Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
danielle02 spune:
LA MULTI ANI !!! cristina
sa fii fericita,sanatoasa si iubita !!!
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
MAIA de missy
TUDOR-CONSTANTIN de urmy
NATHAN de taby
MIHNEA-ANDREI de teodora
RAUL de ank83
sa fiti sanatosi si cuminti,si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lumea asta !!!
pozici
Ebonee(02/10/`07)
danielle02 spune:
acu ca am terminat cu urarile,va zic `neatza
ana multumesc de apreciere.
nana multi pupicic micutzului Andrei,sa se faca bine,
ma pregatesc sa o tai la munca fetelor si inca imi pica ochii in gura,ma duc sa rad un retbul si sa plec,va doresc o zi faina,asa cum vo doriti,
multi pupici.
pozici
Ebonee(02/10/`07)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Annisia, sigur va iesi ceva frumos din albumul nostru. Ce zici ca se strange in urechi? Ca eu nu l-am curatat niciodata si nu vaz nimic.
Da, deja fetele au inceput sa puna pozicile... O sa gasesc o modalitate sa nu mai apar eu motz pe prima pagina a albumelor... Nu stiu cum s-ar putea face sa apara un text, fara foto???
Eu ii fac baie lui Y la doua zile. Il curat mereu, pentru ca ii intra apa in urechi; e inotator mare baiatul meu. Am uitat sa-l curat de doua ori la rand, deci cam sase zile. Cand mi-am adus aminte (dormitam si am sarit ca arsa), l-am curata si a ramas o treaba galbejita pe betisor. De atunci imi pregatesc betisoarele si tot tacamul inainte de baie, vca sa nu mai uit... Acum sa nu iti inchipui ca ii indes alea pana in creieri... Dau asa usor, sa se ia apa...
Micul Yannis creste mare
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Marunzika
Cred ca si Yannisa mea ramane inca in categoria tzantzar, caci mi-am inchiriat iar cantar ( sa vezi ce-o sa se amuze carpatina!) si are 6590g la 20 saptamani si 5 zile. Face peste 8 zile 5 luni si tot pispirica e, dar lunguta, 65cm. Pe 17.12 avea in jur de 5950g deci a luat peste 600g luna asta. SUPER! Aa, si-a dublat greutatea de la nastere la 15 saptamani si 2 zile ( 3 luni,2 saptamani si 2 zile) avea exact 5740g! Chiar a fost rau fara cantar in casa, dar mai putin stres, acum iar il am si iar chinui pispirica.
Ahhhh.. daca as fi facut pariu ca n-o sa rezisti numai cu ala de persoaneeee..
Ce paradox.. noi ne dorim sa fim slabe, iar pentru fetele noastre vrem cat mai multe kg.. he he
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Annisia spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Annisia, parca face special miscarile ca sa alunece din scoica. In seara asta radea dupa ce a alunecat si incerca sa se duca de tot pe covor.
Sim, de ce nu il lasi? Eu abia astept sa strang bradul (la noi se strange de Sf Valentin), ca sa pot pune covorul si sa ii dau drumul copilului la joaca... Am gresie in toata casa si am luat un covor ca sa nu cada bibi sa-si juleasca frumusete de moaca. Bine, covorul l-am luat acum 6-7 ani, dar inca nu l-am desfacut. Sper ca nu s-au jucat moliile pana acum pe el... Hihihihi...
Mai am treburi d'astea, parca am mai povestit... O hota de cinci ani, masina de spalat de trei, lustre in casa de n-spe mii de ani si spoturi la bucatarie si bar... Le-am pus toate anul asta, ca altfel rugineau pe balcoane. Asta a fost si motivul pentru care am desfiintat toate balcoanele si locurile de depozitare, ca sa nu mai am unde sa le stochez... Pe dracu... Deja e plin peste tot de lucruri pentru Y, jucarii si accesorii... Mare gospodina mai sunt, n-am ce zice... Abia astept sa imi pot lasa iar unghiile lungi, ca sa am si eu o ocupatie serioasa...
Micul Yannis creste mare
carpatina spune:
Tomasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
=====================
carpatina spune:
Roxana.. apropos de biscuitii de care ziceai tu, fara gluten, care se dau dupa 6 luni... Pe hartia pe care mi-au dat-o mie ieri scrie ca dupa 6 luni poti sa-i dai cereale/biscuiti CU gluten... Mda.. cred ca e cazul sa ma apuc serios de citit despre diversificare..
=====================
Annisia spune:
quote:
Originally posted by andrruzza
Annisia, nu reusesc sa redenumesc pozele :(
M-am tampit sau nu stiu...
Help!
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Iubita, banuiesc ca nu reusesti pe webshots? Sau pe calculatorul personal? Cred ca ai reusit deja, dar spun pentru celelalte fete. Pe webshots, te duci pe foto respecticva si in partea dreapta a ei apare un chenar cu mai multe optiuni, printre care si edit. Acolo stergi vechea denumire si tiparesti modificarea.
Pe calculatorul personal, sub foto apare o casuta cu denumirea, dai click pe ea si se selecteaza textul automat. Stergi si redenumesti. (se poate si cu un click dreapta, optiunea rename). Spor la lucru va doresc!
Micul Yannis creste mare
Andries spune:
Neata'
Bee imi pare rau sa aud ca si tu esti cu ei bolnavi. Bronsiolita asta e tare pacatoasa.
Eu am observat ca "mai rezistenti" devin pe la 2 ani jumate daca au fost deja un an in colectivitate . Daca nu, trei ani jumate, 4, 5 depinde. Oricum, cu sau fara oua de prepelita, oscilococinum si alte prafuri, primul am de colectivitate e cosmar curat.
Pe termen lung pentru cresterea imunitatii vit C functioneaza foarte bine. Altele asa si asa. La bebelusi al' mai principal e laptele de mama (cine are evident, cat de putin acolo, da' sa fie).
Eu o sa am de tras cu Mircescu.
Victor e "pe picioare", muceste, dar nu exagerat. Chiar ieri imi spunea "nu stiu ce s-a intamplat, dar Antonio e bolnav, Elena e un pic racita, etc" juma' de grupa e acasa.
Totdeauna mi s-a intamplat asta si nu numai mie. Dupa vacanta de iarna (cand toti se duc la neamuri, in Egipt sau la cuca macaii) cineva vine cu un virus de toata frumusetea si-i umple pe toti. Dupa vacantele de Paste si de vara nu apar probleme. De aceea am spus-o si ma repet: care vreti sa va dati copilul la gradi, incercati sa-l dati din aprilie, mai astfel incat pana in noiembrie- decembrie cand incepe circul cu virozele, copilul sa fie deja obisnuit cat de cat ...
Sanatate!!
Andries