..si am si inteles tot!..ca de asta ne era cel mai tare frica ..Deci Anca ..go for it!
Roxana ce scurta esti!
Ema superb blondutul!
Roberta sanatate ..si nu te mai necaji...
IOana spor la gasit scaunel liber:) Bestial dialogul cu microbii! BESTIAL!
Cristalinule spor la slabit!! Cum nu merge la cite faci???
Andries bine ca v-ati linistit!!
Gabi ma bucur ca totul este ok..dar coada la nascut? Dupa cite antireclama s-a facut MUnicipalului?? Acolo am facut si eu ca stagiar ginecologia..nu mi-a placut deloc..toti se calca pe picioare...Vazut si verisoarii..niste dulci!
Andrea condoleante..nu mai stiu daca am apucat sa spun...
Carmen ati inceput scoala?
La multi ani Nicol...si sa vina mai repede bb 2!!
La multi ani mami de Roxi! Sa ajungi stabunica!
Liliana...lume noua ..mey dar cite activitati aveti voi!!! A plecat mamaie? Mai spune-mi odata la ce virsta trebuie inceput karate...stiu ca tu si Vic sinteti expertii...si stiu ca exista ca o lege nescrisa in privinta asta.
Anca dar cu gramatica cum stati? Noi avem probleme him/she, his/her...see/saw...din astea
edit Daria vazut Alba ca Zapada...superba!Sanatate!
Alice, esti a doua persoana de care aud ca pateste minunea asta cu carutul:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
Neatza,neatza..bate-un vant brrr,cica vine cu zapada
Raportez ca am tuns frumusetze de buclisoare,dar numa pan' la umerimandra era tare incantata la inceput...spre sfarsit insa a trebuit sa ma plimb cu foarfeca dupa ea prin casa ca s-o indrept ca "mi-am pierdut rabdarea,tu nu intelegi ca nu mai pot sta pe scaun?"
...data viitoare mi-am propus ca musai trebuie sa-i toace nervii unei frizerite
....in plus avem de vreo doua zile neshte crize de personalitate,io le tratez cu ignore,tacsu ma cearta ca deh ar trebui s-o pepedpsesc ca-i mare de acum..distractie maxima
Nocom,bine ai venit in clubul nostru,te asteptam sa semnezi condica zilnic cu detalii despre Matei si despre viitorul bb,sa ai o sarcina usoara!!!
Vivia super distractia in week-end,sa va fie de bine...io recunosc ca m-ar tenta chiar si o petrecere in pijama
...citez ce-a spus tati la vederea pozelor de la gimnastiva"vezi ti-am zis eu,uite la ce nivel fac unii,si tu nu ma lasi sa nu pateasca ceva!"
Roberta si AndreeaP multesi
si sa se rezolve cat mai repede problemele de sanatate!!
Daria cum a fost la doctor,cum va mai simtiti???
Leeloo ce repede trece timpul...deja trebuie sa te programezi pentru nastere
Alice nu ti-a trecut supararea cu carutzul??
pupicei sunt in zona
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
buna dimineata!
Oliv ce frumos la sala de gimnastica, super! si felicitari ca ati fost la teatru si v-a placut! is scurta ca tare multa treaba am la job..... nu mai stiu cum sa ma impart!
Robi sa stii ca acum 2 saptamani s-a operat de cataracta+ glaucom matusa mea care are 76 de ani, cu angina instabila si hipertensiune si 3 infarcturi la activ, deci se poate opera fara probleme. si operatia de cataracta simpla nu este extrem de dificila, se face cu anestezie locala... deci curaj! tin pumnii sa fie totul ok si cu mama ta!
Daria vine zapada la voi?
Nocom bine ai venit printre noi, da-ne mai multe detalii despre voi! poze poti pune pe webshos, flickr, photobucket, apoi ne dai link-ul. sarcina usoara!
o zi frumoasa tuturor!
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Nocom - bine ai venit printre noi! Si eu sunt in aceeasi situatie - adica il astept pe bb2 - asteptam mai multe amanunte despre voi si evident un link cu poze!
Kim - ce mi-a placut de Luca la sala de gimnastica - de altfel am vizionat toate pozele din albumul ala ca nu le vazusem - imi place de el ca isi da silinta la desen - Stefan in continuare nu are prea multa rabdare...Si toata admiratia mea ca ati ajuns la teatru - spre rusinea mea nu am mai calcat intr-o sala de teatru de mai bine de 4 ani... si nici nu prea intrevad in curind acest lucru...
Roberta - vad ca ti-a raspuns si Roxi - vecina mea de palier care are aproape 80 de ani s-a operat anul trecut de cataracta la ambii ochi - mai intii la unul in primavara si in toamna la al doilea - cred ca nu ma insel - mi-a spus ca operatia a fost laser si s-a intors in aceeasi zi acasa...iti dai seama ca si ea la virsta ei are cam aceleasi probleme ca si mama ta, deci nu vad de ce nu ar putea fi si ea operata cu succes!
Mai, prin Bucuresti este o vreme depresiva rau - ploua, e innorat - nici nu m-as fi sculat din pat de dimineata...
Gabriela 22+ cu
John D. Rockefeller, Jr.