Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

deci la vara facem gasca la catzarat
Bee, te bagi?

Eu sunt cam puturoasa la drumetii, mie-mi sta gandul la gratarele!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

despre transpiratie, eu stiam ca e normala, vedeti sa nu-i imbracati prea gros.
Sofia transpira la ceafa, Gheo vad ca e mai netranspiracios.

fetele, voi datu ztmafluor? Sofiei nu i-am dat pana la 5 ani...si are o cariuta (plombata)
la asta micu iar n-am dat...nu stiu ce sa zic.ca dupa ce ies dintii, cica nu tre sa mai papa nimic dupa pastiluta, or eu prevad un viitor luminos de tzatza noaptea pana la 2 ani.....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Marunziko, pana la Susai tot te urci,. si bagam acolo fripturica

spor la cautat rochite.Cum a ramas, cu nasii adica?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

N-o imbrac gros (zic eu!) adica are body, pantalonas + bluzita si sosetzele. Si in casa am 18-20°C, doar la baie fac 23°C.
Mie imi sta gandul acum la gratare deja, ca sunt la cura de slabire, hihi, am schimbat prefixul; am 59kg, s-au ars cam 3deja, au ramas inca lipite bine 13, dar ...cu rabdare si foooooame se rezolva. Macar de juma sa scap pana la botez! Ce bine ca mai e pana la sfarsitul lui martie!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Marunziko, pana la Susai tot te urci,. si bagam acolo fripturica

spor la cautat rochite.Cum a ramas, cu nasii adica?

Secretarul popii a spus ca popa e de acord sa faca ei nasi, dar sa mai aduc si un catolic ca-i tre neaparat, asa zice Vatikanul! Na, acum caut pe cineva catolic, sa accepte sa stea doar de "frumusete" ( de lege catolica) iar nasii sa ramana cei alesi de noi.

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Aoleo, tare-i tarziu, nu am cautat rochita, am ajuns sa caut bilete de avion. Dar doarme sotu si nu stiu daca-i convine data! Mai astept! Dar acum chiar fug la somn!
Noapte buna bebici si mamici!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by Marunzika

Fug la nani! Desi as cauta tzinuta de botez pt printesa! Chiar mamici de printzese, de unde se pot procura rochite pt botez?
danni, de unde ai luat rochita+palariuta, ca tare mumoase erau?

Yannisa Milena
24.08.2007

la mine te-ai referit marunzika?
le-am luat de la un butic cu hainutze ptr bebelushe (doar )
nu am gasit nimicutza la mothercare si celelalte magazine,erau toate colorate.da` nu e rochitza simpla,are deasupra un sarafan iar pe dedesupt rochitza care se leaga la spate,simpla tare,dar mi-a placut la nebunie fiindca arata ca un nufar:
http://good-times.webshots.com/photo/2459421300101671646GBHOsh?vhost=good-times
multi pupicic Yannisei

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Maruntzika, dar nu-i pitica deloc Yanissa! Lasa umflatzii nostri, ca sunt asa cum spune Sabina: adica exceptia.

Sabina, eu nu i-am dat zymafluor si n-are nici o carie. Pe verificate! Ca de cate ori ne-am dus eu sai taica-su la dentist am dus-o si pe ea. Just for checking... Am mai spus eu la un moment dat. Mie nici pediatra nici stomatoloaga nu mi-a recomandat fluorul, ba din contra.

Dani, uau! E super rochitza, da' printesa e superba!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Carpatina, ce biscuite ii veti pune? Sau nu stii inca?

pe hartia pe care mia- dat-o scrie "biscutiti Glutenex sau Betterfood Start". Cica ii gasesc in supermarket. De fapt, orice fel de biscuiti sau cereale fara gluten.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Cristina85ss!

Sa ai parte de bucurie si soare!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput