Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
betty78 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Ieri ne-am cantarit si noi, ca doar am facut 5 luni si bebe are deja 8380gr...a mai scazut ritmul de crestere in ultimile 2 saptamani, dar oricum e baban bine.
Am inceput intre timp si tratamentul pentru cojite....vai este cumplita crema aia...miroase ingrozitor a sulf
Annisia, Sim multumesc pentru raspunsuri....deci se pare ca nu numai al meu trage de tzitzi in disperare.
Marunzika scumpo, Yannisa e in grafic...in primul rand e fetita si nu poti sa o compari cu papanasii babani.
Si eu il sterg in urechi pe bebe...si ca sa nu fac vreo trasnaie mi-am luat betisoare speciale pentru bebei.
La scaun aproape ne-am hotarat deja:
www.semwa.eu/product_info.php?info=p45_Scaun-pt--luat-masa---Hauck-Zoomy---Dots-Teddy.html" target="_blank"> modelul asta
www.semwa .eu/product_info.php?info=p60_Scaun-pt--luat-masa---Hauck-Disney-Baby---Zoomy---Pooh-Bees.html" target="_blank">sau asta
sau asta
www.semwa .eu/product_info.php?info=p672_Scaun-pt--luat-masa---Hauck-Disney---Zoomy---Patch-Pooh-ciel.html" target="_blank">scaun masa
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Annisia spune:
Urmychance, nicio sansa! Stiu ca tu esti mai conservatoare in ceea ce priveste perisorul. Io mov tot ma fac, chit ca-mi sta ca dracu! Trebuie nene sa o fac si pe asta! Apoi ma voi decide ce culoare ma fac pentru vara....
Cat despre bebe Y, tocmai isi serveste singurel ceaiul... Ce baiat de gasca am...
Micul Yannis creste mare
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Rodica, m-am gandit cum sa fac... O sa descarc de pe net o imagine haioasa pentru fiecare capitol si am sa o pun prima. Astfel o sa apara altceva, orice altceva in afara de moaca mea... Apoi, cand se vor strange mai multe poze, le voi sorta in ordinea ~numerelor de pe tricou~ (ca sa citez un clasic in viata, de pe vremea cand ne apucase nascarea)... E ok asa?
Micul Yannis creste mare
oky doky...ca nici moaca mea nu vreau sa fie prima
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
Andries spune:
Eu trebuie sa cumpar mai multe pentru ca mai iau si pentru alti copii (cadouri). Ma voi uita si eu mai atent pe site.
Andries
urmychance spune:
cine ma ajuta si pe mine cu nishte idei de cadou pt sotul meu iubit? Haine nu i-as lua, cosmetice iarasi nu. Eu m-am gandit la nishte sosete (dar asta nu se pune - zice el ca nu are), poate un tort mic si mai tb ceva. M-am gandit la un dvd cu nishte filme romanesti sau toma caragiu, ceva de genul asta. O fi bine??Ma gandesc ca poate lua de pe net orice.
Pt cine e interesat: A aparut revista Baby cu partea a doua de la Genii in scutece.
Pinacolada spune:
La multi ani celor care s-au nascut azi!!!!!
Am fost ieri la Agentia intern maide- si am discutat, m-au pus sa colpletez vreo 5 formulare...au zis ca ma contacteaza dupa vreo 2 sapt sa vizionez 2-3 bone!
ieri a venit una recomandata de cineva, parea destul de ok! nu stiu mai cuget!
oricum o sa stau cu ea (care o fi) vreo luna, 2 acasa sa vad ce face si apoi decid!
Roxana-felicitari pt ex! ai sunat la mobexpert?
Rares a adormit singur in patut dupa ce s-a frecat vreo ora si luca se uita la |Cartea junglei si deseneaza, va vine sa credeti.....am reusit ceva in saptamanile in care am stat singura cu ei!si face si pipi la olita:))) kk mai rar, dar sper sa se rez si asta!
de chiauna ce sunt am pus reufele noastre la spalat, dar la programul cu fierbere, cred ca vor iesi varza.....spre norocul meu vad ca am pus totusi temp la 40 grade.............sunt de coma!
in curand voi pune in functiune si masina de spalat vase care sta degeaba momentan!
Andreea-sa-ti traiasca crestinul cel frumos! sa fie sanatos si fericit!
betty78 spune:
Andries ma uit si eu si poate ne combinam
Cecila si al meu a facut la fel in perioada sarbatorilor, ca tocmai ma gandeam atunci, ca o sa aiba sotul vacanta si vai ce o sa odihnesc si eu...dar nu a tinut ca domnul a decis ca trebuie sa se scoale noaptea din 3 in 3 ore ca noi nascutii....
O avea vreau puseu de crestere
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
bikmaria spune:
URMYSA FITI FERICITI!
LA MULTI ANI! baiatului tau TUDOR Constantin
LA MULTI ANI! sotului tau !
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Cat despre bebe Y, tocmai isi serveste singurel ceaiul...
Da' de ce-i dai tu ceai? Ca, din cati pediatrii am vazut eu - si-am vazut ceva-, pot zice ca asta e singura idee comuna... de preferat nu alt lichid decat laptele.. ceai nu mai mult de 60 ml la 2 zile.. si asta doar ca s-o "pacalesc" sa se faca 3-4 ore intre mese.. Ba mai mult, astia de aici au zis nu ceai, ci apa...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mandarinutza spune:
Buna dimineata!
La multi ani pentru mamica Cristina85!
La multi ani si pentru Maia de Misssy, Tudor Constantin de Urmychance si Nathan de Taby la implinirea a 4 lunisoare, Mihnea Andrei de eodora Mihailescu si Raul de ank83 la implinirea a 3 lunioare.
La multi ani si celor care sarbatoresc azi ziua numelui: Antonia Theodora de LoredanaG si Miruna Antonia de LaviniaN. Si pentru dulceata mea Antonia.
Andreea11 si Luy, felicitari pentru micii crestini!
Andreea11, am vazutpozele, sunteti toti tare draguti si tu esti tare subtirica
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze