Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Annisia

Cat despre bebe Y, tocmai isi serveste singurel ceaiul...

Da' de ce-i dai tu ceai? Ca, din cati pediatrii am vazut eu - si-am vazut ceva-, pot zice ca asta e singura idee comuna... de preferat nu alt lichid decat laptele.. ceai nu mai mult de 60 ml la 2 zile.. si asta doar ca s-o "pacalesc" sa se faca 3-4 ore intre mese.. Ba mai mult, astia de aici au zis nu ceai, ci apa...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Carpatina, nici la cei care sunt pe formula? eu stiam ca laptele praf constipa daca nu-i dai si ceai, al meu bea si cate 200 ml pe zi, inainte il beea doar indulcit, acuma de 2 zile i l-am facut neindulcit, si il bea si asa, dar nu il fac asa concentrat, adica nu las plicul numai un minut...nu 10.

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Neata` si de la noi!

Sarbatoritilor de azi ce implinesc 3 sau 4 lunite!

Cristina!

Tuturor celor ce poarta numele Anton sau Antonia!

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by Annisia

Cat despre bebe Y, tocmai isi serveste singurel ceaiul...

Da' de ce-i dai tu ceai? Ca, din cati pediatrii am vazut eu - si-am vazut ceva-, pot zice ca asta e singura idee comuna... de preferat nu alt lichid decat laptele.. ceai nu mai mult de 60 ml la 2 zile.. si asta doar ca s-o "pacalesc" sa se faca 3-4 ore intre mese.. Ba mai mult, astia de aici au zis nu ceai, ci apa...

=====================

Carpatina, nici la cei care sunt pe formula? eu stiam ca laptele praf constipa daca nu-i dai si ceai, al meu bea si cate 200 ml pe zi, inainte il beea doar indulcit, acuma de 2 zile i l-am facut neindulcit, si il bea si asa, dar nu il fac asa concentrat, adica nu las plicul numai un minut...nu 10.

Ioana e tot pe lapte praf...
Eu nu i-am indulcit niciodata ceaiul.

=====================

Mergi la inceput

Andreea felicitari pentru micutul crestin si pentru mamica frumusica trasa printr-un inel!

Annisia si Rodica multumim pentru album, promitem sa completam si noi zilelel astea!

isabeluta de
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
La MULTI ANi Sarbatoritilor!
Urmy, o tineti intr-o distractie de acum! Spor la petrecut. Cat despre sosete? Cam prozaic cadou! Mai bine nu (desi eu asta i-am luat de Mosh Nicolae, dar la al meu nu se pune, ca era jalnic la capitolul asta). Dar nici idei n-am. EU i-am luat ultima oara sotului meu un parfum, acum 2 ani un bricag meseriash, iar in martie va primi o pipa (s-o fumeze la gura semineului cand o fi gata casa).
Andries, sanatate multa piticutilor. Mircea tuseste? Ca Razvan al meu care cica nu are nimic pulmonar si a primit indicatie doar de aerosoli cu ser fiziologic, tuseste uratel (plin) si nu are secretii nazale ce pot fi scoase. Ma cam sperie.
Sabina, cu siguranta ma bag la catarat (poate asa oi slabi si eu). Dar noi avem de dus ambii copii in spate (n-o vad pe Ana mergand pe jos) si nu stiu unde voi mai pune bagaje! Cand avea Ana vreo 7 luni am luat-o spre Diham, dar cu racnitoarea mica am renuntat. Tare dificila era.
Si eu ii dau ceai piticului, putin sa-i lungesc perioada intre mese. Ca al meu ma hartuieste la 2 ore jumate ziua. . Asta in conditiile in care mananca 30 de minute. Asa ca 2 ore pauza, 30 minute papa. Si noaptea ma scoala. Se trezeste cel tarziu la 4 dupa care nu mai doarme. La 6 si ceva cedez si-l scol pe barbat sa stea cu el pana la 7.30. Macar pe Radu il lasa sa doarma 5-6 ore legat, ceea ceeu nu apuc. Asta noapte s-a trezit la 3, a supt o ora, dar a mai dormit pana spre ora 6, cand a supt din nou (putin de tot). Apoi iar supt la 8. Des, foarte des. Ma consolez cu gandul ca creste bine. Dar in ritmul asta nu voi skia anul asta cand mergem la Bran (in 2 saptamani), ca nu ma indur sa-i bag biberoane (nici macar cu lapte muls de la mine). Macar sa fi supt la 4 ore.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna dimineata.
uram si noi la multi ani sarbatoritilor de azi, multa sanatate, fericire si noroc in viata!
betty - pana la urma ai gasit galactogil?
si eliza de 2 zile ar manca non stop, parca ar fi sac fara fund!
poate mai recupereaza si ea de saptamana trecuta cand nu prea a prestat.
la un shopping m-as "baga" si eu!!!!
pupici dulci la mamici si pitici.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

eu pana nu demult i-am dat Baby drink(ceai instant) si ala era dulce, continea lemn dulce, si dupa ce am trecut pe ceai obisnuit, nu a mai vrut sa-l bea decat indulcit, dar l-am dezvatat si de asta,..

am mai auzit mamici care le dau apa... eu ma gandeam sa-i dau cate un pic de apa(fiarta si racita, bineinteles) dar mai incolo...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Tocmai ce am schimbat un mare kk-cios...nu stiu cum a rezistat saracul scutec asa dintr-o singura lovitura...hihihi

isabeluta de
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Neatza!

Cecilia, a avut atunci cateva zile cand s-a trezit noaptea la 3 sa pape, dar acum si-a revenit. Azi dimineata s-a trezit la 6, a papat cu ochii inchisi si in 10 min a scapat sanul si l-am pus in patut. Rabdare, cred ca e un puseu de crestere.

Annisia, o sa il las si pe covor, dar sa le mai strang de prin casa. E si leaganul, si geanta de la laptop, si niste haine aruncate . Eu am strans bradul luni, nu mai rezistam asa pt ca ocupa un loc in care aveam altceva pus de obicei.

sarbatoritilor zilei

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

Marunzicanu stiu acolo la tine nu ai REAL?Acolo la hainute pentru copii sunt tot felu de costumase pentru botez m-am uitat si eu dar cum am mai spus si eu am probleme in cautare de catolic sau ortodox si la ortodoxi trebuie macar unu.si eu vreau fata crestina dar numai obstacole am.Din cate am vazut in majoritatea centrelor mari sunt costumase pentru botez.

mamica de ANGELIK-MELANY http://flickr.com/photos/22465046@N08/

Mergi la inceput