Piticlontzi de iulie-august 2004 (244)
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Ce stiti de Brocho-Vaxom ???
Pls, ca am reteta facuta de pediatra (mi-a scris-o sa o scot de dincolo din HU) si nush ... dati va cu parerea va rog :-)
Cristal, iu ar da best !
Ioana, e o frumoasa Maria ! Imi place noul look !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Vand obiecte FengShui
kro spune:
Salut !
Nu am citit inca nimic, dar ma tin de cuvant si va las un link cu pozele de ieri seara:
http://good-times.webshots.com/album/562242430FNxydZ
...si un filmulet cu mandra cea mica si noua dragoste:
http://good-times.webshots.com/video/3055507870044250153nAUDYR
... vroia sa-l luam acasa
cristalina spune:
Broncho vaxom mi-a zis si mie doctorul sa ii dau in toamna ca sa-i cresc imunitatea. E un imunostimulant...nu-i face nimic rau zic eu...
Cica 10 zile pe luna cate o capsula (eu din lene si uitare nu i-am dat decat o luna...)
Vezi pe www bronchovaxom com
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Daria io stiu ca este un fel de imunostimulator ceva in genul asta...sor-mea ii da nepoatei mele de vreo 3 ani...daaar mie mi se pare ca nu prea are nici un efect tuseste de fiecare data cand raceste si foarte greu scapa de tuse...si sora "geamana" a mandrei tot din asta ia,toamna si primavara parca,nu stiu exact...dar tot la fel face bronsite si laringite foarte des:((((..acu' depinde de organism,zic si io
Caro io ma uit la poze de acasa
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Multam de raspunsuri fetele, il comand :)
Rox, tu ce zici ?
Si am vazut fetele cucuiete Feli xi Ale, sunt foarte frumoase, mi-a placut locul in care ati fost ...
Vand obiecte FengShui
Nocom spune:
Salutare burticutze,
In sfarsit am reusit si eu sa-mi fac un album on-line, asa ca cine vrea sa ne cunoasca mai bine, ne puteti vedea pe: http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
Cat de curand or sa apara poze si cu noua burticutza, asa ca va tin la curent...
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
leeloo2004 spune:
Nocom - am vazut pozele - sunteti o familie tare frumoasa!!
Edit - ca am vazut si pozele lui Caro - unde ati fost? Cred si eu ca vroia calul acasa...si eu l-as fi vrut - pe Stefan nu-l prinzi la asa ceva, el se sperie de animale si reale si copii - ii plac doar de departe...
Gabriela 22+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
Daria ia incearca tu sa ii dai o lingurita de ketof seara. sa vezi daca mai tuseste. este normal sa tuseasca noaptea - este vorba de mecanismele de inhibitie/eliberare ale centrului somnului si cel al tusei, care sunt interconectate (cand unul e inhibat celalalt e liber si invers). cat despre bronchovaxom.... da-i-l daca vrei. da'se gaseste si in romanika nu e musai sa il iei din hungaria.
Ioana felicitari pentru scapatul de degetele, bravo! nu te-ai gandit sa o duci pe Maria din primvara la gradi sa aveti o perioada de acomodare? bine ca nu ai tuns-o mult!!
Cristal giizzzz. naspa cu schimbatul programului, stiu ce aiurea e.
Nocom pe aici mai putin burticute.... speram noi dar am vazut pozele, sunteti niste simpatici. a propos, pe tine te cheama Elena? mi-a placut cum inoata Matei
Caro ce s-a inaltat si Alessia.... a inceput sa semene bine de tot cu Felicia, nu? si ce fan jocuri e!!! i-ati luat copilei calul acasa?
Nocom spune:
Multumesc tare mult leeloo2004.
Intr-adevar Ketoff-ul e minunat. Cel putin la baietelul meu face minuni. In cele mai crunte crize de tuse ii dadeam seara la culcare 5ml de ketoff si nu mai tusea deloc pana dimineatza!! Il recomand cu tarie!
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
szivarvany spune:
Am vazut si eu o familie foarte frumoasa ! Nocom, baietelul tau e fff frumos !
Rox, ahaaa, sar`na de sfat cu Ketof-ul. Explicatia este f interesanta !!!
Vand obiecte FengShui