Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by carpatina

Tomasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

sa strigam in cor poate ne aude
TOMASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Fug la nani! Desi as cauta tzinuta de botez pt printesa! Chiar mamici de printzese, de unde se pot procura rochite pt botez?
danni, de unde ai luat rochita+palariuta, ca tare mumoase erau?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Nu gasesti pe e-bay? Sau un alt site, undeva unde poti comanda? Si pe la tine pe acolo nu sunt? Doamne, eu cand ii cautam lui Y hainute de botez, imi venea sa fug acasa sa mai fac si-o fata... De baieti nu gasesti cine stie ce, dar rochitele de fetite sunt mortale frate!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

S-a trezit picea... Fuggg...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimi...

La Multi ani sarbatoritilor de azi...

multa sanatate celor bolnaviori...

mi-am bagat si eu nasul la webshots-ul papanasi si am facut niste albume noi...daca careva dintre ele vi se pare nepotrivit...nu ma supar...dati delete...

Zicea Annisia si repet si eu...daca stie careva cum se face sa nu apara prima poza din album la rezumatul albumelor...sa apara un text sau altceva... sa faca...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Aoleo, tare-i tarziu, nu am cautat rochita, am ajuns sa caut bilete de avion. Dar doarme sotu si nu stiu daca-i convine data!

Ia uite Sabinescu.. nici nu zisesi bine de gratare ca Maruntescu s-a si apucat sa-si faca bagajele

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Annisia a vut logoree la cap trecut , Cecilia, firma aia cu imbracaminte pe net a gasit-o si Annisia si ne-a vandut pontul, acum eu una (am mai spus) sunt amatoare, daca mai vrea cineva sa mi se alature, spuneti.

Roxana eu as avea curaj sa- bag alea in nas, numai sa-l tina cineva. Sau invers eu il tin si tati il aspira.

Carpatina eu de la 5 luni cred ca-i dau biscuiti obisnuiti, ii testez toleranta la gluten si daca-i ok copilul ii voi da din aia obisnuiti de la supermarket.

Scaun de masa...mi-ar place un chicco polly sau happy snack DAR, eu am un mare DAR aici:
Vic a avut scaunel de lemn, am fost super multumita de el si a costa doar 1 milion lei vechi.
Vic se asteapta ca MIrcea sa capete ceva similar, deci nu ii voi lua lui Mircea cine stie ce minunatie.
Vic isi iubeste si acum scaunelul si masuta, nu le-ar da, avantajul lor este ca pot fi folosite pana la 4 ani.

Concluzia este ca Mircescu va avea un scaun cam asa:

http://www.chic bebe.ro/products/289-scaune_inalte/2839-diversi_scaun_pentru_servit_masa_din_lemn.mbs

scoateti pauza intre "chic" si "bebe" puteti vedea si foto detaliate.

Si sa nu credeti ca-l iau din economie, nuuu, scaunul e foarte bun.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna dimineata,

De vreo 2 zile citesc dar nu reusesc sa scriu.
Scriu acum pe fuga vreo 2 randuri.

Danielle multumesc pt urarea de ziua lui TUDOR. Azi Tudor face 4 luni si sotul meu 27 ani. Luna ianuarie este plina pt noi. Incepem cu una proasta (pe 13 ianuarie, acum 25 ani a murit tatal meu), pe 17 ianuarie - ziua sotului , iar Tudor face 4 luni, pe 19 ianuarie este ziua cumnatei mele, pe 20 ianuarie - ziua mamei, pe 25 ianuarie ziua mea. Si mai am si cateva prietene nascute tot luna asta. Deci, pravale baba cu banii.

Annisia - am retinut ca te bate gandul sa te faci mov. Dupa mintea mea mai cumintica ti-as sugera un saten frumos. Am vazut cateva nuante de saten, mi s-au parut super. Vroiam sa iti mai spun ca am vazut pozele cu Yannis si, desi e mai barbatel, este tare scump si tare destept cu siguranta. Si Tudor isi mai tine biberonul.Dar nu reuseste sa bea, ori il pune pe alaturi, ori il baga in gura dar nu il tine suficient de sus incat sa ii vina si ceiut.

Maruntika- te-ai descurcat? Daca nu, te ajut cu placere.

Mergi la inceput

Rodica, m-am gandit cum sa fac... O sa descarc de pe net o imagine haioasa pentru fiecare capitol si am sa o pun prima. Astfel o sa apara altceva, orice altceva in afara de moaca mea... Apoi, cand se vor strange mai multe poze, le voi sorta in ordinea ~numerelor de pe tricou~ (ca sa citez un clasic in viata, de pe vremea cand ne apucase nascarea)... E ok asa?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Andries, eu o sa vreau sa merg dar mai spre primavara, pentru perioada asta avem suficiente haine, mai vb.

Bee, sanatate multa puiutilor.

Roxana, felicitari pentru ezxamen.

Sim, se mai trezeste Stefan noaptea?pe mine m-a capiat Cristi, de cateva zile se trezeste din 2 in 2 ore, ma gandesc nu s-o mai satura seara de se trezeste asa fomist noaptea, azinoapte a plans, l-am luat in brate si el a prins sanul prin tricou, ii era fomita.Daca o ma tine asa o sa capiez de tot, nu apuc sa adorm si el se trezeste.Inainte se trezea pe la 4-5 sa pape si atat noaptea.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
http://good-times.webshots.com/album/562116547uiaZHn

Mergi la inceput

Andries, avusei limbarita si tastaritza ca fuse al meu de vivici... Hihihihi... M-am destrabalat, ualeu...

Despre hainele cu pricinica, ma gandeam ca si Marunzika ar putea sa ia pentru botezul printesucii... Eu, recunosc, nu am avut timp sa le iau la puricat. Cu siguranta ca ii voi lua lui Y o gramada. Ma gandisem, la un moment dat, sa nu ii mai cumpar o vreme toale, pana nu ~le termina~ pe astea. Apoi i-as fi schimbat garderoba complet de la nenea Aramis astia...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput